Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alien78

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ryan Gosling már megjárta néhányszor Cannes fövenyét, ahova most rendezőként tért vissza az Un Certain Regard szekcióba egy saját könyve alapján készült fantasy-vel.  A történet szerint egy egyedülálló anya süllyed le a sötét alvilágba, miközben tizenéves fia felfedez egy…..
alien78 2014.05.19 21:35:09
Sorozatunk első két részében külföldi és hazai cheerleadereket kérdeztünk erről az izéről. Megtudtuk mi a szép, mi a jó, mi a nehéz ebben a műfajban. Most elérkeztünk ahhoz a részhez, ahol egy picit segíteni próbálunk a hazai cheer csapatoknak. Miután rock-n-roll nickkel író…..
alien78 2009.10.31 22:02:58
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
Gyakran bizony be kell lássuk, nem azok a filmek nyerik az elismeréseket, amelyek leginkább megérdemelnék. Elég csak néhány példát felhoznunk, ugyanis az 1995-ös díjátadón a Forrest Gump több díjat zsebelt be, mint a Ponyvaregény, vagy a Remény Rabjai, 1977-ben pedig a Rocky…..
A legkisebb network, amit egyre többször emlegetnek netletként, azaz nem teljes jogú csatornaként (joggal) nem túl sok műsort sugároz, és ezeknek a száma most megint csökkent egy kicsit, hiszen a vasárnapnak totál annyi, a CW nem ad ezen a napon semmit, és hétköznaponként is…..
alien78 2009.04.05 21:49:52
www.imdb.com/title/tt0094794/ rusnya egy dög, nem kérdés.
Szerintünk meg nem ártana bezabálni vagy hat tál körömpörköltet, galuskával. A baloldali csontvázról van szó mellesleg, aki a 90210 remake főszerepében hamarosan nálunk is látható lesz...