Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patuha

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
patuha 2014.08.12 10:01:35
@gaboraron:
Az a helyzet, hogy a kommenteket nem olvastam, csak az eredeti posztot, és igazából én annak szántam ezt a hozzászólásomat. Bajor Imrével kapcsolatban meg dettó ugyanez van.
patuha 2014.08.12 10:02:12
@M_R: Úgy tűnik nem jött át amit írtam... Vagyis a lényege.
Pedig, talán, nem nekem kéne! Tegnap, sétáltam az Andrássy úton. Sütött a januári nap. Mentem, kávét venni a Nespressohoz. Már az Oktogonnál láttam, rendőrök kettesével sétálnak, a Nagymező utcánál is posztolt egy főtörzs és egy őrmester. Visszafelé tűnt fel, hogy a…..
mocskoshudini JÖNNEK A FÉRGEK! 2013.11.12 12:09:11
avagy öt ok, amiért a Tankcsapda Magyarország talán legundorítóbb zenekara   Pörgős, odamondogatós, őszinte és lázadó. A Tankcsapda zenekarban lassan a harminc felé közeledve is megvan a potenciál, ami csak egy igazán tökös, szókimondó rockbandában lehet meg. Fasza…..
patuha 2013.11.13 14:38:12
@KoaX:
Csak az 5-ös ponthoz: Nem lehetetlen új témát találni, bármennyire szeretnénk is ezt hinni :) Csak körül kell nézni kicsit :)
A többit leszarom. A Tankcsapdát sosem szerettem, ezért nem lenne helyénvaló, ha fikáznám :)
Már vagy két hónapja annak, hogy eltettem télire a Simsonomat, azóta csak ritkán néztem felé, egy-egy kis járatás erejéig. Mikor legutóbb hosszabb útra indultam vele, hibátlanul elvitt Bánkútra, sőt haza is hozott. Sajnos arra nem jutott már időm a téli leállás előtt, hogy a…..
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
patuha 2012.08.24 20:08:47
@Xebulon: Azta de sokáig tart megkérdezni, hogy kellesz-e, vagy nem... Meg gondolom minden héten három-négy alkalommal futsz bele ilyen helyzetbe és ezért okoz ez problémát, érthető is....
Szalámi csokiból Pár hete a férjem Portugáliába utazott egy konferenciára. Van amelyik feleség ennek örül, mert nyugta van egy kicsit, van amelyik mérges, hogy míg a férj világot lát, ő egyedül vezetheti a háztartást, a szerencsésebb feleségek pedig epekedve várják, hogy…..
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Legalábbis Mezőfalva önkormányzata szerint. Sőt az önkormányzat szerint emellett még 160 ezres adósságot is lehet finanszírozni! Az Új Szemlélet radikális szociális munkásokból álló csoport Facebook oldalán rakta ki azt a képet, ami egy elutasított Szociális segély…..
Még kellemetlen végzést kaphat a földhivataltól az a devizahiteles, aki lakása eladásával a januári hajrában sikeresen eljutott a végtörlesztéshez. Ugyanis a hatóságelutasíthatja a vevő tulajdonjog bejegyzési kérelmét egy váratlan, értelmetlen éstermészetesen a szakmával…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
A Quimby idén ünnepli 20. évfordulóját, aminek apropóján szülinapi koncert is lesz az Arénában 1011. november 12-én, azaz ma este. Átnéztünk sok-sok videót, hogy senkinek ne kelljen bajlódnia ezzel a 20 évvel, és kiválogattuk belőlük a mérföldköveket. Nem volt könnyű, de…..
patuha 2011.11.12 18:00:49
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
  Rasszista-e a cigány származású R. József, R. János és H. Teréz? És különösen: rasszista-e a magyar származású H. Gyula? Zaftos cupákok azon a gumicsonton, ami a Tavaszmező utcából gurult el két év alatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, hogy majd a…..