Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DOOOOOOOOOOOOM!

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hej, Gyula-Gyula-Gyula, Szól a duda-duda-duda, Pest, Buda-Buda-Buda, Pattogatott kukorica!     Van ugye ez az interakítv csodakút a Szabadság téren, amelynek csodájára jár az egész világ. A tavaly tavaszi választások előtt néhány héttel adták át, nagy volt az öröm…..
A világ minden tájáról várja a megrendelőket legújabb termékére, a drót nélküli e-bringára a kanadai Daymak cég. A furcsa, vízi biciklihez hasonlóan dagadó kerekű jármű azért lett wireless, mert a fék, az elektromos motor indítása és a gázadás is távirányítással…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.02.10 16:05:41
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Érdekes tanulmány végeredményét tette közzé a Continental gumigyártó (innen is üdvözlök minden egyes volt munkatársat): egy 2000 fős mintán azt mérték, mi jelentősége van annak, ha valaki úgy vezet az életben, hogy mellette sokat nyomja a kontrolleres-digitális változatot…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.02.05 16:41:10
 Emlékeznek még Karinthy (Igen, kedves Bayer úr ő is zsidó, ugyan magyarosabb a neve az önénél, de maga legalább minden megszólalásakor nem a nevével emlékezteti minden olvasóját a II. világháború előtti németbarátságra)  Frigyes Találkozás egy fiatalemberrel című…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.31 17:16:27
@Tidal Wave: a beidézett szövegrész honnan származik?
Tegnap jogerősen, másodfokon is súlyos pénzbüntetésre ítélt a bíróság, mert egy híres emberről igazat írtam. Nem, nem másztam bele a magánéletébe vagy ilyesmi, hanem megírtam, mit mondott az illető egyik peréről az őt feljelentő felperes ügyvédje. A bíróság szerint az…..
A legtöbb játékban lehet menteni, vagy legalábbis vannak checkpointok, hogy ne kelljen elölről kezdeni a játékot. A múltban kísérleteztek olyan programokkal is, amikben nem lehetett újraéleszteni a főhőst, de ez a néhány próbálkozás nem volt túl népszerű – sokat…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.24 14:35:21
Amikor egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen kialakult tülekedésben három kislányt agyontaposnak, érthető, ha a közvélemény azonnal felelősök után kiált és az okok kivizsgálását követeli. Az is teljesen érthető, ha a köznek felelős politikusok megpróbálják kielégíteni a közvélemény ezen igényét,…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.18 13:27:34
@inthewoods: a drogliberalizáció óta növekedett hollandiában a szereket kipróbálók aránya? a tiltás hatására csüökken itthon a szereket kipróbálók száma?
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.18 19:58:59
@kommentek: végigkövetve a mai napot, azt látom, hogy pár ember szándékosan nem vesz tudomást tényekről, logikáról és egyáltalán, olyan ez a folyam, mintha több magyar nyelv lenne, és mindenki csak a saját magyar nyelvét érti a másét nem :(

@petite_caterine: egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy csak akkor lehet megszüntetni az illegális drogok létezését ezen a bolygón, ha legálissá és ellenőrzött körülmények között elérhetővé tesszük (mindet!).

(erre az esetre is maximálisan igaz, hogy az információ hatalom. ha nincs információja a zembereknek a szerekről, és csak azt tudják, hogy a drog rossz, akkor könnyen felhasználhatók a mindenkori hatalom (gyk. a kormányok) politikájának megerősítésére, hitelesítésére)

FELVILÁGOSÍTÁS FTW!
 A Magyar Telekom-csoport áldoz a fenntartható fejlődésért - és nőket devalváló szterotípiát erősít ezerrel.Az MT „Hello Holnap” kampányában a férfiak felelősségteljesen és okosan beszélnek, miközben az egyetlen női szereplő arra is képtelen, hogy egy…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.18 06:08:10
@Nagyon_Komoly: hű, már ennyi az idő?!

THE END IS NEAR!!!!
 A vérvádakat a néprajz, a történelemtudomány és a szociológia is tárgyalja a bűnbakképzés történelmi mechanizmusának tükrében. Ebben a kontextusban leggyakrabban a boszorkányperekhez hasonlítják (például feltételeit tekintve), ugyanazon mechanizmus közösségi…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.17 15:41:25
@HúszTíz: bocs, ha félreértettelek, viszont meggyőződésem, hogy az ilyen hangulat/gyűlöletkeltő üzenetek nem hagyják érintetlenül a "semlegeseket". ezért tartom károsnak ezt az egész sztorit, hiszen a gyűlölködőknek is csak igen kis százaléka élt át, tapasztalt személyesen negatívumot, mégis eléggé kiforrott, sőt adott esetben megmásíthatatlan véleménye van (mint ahogy sok szimpatizánsnak is). szóval ezek az emberek is semlegese voltak addig, amíg.
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.17 15:47:44
@dögölj meg: láttam én is az eredetit, röhögtem is rajta, hogy miket mond, de legközelebb állj oda te nyilatkozni egy olyan helyzetben, amikor senki nem tud semmit pontosan, de félinfó és dezinfó már millió van. plusz közlési kényszerben vagy, mert mégiscsak te vagy a hatóság. valóban nem volt szerencsés a nyilatkozat, de ebből azt a következtetést levonni, hogy akkor tuti, hogy késelés volt...
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.17 16:12:21
@lolmao: tanulságos írás a kurucról. apa, kezdődik?
Nem szokásunk sajtótermékek hülyeségein rugózni, de az alábbi példa annyira szépen mutatja a csontig benyalós, szervilis média ostobaságát, hogy muszáj, na. Azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy az ilyen bravúrok úgy születnek-e, hogy a sajtómunkás túlbuzgóságában a…..
Orbán Viktor szavai alapján úgy tűnik, kormánya végre hozzá mer nyúlni a költségvetés kiadási oldalához is. A lakosságnak ez nyilván nem fog tetszeni, a blogoszférának viszont igen. Heti szavazás-összesítőnk.Hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt nézzük meg, hogy mit…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.16 13:14:29
@lujo22: nem csinál hülyét magából, épp az általad felsorolt okok miatt, nevezetesen, ha az én kommunistám csinálja, akkor "struktúraátalakítás, szerkezetváltás" ha nem az én kommunistám csinálja, akkor "népnyúzás, nemzethalál" sőt hazaárulás. :(
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.15 20:27:18
@Selli69: 1. lol 2. olvasva a kommenteket, azt látom, hogy semmi sem változott...
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.15 19:29:16
@lehet más a handa-banda: korábban, parlamenti arányoktól függetlenül minden bejutott párt egy-egy képviselőt jelölt az orttbe. most ez kicsit máshogy van. szerintem.
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.15 19:54:11
@lehet más a handa-banda: nem teljesen értelek, de akkor ez most azt jelenti, hogy nem fideszesek a médiahatóság tagjai?
Subba Csöcsi hadovál 2011.01.14 12:11:00
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.14 14:30:39
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.08 19:00:58
(Köz)szempont Itt a lé a tét... 2011.01.07 20:33:00
Nemigen hiszem, hogy bárkinek is nagy meglepetést okozott volna azzal a Médiahatóság, hogy az első eljárást pont az RTL Klub ellen indították el. Az okokat, vagy inkább csak a sejteni vélhető indítékokat nagyjából ismerjük is, sokszor rálépett már a jobboldal tyúkszemére a…..
VIK-TOR! VIK-TOR! VIK-TOR! - mondogatom magamban a Kossuth téri röpimát, miközben az EU-elnökség honlapjának miniszterelnöki köszöntőjét olvasgatom, ami fenn van még pár nyelven, mert Viktor most nem csak hozzánk, hanem általában Európa polgáraihoz szól. A szokásos…..
DOOOOOOOOOOOOM! 2011.01.04 14:21:04
@Magyarvagyok_Nemturista: háááát, ha így folytatódik, lehet, hogy ov-t tényleg dicsőíteni fogják a történelemkönyvek, mint kiváló politikust, aki újra egybekovácsolta a nemzetet - saját maga ellen
2011-től börtön jár a fújkálásért. Én egyszer fújtam falra, hülyegyerek koromban egy farkast, az újpesti szülőotthon mellett, láttam minden reggel suliba menet és szerintem nem lett rossz. Örültem, amikor megláttam. Most, ahogy sétálok a városomban, imádom felfedezni a szép…..