Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yetti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig 29 nappal a IX. epizód, a Skywalker kora (The Rise of Skywalker) premier-bemutatója előtt, érdemes áttekintenünk az eddig elkészült epizódokat - és valamiféle rangsort felállítanunk közöttük - mert amellett, hogy az új részt így könnyebben tudjuk majd beilleszteni ebbe a bizonyos kialakult…..
Ősz, elmúlás, barát elvesztése, rokon gyászolása, fájdalom, kín - nagyjából erről szólt A Dal első válogatója, már ami a szövegeket vagy a nótákat felvezető interjúkat illeti, és persze ezek után nem lehetett azt várni a műsortól sem, hogy igazi mulatási legyen belőle. Pedig, és ezt a magyar…..
 "Új sorozatunk az automobil történetéről szól, sok képpel, kevés szöveggel. Hogy miért az amerikai autókéról? Nos, ez az a fogyasztói társadalom, ami rengeteg „barlangrajzot” – már ha élhetek ezzel a képzavarral – hagyott ránk e téren. Már az a tálalás, ahogy az autóipar kínálta a portékáját sokat…..
"Boldog Karácsonyt a Kedves Olvasóknak! Ahogyan legújabb társszerző hölgyünk Yks ígérte a 70-es évekbéli divatposztja végén, ma - másik kedvenc évtizedébe - a nyolcvanas évekbe látogatunk vele." - JTom Hogy kizökkentsünk a karácsonyi hangulatból...  a 80-as évek ZS-filmjei. Az a csodás VHS…..
A 10 legjobb akciófilm a 80-as évekből A 90-es évekre már leáldozott az egyszemélyes gyilkológépeknek, a humor és a látvány került előtérbe.  Arnie és Sly továbbra is műfaj istenei maradtak, köszönhetően annak, hogy felismerték a változtatás szükségességét, a mordályok…..