Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ckai/poke and destroy

0 bejegyzést írt és 1015 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Néhány napja a lengyel zloty jobban gyengült a forintnál. Aznap a lengyel kormány azonnal kiadáscsökkentéseket jelentett be." - egy hír a múlthétről. Nos, a Gyurcsány Ferenc is villámgyorsan reagált a válságra, és hogy a 7 évi MSZP-SZDSZ kormányzás…..
Nem gondolhatta senki, hogy az ország miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc szó nélkül elmegy a vádak mellett, amik az öszödi kiruccanást érték. Ágh Péter, fideszes képviselő egészen addig merészkedett, hogy egy sajtótájékoztatón azt mondta: "Nagyon riasztó, hogy ilyen…..
A pár nappal (héttel?!) ezelőtti kis kedvcsinálóból már kiderült, természetesen a kutya kihozatal sem sikerült úgy, ahogy el volt tervezve… De végülis miért is sikerült volna, hiszen mi lenne ezzel a bloggal, ha velünk nem történnének mindig ilyen…..
Vastagbőr A színes Pécs 2009.01.07 08:01:00
Tudom, már megint....Az év utolsó ülésén, december 18-án fogadta el a közgyűlés a Pécsi Építési Szabályzat módosítását, amellyel szigorították a házak, épületek színezését is.A város még júniusban -az országban elsőként- elkészíttette vizuális arculatának…..
Mindig sokféle és nagy társaságunk volt otthon. Mióta Pestre jöttem, a hétvégéink, szabadnapjaink eléggé besűrűsödtek bandázás terén is. A közös társasági események nagyobbik részét - az idő előrehaladtával - egyre inkább a modoros fiatal párokra jellemző…..
Elég régóta esedékes lenne a felsőoktatás reformja. Az egyértelmű, hogy csökkenteni kell a létszámot, de ennél is fontosabb lenne használható, piacképes tudást adni a hallgatók kezébe.A változásnak semmi nyoma, vagyis némi jóindulattal egyelőre lassú a változás. Mégis…..
Szegénység blog Sztrájk 2008.12.19 08:00:00
Namármost.Én vasárnapig borzasztóan türelmes és megértő voltam a sztrájkolókkal a hőbörgőkkel szemben. Az volt a véleményem, hogy mindenkinek vannak törvény adta demokratikus jogaik, amelyekkel élhetnek. Ilyen jog például a sztrájk is. Mindenki úgy érvényesíti az…..
ckai/poke and destroy 2008.12.19 09:35:41
Mária · maria.blog.hu 2008.12.19. 08:42:18
"Az baj, ha valakiért az utolsó 5 km-re nem tud elmenni senki... szép kis falu lehet..."

En ugyan nem tudom, hogy neked mik az elkepzeleseid egy kis falurol, de kepzeld nem mindenkinek van autoja, es nem mindenki tud megkerni valaki mast egy fuvarra, ugyanis az penzbe kerul, es egy kis faluban atlag 70-80%os munkanelkuliseggel ez nem olyan konnyu. Es a munkanelkuliseg nem azert van mert nem akarnak dolgozni, hanem mert 50kmes korzetben nincs munkalehetoseg. Szerintem nem jogos a fenti mondatod!

A sztrajkrol csak annyit h szerintem akarmiennyire is becsulendo az osszetartas, a vasarlo akkoris az elso, es szerintem nem szabadna h a vasarlo/utazo megerezze a sztrajkot, nemhogy ugy szenvedje, ahogy most otthon.
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Csenyéte az ország legszegényebb települése, 450 lakosából szinte mindenki munkanélküli. A lakosok fele még iskoláskorú gyermek, de közülük mindössze 2 kezdte el a szakmunkásképzőt, de már ők is befejezték - eredmény nélkül. A nyugdíjasok száma 22! A lakosság 95%a…..
Összeszedtünk pár pontot, mi is a helyzet jelenleg:1, Ez elmúlt egyik száz év legnagyobb gazdasági válsága.2, Államcsőd szélén táncoló ország. 5000 milliárd hitel felvétele az IMF-től.3, Milliárdos adóssággal rendelkező Főváros.4, A FőGáz eladásából remélnek önrészt…..
A múlt héten már informálisan kipuhatoltam a főnökömtől, hogy a próbaidőm lejártával hosszabbítanának, amit a teljesítmény-értékelésemen hallottam, attól azért leesett az állam.Arról van szó, hogy megkaptam életem eddigi legnagyobb szakmai elismerését a nagyfőnöktől,…..
autózz! Halálközeli élmény 2008.12.19 08:07:00
Az alábbi történetet KuKori meséli el nekünk, mely több tanulsággal is szolgál. Nem lehetünk elég óvatosak akkor sem, mikor úgy érezzünk semmiféle veszély nem leselkedik ránk. Egy kis történetet osztanék meg veletek real-time módban, arról, milyen egy baleset belülről…..
A 31 éves belga pincérnő, Sonia Ringoir öt gyermeket nevel, a legkisebb három, a legidősebb 13 éves. Úgy gondolta, eggyel több terhesség ide vagy oda nem számít. Mert a  pénz kevés. Legalábbis plasztikára. Férjét legutóbbi terhessége idején elhagyta, új barátja pedig nem…..
Levélírónk története, mintegy hét évvel ezelőtti esetet ír le, de úgy tűnik nagyon is élénken él az emlékezetében, mert nagyon érzékletesen meséli el a hátborzongató balesetet, így az erre érzékenyek inkább ne olvassák. Remélhetőleg a száguldozók is visszavesznek majd,…..
Országos sztrájkot hírdetett november 29-ra a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) a katonákat, rendőröket, tűzoltókat, vámosokat, büntetés-végrehajtási dolgozókat és a nemzetbiztonság területén…..
Gyerekek ilyen a földön nincs, komolyan. Miféle rendőrségünk van nekünk? Miféle méla faszok vigyáznak a bűnözőkre? Emlékeztek még biztos, amikor 2004. októberében a 92-es barcelonai olimpián birkózásban aranyérmet szerzett Farkas Pétert a rendőrség elfogta és kihallgatta a…..
A hétvégi események után (durva magyarverés a stadionban) nem igazán a legbölcsebb válaszlépés volt a szlovák zászló elégetése, meg a szlovák helységnévtábla ledöntése és összefirkálása. Minek kellett ezt csinálni? Haszna nulla volt, de remek támadási felületet dobtak…..
Reckl Amál blogja Az fix! 2008.10.30 16:20:00
A melltartó meglehetősen érdekes ruhadarab. Elsősorban azért, mert a világ minimum felétől idegen, a férfiak általában nem hordják. És ennek ellenére többségüket izgatja. Szerintem jópár meleget is, de a transzvesztitákat mindenképp.Másrészt a melltartó nem csupán egy…..
Vastagbőr Mindenki kurvázik 2008.10.30 11:00:00
Először azt a címet akartam adni a posztnak, hogy mindenki buzi, de rájöttem, hogy akkor megint előkapnak más fórumokon, hogy homofób vagyok és kirekesztő. De a lényeg tényleg az, mindenki buzi és mindenki kurvázik. Legalábbis Hollywoodban. Ez a pókharapó nő itt a képen Heidi…..
Szóval.Kirúgtak minket a hostelből.Majdnem az utcán aludtunk.Egy garázsban kötöttünk ki.Megvan a lakás. Köszönjük Zsófi és Marci!Nincs internet.Van állásom. Meki. Juh héj.Fogy az áramkredit, kártyás amúgy.2 fontunk van kajára. Egy hétre.A lakás egy álom, rohadt boldogok…..