Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cochran

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
cochran 2011.05.17 19:12:39
@Irkutszk:
Hagyd csak, inkább a kurvenyákság felé vezető utat védik némelyek, mintsem a józan, felelősségteljes, jövőépítő megoldást. Ahogy kinyílt a csipája a kislánynak, a büszke anya máris ribancnak öltözteti, örül, ha kifesti magát és a zűrös bulikból hajnalban kerül haza jól elhasználva, beb@szva és húsz évvel öregebben. Maradék önérzet...
Mért az anyjának volt olyan? Neki pedig méginkább nincs...
És mindezekért mégis ki a hibás?
Végsősoron az egészségügy...
Hát ki más...
cochran 2011.05.17 19:13:31
@epres négercsók:
Értettem.
Nur Geduld...
Tisztelt Praxis! Kisfiam idén múlt 7 éves, most elsős. Első gyerek, bár terveztünk még egyet, de egyelőre nem jött össze sajnos, ezért minden szeretetünkkel igyekszünk kisfiunkat óvni, védeni, de ez nem egyszerű feladat. A lurkó ugyanis elég eleven, fut, rohangál, és mindig…..
cochran 2011.05.16 19:56:15
cochran 2011.05.16 21:44:05
@ReignOfdark:
Teufel soll das alles buserieren...
Gyerekek, kísértet járja be a blogot...
Tisztelt Praxis blog Szeretnék segítséget kérni. Inkább csak információt. Leírom a velem történteket, elsősorban nem panaszkodásból, mert végül minden jól alakult, és utána felteszem a kérdéseimet. Terjedelmes és ha nem teszik közzé, megértem.   Történet: Évek…..
cochran 2011.05.16 21:48:18
@adamantium:
Ez így van, de helyesbítenék, nem 2000, hanem a 2007-es EU csatlakozás óta távozott cca. 1 millió 900 ezer, zömében románajkú polgár Ro.-ból...
@ReignOfdark:
Érthető, hogy a latin alapszókincs mellett az újlatin nyelvek jobban mennek. A francia azért nem, mert ott a kiejtés germán elemekkel bővült.
Sajnos, hiú vagyok. Két éve azonban nagyon durván ráfizettem a hiúságomra. Biciklisbaleset következtében megnyúlt jobboldali, felső szemhéjam miatt mentem erre a klinikára, az idősebbik plasztikai sebészhez. Ő, a koromra hivatkozva – 50 fölötti vagyok – rábeszélt egy…..
cochran 2011.03.24 22:20:38
@Erika László:
Nem vagyok nő, eltaláltad.:)
cochran 2011.03.24 22:59:15
@BogyókaBigybogy:
Várunk, Bogyóka!
cochran 2011.03.24 23:00:32
@Erika László:
Oké, jó.
Nem lényeges, megkapta a magáét.
Sziasztok!   Még 2009-ban csípőprotézis műtétet hajtottak végre a nagyapámon. Már több, mint egy éve várakozott beavatkozásra, nagyon fájt a lába, alig bírt járni, borzasztóan örült, amikor megkapta végre az időpontot. Nem félt,rengeteg oldalt elolvasott, ahol az…..
cochran 2011.03.24 22:27:07
@Erika László:
Az a lényeg, amit Te érzel. Ha nem törődsz vele, lekopik végleg.
cochran 2011.03.24 22:38:09
@Erika László:

Szívesen!
Kedves Blog!   A háziorvosomról szeretnék nektek írni. 50 körüli férfi,remek szakembernek ismertem meg. Már több, mint egy éve járok hozzá, szerencsére csak alkalmanként, mert nincs olyan betegségem, amely napi szintű orvoslátogatásra kárhoztatna. Azt vettem észre az elmúlt…..
cochran 2010.10.22 12:06:42
@venszivar:

A kutyádat csak te dugod, ahhoz semmi közöm.
Tisztelt Praxis!   Nemrég egy teljes kivizsgálás alkalmával szembesültem a kórházakban (legalábbis abban a budapesti intézményben, ahol én voltam) uralkodó áldatlan állapotokkal. Ezért elsősorban nem a dolgozókat teszem felelőssé, hiszen találkoztam szép számmal…..
cochran 2010.10.22 12:04:58
  A fészbukolikában az a jó, hogy a trollokat és a funkcionális analfabétákat ki tudja szűrni az ember, tehát – amint ezt az első rész végén jeleztem – miután néhány hétig rágódtam magamban, kilőttem a Facebookra a kérdést: mit tett hozzá Erdélyhez az,…..
cochran 2010.09.21 15:54:43
@csirkeGL:
"Únió Erdéllyel"...a 12. pont.
Érdekes, hogy valachofil erdélyi barátaink ezt elfelejtik...
cochran 2010.09.21 16:47:20
@csirkeGL:
A Bosznia fodrosvállú, jatagánt tartó karú címere még a magyar címerben is helyet kapott a fiumei sas mellett...
Érdekes, hogy a horvátok a II.vh.-ban szemrebbenés nélkül államukba inkadrálták Bosznia-Hercegovinát, jókorára növelve területüket.
Horthy viszont ígéretet kapott, hogy Magyarországnak biztosított lesz egy korridor az utólag hozzácsatolandó olasz Fiuméhoz.
Sziasztok!   Én is elmesélek egy történetet, ami tavaly esett meg velem. Elmentem a háziorvoshoz, két éve nem voltam, és ez volt az első alkalom, mióta itt lakunk, tehát nem tudtam kihez megyek, aki éppen rendelt.Szép bemutatkozása sikeredett az orvosnak mondhatom: úgy egyórás…..
cochran 2010.09.21 12:43:12
@P75:
"Az orvos a beteg embert gyógyítja. A szolgáltató meg a tünetet kezeli.” Ez is tévedés. Mindig a gyökérokot kell megszűntetni, legyen szó áramkimaradásról vagy lázról. És általában ez sikerül is. Nem mindig. Az orvosoknak sem mindig. De van, hogy a gyógyuláshoz elég a tünetet kezelni. Szép lenne, ha egy sima kéztöréssel kórházba utalnának ahelyett, hogy egyszerűen begipszelik."

Dilettáns szöveg.
Szerintem maradj a villanyszerelésnél.:P
"Gyökérok", stb...:)))
Amihez nem értesz, ne boncolgasd, mert
leégsz.
És itt egy páran biztosan nem leszünk a tűzoltóid, légy nyugodt.
:)
cochran 2010.09.21 13:12:58
@womanestomen:
Oh, woman...
Ha vele, akkor mindig bele...:P
Praxis 16 óra étlen, szomjan 2010.09.21 06:00:00
Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, és elmondhatom a felháborodásomat, remélve, hogy talán eljut az illetékesekhez és képesek lesznek átgondoltabban végezni a munkájukat. 3 éves kisfiamat múlt szerdán műtötték fitymaszűkülettel, amire reggel 7-8 között kellett…..
A lengyelek tegnap úgy viselkedtek, mint egy nemzet. Ezért igazán irigyelhetjük őket. (Kép: gazeta.pl) Tegnapi írásunk a lengyel katasztrófáról: Nincs még veszve a lengyel-magyar barátság Ahogy egy haláleset egy családot, úgy egy tragédia egy egész országot összehozhat.…..
Elöljáróban elmondanám, hogy epilepsziás, depressziós-pszichés tünetekkel, és pánikbeteg vagyok. Sajnos minden évben kórházba kell mennem, hogy a gyógyszereimet átállítsák. Maximum 3 hét, amit benn kell lennem, de eddig még elviselhető volt a 3 hét. Most, gondolom az alant…..
cochran 2010.01.16 07:59:37
@moccmacckó:
Túl sok sci-fit-t olvasol.
Ez a sztori kb. annyira igaz, mint
a kacorka horrorotörténetei.
cochran 2010.01.16 08:00:18
-o
Hiába volt naprakész, jól képzett, elkötelezett pedagógus a történetünkben szereplő fiatalember, elküldték, mert homoszexuális.SziasztokEgy általános iskolában dolgozom tanárnőként és egy kollégám történetét szeretném megosztani, akit azért küldtek el, mert meleg, bár a…..
A végső lökést a Hospinvest elnökével készített rendkívül érdekfeszítő interjú adta meg ennek a posztnak a megírásához, pedig pár dolgot már régóta nem ártana tisztázni. Vannak ilyen általánosan hangoztatott dolgok, mint hogy a magyar egészségügy szarul működik,…..
Konzervatórium Így fog fájni 2009.04.02 13:33:00
Nagyon úgy tűnik, hiába ellenőrzik le a szocialista vezetők egymást és egymás híváslistáit, a kiszivárogtatás pompásan megy tovább. Bár péntekig adott időt Bajnai Gordon az MSZP-s képviselőknek, hogy aláírják programját - vagy lehet ismét új madámot keresni -, a dokumentum…..
A délután sem a megúszós posztok ideje, csak címszavakban: kényeztetni kívánt alsó nyílások, elutasított bizsergető érzések, részeges céges buli, félrelépés, perverz fasz. Muszáj olvasni.Sziasztok,Fiú vagyok (örülnék, ha mindenki ezzel kezdené, néha a sztori…..
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
Van az a Kiscsillag szám, hogy Ha én lennék a szerelmed, és van benne egy sor, hogy "Megszoknád a hús szagát / Megszoknád az ólmokat / Megszoknád az életem / Miként a sajátodat". Hát a levélírónak nem sikerült megszokni a hús szagát, ez van. Egyébként az…..
cochran 2007.12.13 22:12:18
Az ilyen f@szkalap ne kenegesse a bránerét,hanem nyisszantsa le és vesse a récék elé (bár lehet,hogy az állatvédők hördülnek fel emiatt...)...
Kepes most jól megmondta a Tv2-nek, meg odavágott személyesen Bárdos Andrásnak is. Ráadásul a Tv2 Mokka című műsorában, a folyamatosan hárító Jakupcsek Gabriella előtt. Kepes szerint a Tények tényszerűen hazudott, és etikátlanul ferdített az otthonszülés szabályozásával…..