Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csucsu007

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje gondolkozom már rajta, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy egy olyan diétás lángost süssek, aminek viszonylag magas fehérjetartalma van, mérsékelt szénhidrát van benne és nem kell aggódnom, hogy zsíros, mert nem kell bő olajban kisütnöm.Most hétvégén úgy döntöttem, hogy megpróbálok végre…..
Meglehetősen trükkös megoldáshoz folyamodott az egyik New York-i étterem, amelynek a menüsorában igen éles szem kell ahhoz, hogy az ember felfedezze a 2000 dolláros pizzát. Nem, nem elírásról van szó...
Szigethalmon működik egy kábeltévé, a PR-Telecom Zrt., akik valamiért úgy döntöttek, hogy hetvenezer előfizetőjüknek ha ennyi nem volt elég a Hír TV-ből, akkor szar ügy, bocs, ők most kiveszik a csomagjukból Simicska Lajos hírtévéjét és majd adnak helyette pornót. Nem mondom, hogy értékét…..
Nem vitás: történelmi időket élünk, és bizony a bérletpénznek: a havi, fejenként 4-10 ezer forintnak a családi költségvetésben sokkal jobb helye is lehet. Ennyi pénzből elvihetjük kedvesünket egy romantikus vacsorára a környéken, de a gyerekeket is elküldhetjük moziba, ha…..
csucsu007 2012.02.16 00:31:12
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
"Az nem működik egyébként, hogy a leszálló utasok átadják a kezelt jegyeket a felszálló utasoknak?"

nem megy, mert senki nem lyukaszt... :)
A kalocsai minta netes ámokfutásában újabb állomásán vagyunk túl, először ugye Jenson Button Forma-1-es versenyző tűzálló kezeslábasára került fel a népi minta, aztán jött Iker Casillas kesztyűje, és az ezt övező médiahiszti. A Tv2 Tények című adásában volt egy…..
csucsu007 2011.12.14 00:24:46
@metalbobby: miért te hányszor szavaztál? /gondolom egyet se/

az én gépemről csak egyet fogadott el a rendszer
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..