Adatok
jucóka underguide
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A csontlé vagy húsalaplé minden nagykonyha alapfelszerelésének szerves része. Készülhet csontból, maradék húsokból, nyesedékből, csirkéből, marhából és zöldségből is. Ha jó az alaplé, már jól indul az étel, ha minden alapanyagunk jó, de leveskockát használunk sokat…..
jucóka underguide
2010.11.30 20:52:56
atyavilág kati, ez zseniálisan hangzik - meg kell csinálnom! de frankón otthagyod fortyogni egy éjszakára?
Amióta megszületett a céklás kalács, újabb és újabb töltött-kalács-ötletek áradnak szét az agyamban. Egyszer mind elkészül majd! A kacsásat már hetek óta tervezem... ismered azt, amikor beüt az ötlet, és napokig színezed, formálod, és tudod, mikor van meg....! Na, ez is…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz