Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cdrom70

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Kerényi Imre 2018.08.16 07:59:45
Nem hagy nyugodni, nem mintha olyan nagyon erős nézői-rendezői viszony lett volna köztünk, még a főműveit sem mind láttam. Nyilván ez is benne van, vagy inkább az, hogy bizonyos főműveit más sem látta, nem készültek el, ő maga mással volt elfoglalva. Jelen pillanatban teljesen mindegy, mi volt vagy…..
cdrom70 2018.08.17 09:35:34
@Lily baba:
Kerényit embernek nevezni sértés mindenki számára. Talán addig még nem kezdett el politizálni tehetségesnek lehetne nevezni DE mivel meglopott mindenkit akit lehet, és nála nagyobb köpönyegforgató kevés volt az országban, valahogy nem tudok sajnálkozni azért, hogy elment. Remélem valahol visszakapta/kapja azt amit mással tett..
A Forma-1-es Stratégiai Csoport és az F1 Bizottság úgy döntött, hogy véget vetvén az elmúlt évek versenyeire jellemző spórolásnak, a következő évtől fogva 105 kilogramm helyett 110 kilogramm üzemanyagot lehet használni minden egyes futamon...
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
A mai napon, 2016. április 9-én tölti be 90. életévét Hugh Hefner, a Playboy legendás alapítója.  2012-ben, egy Playboy-konferencián találkoztam Hugh Hefnerrel. Mondjuk, találkozásnak nevezni enyhe túlzás a dolgot: a külföldi szerkesztőkkel besétáltunk a neogótikus mesekastélyába, a Playboy…..
cdrom70 2016.04.09 19:37:47
Belsőség Heti merítés 2014.06.29 09:12:12
Komfortos űrsikló Végre sikerült eljutnom a szervizbe. Nem vagyok az a tipikus autószerelő alkat na, értsd tökhülye vagyok az autókhoz, de azért tanulom a dolgot. Persze minek vettem Xm-et, de valamiből a szerelőknek is meg kell élni, olyan szép szakma. Kék családi…..
cdrom70 2014.06.30 11:45:52
@Michel Djerzinski: @norisz01:

Nem műtárgyat akarok birtokolni, hanem eljutni A-ból B-be. Erre a japán autó a legalkalmasabb.
Mennyire forradalmiak? NISSAN GTR, uj mazda 3-6-CX5, mind japánbanban készült japán autók kevés ember mondaná rájuk, hogy kategóriájuknak nem számitanak sikeres és forradalmi autóknak.
cdrom70 2014.06.30 12:51:08
@DeezL:
Hali

Igazad van. Akkor rosszul fogalmaztam. Mint minden autó, a japán is elromlik, sőt költeni is kell rá..)
Valóban voltak a franciáknak nagyon jó megbízható autóik, csakhogy az utóbbi 15 évben sajnos erősen romlott a megbízhatóságuk, ez jórészt a tervezett avulásnak köszönhető. A rossz minőségű autók sztereotipíáját csak hosszan munkával lehetne megszüntetni, sajnos erre a franciáék nem nagyon törekednek. Mondjuk ha növelnék a garanciaidőt az autóikra, akár hosszabb lenne mint a konkurrenciájé, akkor jobban gondolkodnának az emberek azon, hogy francia autót vegyenek pl. én is..

Egyébként a toyota minősége is romlott, csak nem annyira mint mint francia autóké.
cdrom70 2014.06.30 13:15:22
@Larry Silverstein:
Hali

Nem vagy náci..) Csak realista..)
Ritka a cinizmusmentes mondat e blogon, de most komolyan és őszintén gratulálunk Vágó Józsefnek és társainak azért, hogy létre bírnak hozni egy új magyar légitársaságot. Bement a forgóajtón a világ összes faszfej légiipari szakértője, mögöttük surrant Vágó és vajon ki…..
Szabályos hajtóvadászat indult a médiában a kis hengerűrtartalmú motorokkal szerelt autókkal szemben. Az áldozatok elsősorban a Ford, a Fiat és a Renault modelljei, azok közül is az 1.0 Ecoboost, a Twin Air és a 0.9 TCe motorokkal szerelt Focusok, Cliók, Puntók, Y-ok, Pandák,…..
cdrom70 2013.07.25 17:54:01
@Jozsó_:
Inkább nem akarnak fogást találni, azt nem írhatják le, hogy ezek a kis motorok, hamar feladják és a gyári fogyasztási adatok a valósokkal még köszönő viszonyban sincsenek.
Távol álljon a Homártól, hogy rasszista sztereotipiákat sulykoljon, úgyhogy végülis a közkeletű városi legendával szemben még fotóbizonyíték hiányában is inkább megnyugtató, hogy kacsákat és galambokat süthetnek a józsefvárosi piaci büfében. Legalábbis elképzelhető,…..
A múltkor elég hamar felvetődött, hogy van-e értelme a téli abroncsoknak, vagy csak parasztvakítás az egész. Ezt a kérdést járja körül a második téli poszt. Ezt is olvassátok el, ha ti is úgy gondoljátok, hogy nem hülyeség a téli gumi és nyerni szeretnétek belőle egy…..
Tegnap megint volt egy jó kis antifasiszta megemlékezés. Már kezdett hiányozni. De szerencsére most sem maradt el mindennapi betevő holokauszt-rettegésünk. Ez alkalommal a nemzetközi antifasiszta nap adott alkalmat a paranoiás rohamra, az önsorsrontó szónoklatokra, a…..
Fuldokoltam a röhögéstől az asztalnál, a gyerek igyekezett nyugtatgatni, és érdeklődni, mi a bajom. Pedig csak egy akciós újság került a kezembe, egy barkácsáruházé, és a leleményt díjazom benne. Ugyanis a napokban derült ki, hogy az egekbe megy a gázolaj ára, erre mit adnak…..
Most már könyörtelen vagyok. Amikor az első őszi levelek lepotyognak, a gazdaboltban már az egérméreg után tekergetem a nyakam.Még régen történt, amikor egy reggel a konyhában, a kenyereskosár szélén egy meglepődött egér nézett szembe velem. Azóta tudom, ahogy hidegebbre fordul…..
A rajongók már elkezdték feladni a MotoGP-be vetett hitüket, amikor jött a magas, vékony Marco. Teli volt élettel, szenvedéllyel és energiával. Jelezte, a versenyzés bizony még él, nemcsak műanyagcirkusz. Az utolsó rocksztár volt a világbajnokságban. Soha nem felejtem 2008.…..
cdrom70 2011.10.25 11:38:10
RIP
A választások, a nemzeti ünnepek mindig jó ürügyként szolgálnak arra, hogy megnézzük, mi folyik a három nagy országos tévében. A tapasztalatok alapján az idei október 23-a is kiváló lehetőség volt az elemzésre.MTV: csak látszólag korrektAhogy azt már szinte el is várjuk, az…..
 Aligha kétséges, hogy a Julia Timosenkora minap kiszabott hét éves börtönbüntetés politikailag motivált. Azt a célt szolgálja, hogy az ukrajnai ellenzék máig legjelentősebb alakja se a 2012-ben esedékes parlamenti választásokon, se a 2015-ben megtartandó elnökválasztáson…..
Naiv ügyfélnek nem sikerült ráhangolódnia a csomagja értesítőjét ki nem kézbesítő postás agyhullámaira, így továbbra sem tudunk pozitív esetről beszámolni, hogy működne a Magyar Posta az utóbbi években széles körben tesztelt, környezettudatos telepatikus kommunikációja.…..
 “Környezetvédelmi szervezetek azzal váldolták az Apple-t, hogy nem vezető vállalat a mérgező anyagoknak termékeiből való eltávolítása terén, lletve termékeinek nem elég agresszív vagy megfelelő újrafeldolgozásával. Az Apple jelenlegi gyakorlatának és haladásának…..
Sokan nem tudják, vagy elfelejtik, hogy a robogók, vagy bármilyen segédmotorkerékpárok használata kötelez bizonyos szabályok betartására. Nem csak a sisakról és az SMKP (újabban M) vagy B kategóriás jogosítványról van szó, hanem arról, hogy ez a járműkategória maximum…..
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
cdrom70 2011.10.04 16:49:13
Olyan standon jártunk, ahol a hoszteszek egykedvűek voltak, a reflektorok sem világítottak, a félhomályban ácsorgó autókról pedig alig lehetett megtudni valamit. Úgy látszik a kínai autóipar a fordított pszichológia eszközével támad. Pedig a Changan 2009-ben 1,4 millió autót…..
cdrom70 2011.09.15 17:31:05
@motor77sport:
Szia

Fizetnek is érte? követelni csak akkor lehet ha fizetsz is érte...