Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fercsikétől

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vörös-iszap katasztrófa után a miniszterelnök maga jelentette be az Országházban, hogy a tragikus esemény felelőseit őrizetbe vették és előzetes letartóztatásukat kezdeményezik. A parlament fideszes többsége ezt nagy tapssal fogadta.Persze a tömegeknek is nagyon tetszett ez a…..
Le sem kell írnom, mindenki kitalálta, hogy a Frizbiről, azaz Hajdú Péterről van szó, és a Heti hetesről, azaz a humor nagyágyúiról. Bár első pillantásra a feltételek (1 a 8 ellen) nem tűnnek azonosnak, de valójában mindkét műsor egyenlő eséllyel indul a nézettségi csatába,…..
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
Még a kampány alatt írtam arról, mennyire borzalmasan képtelen a Fidesz-kommunikáció a hirtelen meglepő helyzetek gyors és hatékony lereagálására. Az akkori megállapítás kormányon sokszorosára felerősödve él tovább. Mert ami itt az elmúlt hetekben történik a médiatörvény…..
 Felmerül többször hogy mi is van a liberalizmusban, kicsit körülnéztem, megpróbáltam összeszedni, hogy mi is van a liberálisok háza táján külföldön, és egy pillantást vetettem arra hogy mizujság itthon a liberális párt háza táján.Kép innen jött. Anglia:"...a…..
 A minap körbe keringő kis füzetecske nyomán megkerestem a korábbi (áprilisi választásokra buzdító) fideszes papírkáimat… sokat dobtak be az aktivisták úgyhogy van miből szemezgetni. És ahogy átolvastam lesz is még miből… Megígértek mindent; és a…..
Fercsikétől 2010.12.28 19:53:12
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Fercsikétől 2010.12.18 19:42:46
@uZsoNNa: Anyukám már elhunyt! (" Halotakról vagy jót, vagy semmit"!)Benyögsz valami állítást, s aki nem hiszi, járjon utána...
Ez igen primitív...Mint a beszólásod...
Ha állítasz valamit, te bizonyítsd az állításod igazát!
Fercsikétől 2010.12.18 21:17:18
@passzív57: Ezzel teljesen egyetértek.