Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PostModern

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..
Nem sokkal az angliai Zara-malőr után, ahol szépen hímzett horogkeresztekkel díszítették a legújabb táskakollekciójuk egyes darabjait, most egy újabb terméket kellett visszavonni a piacról, mert az sértette a zsidó kisebbség érzéseit. Erősen kamuszaga van a dolognak, pedig több…..
Mihez kezd szánalmas Orbán-interjújára óriási kvízbukással tromfoló Sváby András, miután secc-pecc kirúgták a TV2-től, ahol előtte élet-halál ura volt? Bíztunk a magyar média kamera előtt évtizedek után is lányos zavarba jövő keljfeljancsijában, és nem csalatkoztunk. Egy…..
Ez a sztori sem fog sokat javítani a BKV megítélésén, mákjuk, hogy rontani azon már nem lehet. Evibly a Deákon csípte el az alábbi jelenetet, amikor is a magasan képzett ellenőr két turistát próbált falhoz állítani, mert szerinte már lejárt a jegyük:Állok a Deákon a…..
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..
Tisztában vagyok azzal, hogy az iPhone (vagy újabban: az iPod Touch) hájp közepén kicsit felemás, avittas dolog egy klasszikus iPodról írni, mégha a legfrissebb iPod-termékről beszélünk is. Magyarországon még nem lehet kapni (de már lehet) az új iPod Classic-ot, de az USA-ban már…..
Órák óta kacagunk, ha eszünkbe jut az a szenvedély, amivel Cs.G. gyalázza az RTL Klubot, amiért a csatorna szerinte kivágja a filmjeibõl „az egyszerû Chuck Norrisos forduló rúgásokat is”. A bojkottfelhívással természetesen nem értünk egyet, hiszen egyik csatornát sem…..
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..
PostModern 2007.09.07 01:50:36
Minden kétséget  kizáróan az év legbetegebb ajándéktárgyát fedezte fel a Homár a motorizált arccal éneklő bőrkabátos Elvis-mellszobor formájában. A 68-as kámbekk fazonjában plasztikba fagyasztott celebritás egy halom interjúrészleszet köp vissza gombnyomásra darabos…..
PostModern 2007.08.30 22:11:37
Ásványvízízű rágó? Ez akkora hülyeség, hogy a Szentkirályi új terméke óriási fórral indult: nem ismerek olyan, foggal rendelkező embert, aki az utóbbi napokban ne kommentálta volna a vizes cég meglepő termékskála-bővítését. A felfokozott várakozás után ma eljött a…..