Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinizmusprofesszor

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
A liberális Fideszt sok mindenért lehetett szeretni. A konzervatívat is. Na de ebben a mostaniban mégis mi szeretnivaló van? Milyen párt ez egyáltalán? Az ellenzékben szociális demagógiában utazó Fidesz kormányra kerülve persze visszatalált a gazdasági jobboldalhoz, ennyiben a…..
Cinizmusprofesszor 2011.07.08 13:47:04
@bvb09:

Az elfogultság baromi rossz tanácsadó, ugye tudod...
Cinizmusprofesszor 2011.07.08 14:09:29
@Balt:

Inkább szenvedek kiábrándultságban, mint elfogadok mindent feltétel és kérdés nélkül vakon. Kinek a pap, kinek a papné...kipróbáltam azt is, nem jött be! :)
Cinizmusprofesszor 2011.07.08 14:22:52
@Piskóta:

ámulatba ejtően elfogult vagy, Piskóta...nem is vagy Piskóta! :))
Véget ért az EU elnökség, elkezdődtek a kirúgások a közmédiában. A leépítést a racionalizációval indokolják, pedig ez nem lehet az egész folyamatra magyarázat. Május 24.-én a közmédia vezetősége 600 fő elbocsájtását jelentette be a szakszervezeteknek. Tegnap pedig el is…..
Cinizmusprofesszor 2011.07.07 11:01:27
@sztd:

Pontosan...már csak egy kérdés maradt: Melyik elfogultság jó, a balos vagy a jobbos? Csak mert erre próbáltam rávilágítani. Szerintem ugyanis az is gusztustalan, ami a szoci kormányok alatt volt, de semmivel sem jobb ez, ami a fülkeforradalom után van...
Cinizmusprofesszor 2011.07.07 11:03:33
@Virág et.:

Igen, ezek a műsorok nagyon jók voltak, addig amíg az azokat főszerkesztő nem engedte magát befolyásolni egyik vagy másik politikai oldalnak, de miután ez megszűnt és az MTV-nek nem fontos a kiegyensúlyozottság, ezek a műsorok így váltak hiteltelenné...nagy kár értük!
Cinizmusprofesszor 2011.07.07 11:09:54
@Virág et.:

Magyarisztán...
Varánusz Kussország? 2011.07.01 05:56:00
Nagy napra virradtunk drága Feleim! Imhol a pillanat, mikor elválik búza az ocsútól, szar a májtól, meg úgy egyáltalán kiderül, mit is kell a gyakorlatban médiatörvény alatt érteni. Az EU elnökségünk lejárt, mától hatályos a médiatörvény büntető szakasza.Számtalan…..
csox Miért jó a csokoládé? 2011.07.03 14:20:00
Tegyük fel, hogy a hamburgeradó nem egy újabb sarc, hanem valóban azért találták ki, hogy egészségesebbek legyünk. Akkor meg mi bajuk a csokival? Nem a kakaót csak nyomokban látott bevonókról beszélek, hanem azokról a csokoládékról, amiknek 40, vagy akár 60%-ának valóban van…..
Olykor ködösíti, olykor valóságos szómágiába rejti politikája lényegét a Fidesz, sőt, a tódításoktól sem riad visszaÁllítás: Nem lesznek megszorítások, mert azok nem vezetnek sehová.Értelmezés: Súlyos megszorítások lesznek.Az Orbán-kormány konvergenciaprogramja sok…..
Képgyár Ismét hazudott az Index 2011.06.30 09:03:00
Szőcs Géza kulturális államtitkár nyílt levelet írt, amelyben hazugsággal vádolja lapunkat, továbbá azzal, hogy bizonyos érdekkörök irányítanak minket. Mindez nem túl izgalmas, a nehéz helyzetet magyarázó politikusok jellemző reakcióját látjuk. Ami miatt mégis érdekes a…..
MTI: Nemzetközi Szabadság díjat adományozott Semjén Zsoltnak a Ronald Reagan Elnöki Alapítvány Budapest, 2011. június 29., szerda (OS) - Újonnan alapított elismerését elsőként Semjén Zsoltnak adományozta az amerikai Ronald Reagan Elnöki Alapítvány. Az Egyesült Államok…..
Az avatatlan szemlélő a lenti képek alapján azt hihetné, hogy a kormánypárti frakció bojkottálja a parlament ülését. Pedig nem. A Fidesz frakciója csupán ilyen figyelemmel kíséri a saját maguk által beadott törvényjavaslatokat. Kétharmados többségben az ellenzék este 9-kor a…..
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Volt-nincs buszsáv az M1-M7 budapesti bevezetőjén. 20 év fővárosi és környéki közlekedésszervezésének minden baja összegződik most egy ügyben.Hogy mik ezek a bajok?1. Társadalmi, gazdasági problémák. A kerületekre tagolt főváros és a vele szorosan összenőtt önkormányzatok…..
Már foglalkoztunk a Wizzair jófajta születésnapi fantomakciójával, amikor 20% kedvezménnyel drágábbak voltak a jegyek, mint előtte vagy utána bármikor, XYZ most elmeséli, milyen volt. A jelek szerint egyáltalán nem tűnt fel neki, hogy 67460-20%, az sehogysem lehet 63060 forint,…..
 „Tarlós István főpolgármester szerint a névváltást a Magyar Tudományos Akadémia elnöke kezdeményezte, hiszen gróf Széchenyi István több jelentős műve, az Akadémia épülete és a Lánchíd is itt található, illetve itt áll a szobra is. Rogán Antal, az V. kerület…..
Lassan szivárogtak annak idején a hírek, hogy a Másnaposok (Hangover) című film folytatása Thaiföldre fog vezetni.Ez elsőre is jó ötletnek tűnt. Később ez már egyáltalán nem volt titok, mikor néhány paparazzinak sikerült lefényképeznie a filmből jólismert három főszereplőt…..
Cinizmusprofesszor 2011.04.03 23:57:54
@becsoccsent:

@Pista bá:

Ha az imdb-re hallgatnék, akkor átlagosan 3x annyi fos filmet néznék meg, mint kéne...ez kb olyan, mintha engem ilyen számokkal akarnának meggyőzni arról, hogy a cigi milyen qrva jó, pedig tudom, hogy qrvára nem! :)
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
 Ezzel az üzenettel vegzálja az egyház "Vezető etika tisztje" egy bizonyos B.P. nevű "elnyomó személynek" nyilvánított ex-szcientológus szcientológusnak tartott ismerőseit az iWiW-en.Adatvédelmi megfontolásból az illető "elnyomó személy" nevét…..
Gyorshír A törvényalkotási hajrában elkövetett kapkodásból fakadó bakinak tulajdonítják kormánypárti politikusok, hogy a Nemzeti Életegészség Programjáról (NÉP) szóló törvénycsomag hétfői hajnali elfogadásakor, egy zárószavazás előtti módosító javaslatban elfogadták…..
Cinizmusprofesszor 2011.03.04 14:12:08
@Ianas:

Ez a kormány valóban tele van idiótákkal, de ebben a törvénytervezetben pl semmi kivetnivalót nem találok.
Cinizmusprofesszor 2011.03.04 14:30:04
@Joc: @Bruno: @Nervus:

Semmiféle emberi jogokat nem sért. Nyugat-Európában csodálatosan működik, nem esett vissza a kocsmák forgalma, sőt! Nem kell itt sipákolni meg folyton elégedetlenkedni, mert ez egy pocsék magyar szokás. Most még menni fog a hőbörgés, aztán megszokják, ennyi!
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Cinizmusprofesszor 2011.02.24 21:59:27
"Egy egyszeri british airways utas" nevű felhasználónk fel van háborodva, mert 150600 forintért foglalt repülőjegyet a British Airways weboldalán, ám végül 155311 forintot vontak le tőle. A kimutatást megnézve kiderült, hogy euróban terhelték meg a számláját és…..
Cinizmusprofesszor 2011.02.21 10:32:53
@mp1526:

Már volt nálam is hasonló bankos próbálkozás, nem a BA hibája. Írtam és visszatérítették az összeget, that's all...
Cinizmusprofesszor 2011.02.21 11:19:17
@mp1526:

Igen, pontosan. Főleg ha ilyen összegekről van szó, pláne jobban nézz utána az "apróbetűs" résznek...
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..