Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nu Zajec Pogodi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy valaki a COOL LIST HUNGARY legelső helyéig jusson, valami igazán különlegeset kell dobnia. Bianka csont nélkül oldotta meg ezt a feladatot: egyszerűen olyat csinált, amit még senki ebben az országban. Instagramja a véres pokoltól a pezsgős high life-ig húzódó…..
Nu Zajec Pogodi 2016.12.09 21:29:40
Szamárpad Meghal az OKJ is 2012.09.20 13:12:27
A felsőoktatás után úgy tűnik, most az OKJ-t nyírja ki a kormány. Drasztikusan csökkentik a képzések számát, az indoklás szerint sok az átfedés az egyes tanfolyamok anyaga között, ezért sokat összevontak, így elvileg több munkakörben is el lehet majd helyezkedni egy-egy OKJ-s bizonyítvánnyal. Az…..
Nu Zajec Pogodi 2012.09.21 10:07:25
@HgGina:
Akkor nálatok a HR írta ki rosszul az jelentkezési feltételeket. Az OKJra én nem helyettesítő eszközként gondolok, hanem munkatapasztalathoz papír megszerzésére. Én 6 éve dolgoztam a szakmámban mire beiratkoztam egy képzésre csakis a papír miatt.

Ahova én jártam-járok, ott rengeteg egyetemista van, csakhogy diploma mellett belefér az idejükbe a plusz végzettség.
Nu Zajec Pogodi 2012.09.21 14:30:22
@Anti Anyag:
Kicsit féreértettél. Azt akartam kifelyezni, hogy a papír az csak egy alap szűrő. A megfelelés úgyis az interjún dől el, ahol a tapasztalat többet számít. Ha nem ezt nézed, akkor a diplomának sincs értéke. Egy rektor mondta (nevet érthető okokból nem mondok): "a diploma nem tudást ad, hanem azt bizonyítja, hogy megfeleltél az államilag elvárt szintnek".

Innentől HR szempontból diploma=okj sajnos
Nu Zajec Pogodi 2012.09.21 14:32:58
@Belagezapista:
Nem általábna mondtam, hanem a normális képzésekre gondoltam. Oktatási intézmény és oktatási intézmény között is hatalamas a különbség, mindegy, hogy gimnázium, egyetem, okj központról beszélünk. Ez nem a képzés hibája hanem a képzőjé.
A Fidesz a meglévők mellé egy újabb frontot nyitott meg, most éppen a bírók kerültek a célkeresztbe. A lázongó rendvédelmisek mellé most jöhetnek a lázongó bírók is, lassan bezárul a kör ... És mindezt sikerült egy mondattal elérniük:   Magyarul a bírók 70…..
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Nu Zajec Pogodi 2011.02.01 22:41:53
@Tompó:

Nincsen apám, se anyám,
se istenem, se hazám,
se bölcsőm, se szemfedőm,
se csókom, se szeretőm.

Harmadnapja nem eszek,
se sokat, se keveset.
Húsz esztendőm hatalom,
húsz esztendőm eladom.

Hogyha nem kell senkinek,
hát az ördög veszi meg.
Tiszta szívvel betörök,
ha kell, embert is ölök.

Elfognak és felkötnek,
áldott földdel elfödnek
s halált hozó fű terem
gyönyörűszép szívemen.

-- Remélem legaább tudod mi ez nagymagyar
Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták. Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine…..
Lázár és Rogán javaslata szerint büntetlenül haza lehetne hozni a külföldi és offshore-pénzeket. Pedig éppen a kormány tevékenysége emlékeztet mindenkit arra a régi tapasztalatra, hogy ebben az országban a vagyonok nincsenek biztonságban. A hét elején Lázár János és Rogán…..
Nu Zajec Pogodi 2010.12.01 12:52:58