Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libby08

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Tilt Angyalai 2012.09.07 01:11:50
  A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló project pedig az élet éltetése, és egy férfi számára  a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más mint a nők, és az ő szexualitásuk bemutatása. A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal…..
Zsani A 30. napon tartok a programban. Mit is mondhatnék? Nagyon jól érzem magam, ma reggel 55,5 kg-t mutatott a mérleg. Az már mindennek a csimborasszója, hogy pont 5 éve jöttünk össze a leendő férjemmel (hú de furcsa ezt így leírni J), és utoljára akkoriban nyomtam ennyit. Ha…..
OurFashion Köröm öröm 2012.02.21 17:02:00
Visszasírom azokat a napokat, amikor nem voltam eltiltva a szépséges színes körömlakkoktól, ezért amikor kiszabadulok Londonból meg a munkából, azt sem tudom hirtelen, melyik kis üvegcse tartalmát borítsam a körmeimre. A tavaszi leginkább imádni valóbb trend így igazán nekem…..
ANNENN Enn próbál 2011.08.31 10:19:00
Félreértések elkerülése végett persze nem színházban, hanem "öltöző"fülkében. :) A bizonyíték arra, hogy nem csak a számat jártatom a tökéletes trench coat felkutatását illetően, hanem már a tettek mezejére is léptem. Az H&M-ben jártam, ahol erre a darabra…..
Nem tudom, hogy ti már láttatok-e közelről igazán agyonplasztikázott nőt élőben, nem pedig fotókon. És persze nem egy mellműtétre gondolok, hanem arcplasztikára. Arra, amikor az orr természetellenesen elvékonyodott, van két fura pukli az arccsonton (a feltöltés miatt) és…..