Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillámpóni

0 bejegyzést írt és 579 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HONNAN TUDOD,HOGY FELNŐTTÉL? 1. A növényeid egészségesek, de nem tudod elszívni őket. 2. Több kaja van a hűtőben mint sör. 3. Reggel nem lefekszel, hanem felkelsz.  4. Meghallod a kedvenc zenédet a Sláger Rádióban. 5. A hírcsatornát nézed. 6. A barátaid…..
Felhívjuk érzékenyebb olvasóik figyelmét, hogy az alábbi poszt szarkazmust tartalmaz. Manapság már egy jó kis konteó összerakásához sem kell több, mint egy fotel, egy számítógép, és pár perc szabadidő. Ennyi idő alatt rengeteg űrfelvételt, marsi tájképet vagy bármi…..
csillámpóni 2014.01.22 20:05:37
2011. október 23-án voltam életemben először tüntetni. Önkéntes rendezőként, a sajtóemelvényre vigyázva hallgattam végig a Milla-tüntetésen a beszédeket, és valamiért különös büszkeség töltött el, úgy éreztem, hogy megérte kijönni, és egy jó ügynek lehettem…..
1. Pol Pot (eredeti nevén Szaloth Szár) irányítása alatt Kambodzsa lakosságának mintegy negyede, közel 2 millió ember vesztette életét a kivégzések, az éhezés és a rossz bánásmód következtében. 2. Pol Pot és a vörös khmerek (azaz a kambodzsai kommunisták) 1975-től…..
csillámpóni 2013.10.25 12:29:42
Megnyugtató érzéssel tölt el, hogy a nemzeti radikális média a korrupció ütőerén tartja a kezét, egy aljas mutyi sem maradhat leleplezetlenül. Fájhat is a feje Papcsák Ferenc gazdag, tolvaj fideszesnek, a Blikk ugyanis megírta, az Alfahír átvette, a Kuruc.info pedig felháborodva…..
csillámpóni 2013.09.13 12:17:04
Big Brother vs. Való világ, Gyanú árnyékában vs. Családi titkok, Megasztár vs, X-Faktor, Jóban Rosszban vs. Barátok közt, Hal a tortán vs. Vacsoracsata - a Tv2 és az RTL Klub hosszú évek óta cicázik egymással és a nézők idegeivel azzal hogy saját fejlesztésű vagy annak…..
Shenzhenben, Guangdong tartományban tartották július 14-én a kínai milliárdosok feleség választó találkozóját. A belépő 200.000 jüan (7.2 millió forint) volt, míg a feleség jelölteknek természetesen ingyenes. A minimum követelmény a hölgyeknél a legalább 160 cm-es magasság,…..
Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség…..
Kevés szórakoztatóbb dolog létezik az amatőr rappereknél a Youtube-on, azonban egy bizonyos Miss Beretta és Szókimondó egészen új dimenziót nyitott a műfajon belül. A tavaly feltöltött szuper low budget videóban egy szexturkálóból kisemmizett jelmezbe öltözött nő és egy ördögmaszkban parolázó csávó…..
csillámpóni 2013.04.10 13:06:38
Adam Orth a Microsoft kreatív igazgatója – elég magasan van tehát a céges a táplálékláncban, még ha nem is a piramis legtetején áll. Éppen ezért kellene vigyáznia arra, hogyan kommunikál. Történt ugyanis, hogy a Kotaku két bennfentes forrásra hivatkozva megírta, hogy a…..
Húsz éve leköltözött vidékre, de továbbra is hordja a bőrdzsekijét a Beatrice idén 67 éves énekese, aki szerint a magyar rockzenészek megérdemlik a sorsukat, és nem sajnálja, hogy nem az ő együttese lett az új Ramones. Milyen veszélyt látott a Beatrice közönségében az…..
csillámpóni 2013.03.16 22:37:58
Az utóbbi években megszokhattuk, hogy az Old Spice zseniális kampányokkal nyűgöz le minket. Gondolom mindenki emlékszik, hogy jutott el Isaah Mustafa a fürdőszobából egyetlen vágás nélkül egy lóra, az izmaival zenélő Terry Crews-ra, vagy a világot megmentő Dikembe Motombora.…..
csillámpóni 2013.03.12 17:39:20
Esetleg bejátszhatott www.youtube.com/watch?v=LeNxRgu7nRA de persze ettől még... ööö... na ja. Meg aztán nem kizárt hogy fizettek érte.
Miközben figyelemmel kísérem az elemzéseket Mesterházy Attila tegnapi évértékelőjéről, azon tűnődöm, vajon a politológusok miért nem veszik észre a lényeget. Mert nem az a kérdés, hogy a szocialista pártelnök teljesítménye miként mérhető Gyurcsány Ferencéhez, Bajnai…..
csillámpóni 2013.03.10 19:52:09
@Balt: Ott a PONT.
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
csillámpóni 2013.03.08 21:18:36
Budapest, Szabadság híd, az Aeroexpress Rt. hidroplán-állomása, Junkers F-13 repülőkkel - ablakamultra.hu Izgalmas témát vetett fel minap a Travelo: kilencven éve nyitották meg Budapest hidroplánkikötőjét a Gellért Szálló előtti rakpartszakaszon (ahol ma is emléktábla utal…..
Rögtön egy vallomással kezdjük a mai posztot: Jay McInerney egyike kedvenc íróinknak, így igencsak megörültünk, amikor rátaláltunk az Architectural Digest cikkére, melyben az író és felesége házát mutatja be. Gyorsan tovább is adjuk! Még 2007-ben vásárolta meg Jay McInerney…..
És most dicsérni fogom az m1-et. A tavalyi borzalomról szóló posztomat ezekkel a mondatokkal fejeztem be: Valahogy a köztévének politikai kurzustól függetlenül nem megy ez showműsorba ágyazott keresgélés. Talán a jövőben nem kéne erőltetni... Örömmel jelenthetem,…..
Nem sok füldugócsomagolást láttam eddig életemben, de így látatlanban is állítom, hogy a 3M ötlete messze jobb bármelyiknél. A német Scholz&Friends ügynökség által kiötlött megoldás, amely a doboz tetején jelölt hangerőszabályzóval már a kicsomagolás előtt mutatja a…..
Nesze!szer Rosie kiszőkült 2013.02.24 11:09:51
A gyönyörű Rosie Huntington-Whiteley lett a spanyol Vogue márciusi címlaplánya. A brit szupermodellt, a magazin 25. évfordulójának alkalmából választották ki - külön érdekesség, hogy Rosie is éppen annyi idős, mint a magazin... Michelangelo Di Battista kamerája elé…..
csillámpóni 2013.02.25 00:12:56
Azt gondolom, viszonylag kevés hiteles információ érkezik a nyugati világba a Közel-Kelet mindennapjait illetően. El sem tudjuk képzelni, hogy - legalábbis amint a média bemutatja - egy törvény szintű vallási szigortól és fanatizmustól, terrorizmustól, szegénységtől sújtott…..
Fotó (új):  Barbay Csaba Egyáltalán nem mai darab Csap Viktor panellakás-rekonstrukciója, először 2009-ben publikálták. Ám Sadia most osztotta meg velem, nekem új volt és beleszerettem. Tulajdonképpen nem is értem, miért nem terjedt el jobban a házgyári lakásokban a…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
csillámpóni 2013.02.19 20:45:26