Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motorman

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén meghalt a Nógrád megyei Rimóc polgármestere. Az RTL Híradó megtudta: kocsijával egy előtte kacsázó, részeg biciklist akart kikerülni, amikor összeütközött egy szemből érkező autóval. Beszkid Andor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.   A biciklis…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Beszélgettem egy cégvezetővel, majd még eggyel és még eggyel. Sok minden szóba került, közte a cikk lényegi mondanivalója is! 2015-ben a fiatalok egyszerűen nem hajlandóak dolgozni! Akárhány fiatal 18+-os gyerekkel beszélgettem, mindegyik esküdözött, hogy dolgozna, de nincsenek…..
A férfi magasugrás világcsúcsát a kubai Javier Sotomayor tartja 245 centiméteres magassággal, így ő is kevés lenne ahhoz, hogy leküzdje a magyar hatóságok déli határzárját. A levegőből ilyen egyszerűen tehát nem támadhatnak a legelvetemültebb migránsok sem, de vannak más…..
A cukrozott italmaffia, a háttérhatalom és a fogorvoslobbi is megpróbálja tönkretenni.  Súlyos betegséggel próbálja kettétörni Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester politikai karrierjét a cukrozott vízmaffia és a néger/zsidó fogorvoslobbi, derítette ki a…..
Motorman 2015.07.16 19:42:46
Határátkelő Freedom! 2014.09.18 06:40:00
Nem túlzás, hogy a fél világ (de a katalánok és a székelyek egy része minden bizonnyal) visszafojtott lélegzettel várja a mai skóciai népszavazás végeredményét. A tét nem kicsi, hiszen Skócia esetleges függetlenedése (mindamellett hogy komoly következményei lennének…..
Teljesen egyértelmű, hogy ez egy megrendezett jelenet. Valaki rögzített egy olyan beszélgetést, ahol a jelenlévők nyíltan elismernek egy bűnszövetségben elkövetett választási csalást, arcukat, hangjukat adva hozzá. Az ott jelenlévők mindegyikének igenis tudnia kellett, hogy…..
Gerendás Péter búcsúlevele szívbemarkoló és húsbavágó egyszerre. Elkeseredésében viszont elég sokat csúsztat benne, félremagyarázza a dolgokat sajnos. Továbbá elég jól rávilágítanak szavai arra a tévedésre, amelyben a magyar zenészek többsége él. A gitáros két fő…..
Motorman 2013.04.01 20:48:34
@stivanleroy: Teljesen egyetértek a kommenteddel!
A poszthoz pedig annyit, hogy az utolsó mondat (ti. hogy megfizetik) teljesen igaz! A lányom magyar diplomával Londonban futószalag mellett dolgozik, egyszerű betanított munkásként. Nem kuporgat, de a szállás, közlekedés, kaja, néha kis hétvégi kiruccanás mellett közel 1000 fontot tudott félretenni október óta...
Határátkelő Nem vár a Kánaán 2013.01.15 06:55:00
Mai szerzőnk egy régebbi posztra reagálva írta meg válaszul az alábbiakat. A válasz azonban érzésem szerint nem egyetlen embernek szól, sokkal egyetemesebb érvényű annál, ezért nyugodt szívvel ajánlom figyelmetekbe. „Az idők folyamán én azt vettem észre, hogy az…..
Egy hazatérő határátkelő írása következik ma, ám János helyzete annyiban speciális, hogy már nyugdíjasként tért vissza Magyarországra, hogy (mint írja) ne Németországban, egy drágán bérelt lakásból kicsavarogva kelljen összehasonlítgatni a Lidl és az Aldi árait.…..
Világszerte forradalmasíthatja az oktatást Orbán Viktor és Hoffmann Rózsa zseniális gondolata. A nemzeti idegennyelv-oktatás fejlesztésének stratégiája az általános iskolától a diplomáig – Fehér könyv 2012–2018 (pdf) című anyagban, amely 2012 decemberében jelent meg a…..
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
Újabb aranyérmeink vannak Londonban, már kétszer annyi, mint amennyit a legutóbbi, pekingi olimpián szereztünk. Jelent ez valamit? A materia­listáknak biztosan semmit. De talán van abban valami, hogy egy nemzet sportteljesítményei pontosan mutatják az adott nép pszichikai és mentális…..
Ez időről időre előjön, jellemzően olyankor, amikor éppen pont benne vagyunk valamiben, valaminek a sűrűjében, ami hogy is mondjam csak finoman, nem annyira nutellahangsúlyos, mint amennyire barna. Emlékeim szerint legutóbb valami közgazdász összeröffenésen jelent meg és akkor is…..
A rendőrség letartóztatta Csatáry Lászlót, akit azzal vádolnak, hogy több mint 15 ezer zsidó származású állampolgár kivégzésében bűnrészes, illetve, hogy részt vett többük megkínzásában. Első ránézésre nem lehet kétséges a börtön. Ma Magyarországon szabadlábon él…..
  Kerényi Imre elégedetten csettinthet: az Alaptörvény végre tényleg a magyar valóság része lett...
Motorman 2012.07.10 10:42:15
@dr. Wilbur Swain: Ezt nem tízezerért "árulják", hanem ingyen osztogatják! Tízezerbe csak (nekünk) került, fafej!
Mandiner blog Mi a neved, zsidó? 2012.06.27 11:01:00
  Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. Úgy tűnik, a jövőről való mondanivaló híján 2012-ben tényleg a múltban való vájkálásról szól a magyar közélet, bár a származás taglalása tényleg egy új…..
Motorman 2012.06.27 20:44:47
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
Reckl Amál blogja Igazi arcok 2012.06.03 00:52:00
Régen volt már filmes játék, ám most éppenséggel nem sztárok arcmásait mutatjuk, mint több korábbi esetben, hanem azokét az emberekét, akiknek sorsa, története Hollywood érdeklődését is felkeltette, és megfilmesítették azt. Természetesen ezekben a filmekben színészek…..
Motorman 2012.06.03 12:11:54
@stivanleroy: És tudja és tudja.... :))
A második nemzeti konzultáció okán mi is indokoltnak éreztük, hogy elbeszélgessünk az olvasóinkkal. Csak pár percet rabolunk az idejéből! A válaszokért küldjük a lefüggönyözött autókat, nem kell postára adni. Vannak, akik szerint az új konzultációs kérdésekre csak…..
No de most aztán már tényleg: köszöntsük Katona Lászlóval a tavaszt és különösen a májust! Május üzenete  Bimbó pattantja a szirmát, nagy lány keresi a párját; a májusi napfény alatt minden élő…..
              A magyarok fegyelmezetten elfogadják a kihívások miatt szükséges változásokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, Brüsszelben tartott előadásában, az Európai Politikai Központ elemző…..
Motorman 2012.04.24 14:10:32