Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GranaPadano

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szex témakörben ritkaság a finom, szép és ízléses reklám, pláne az olyan, aminek még valami pozitív üzenete is van. Egy Viagrához hasonló termék meg aztán különösen csábító alkalom arra, hogy a kreatívok kiéljék túlfűtött szexuális fantáziájukat. Arra, hogy lehet…..
Egyre jobban tetszik nekem a Chevrolet Aveo kampánya. Nálunk is látható már egy film, amiben mindenféle extrém igényeknek megfelelő, csak éppen a mindennapi életben használhatatlan kocsikkal vetik össze a városi kisautót. Ennek egy viral változatára bukkantam az illegaladvertising…..
Eleged van a pelenkareklámok álságos terméktesztjeiből, és az azokban folyó azúrkék műpisiből? Már látni sem bírod a boldog szülőket, akik minden kis- és nagydolgot úgy köszöntenek, mintha azok a világ sorrendben nyolcadik és kilencedik csodái lennének? Akkor nézd meg ezt a…..
Az Audi a SuperBowl idejére időzítette R8-as modelljét bemutató reklámfilmjének debütálását. A gyönyörűen fényképezett filmben a Keresztapa híres, levágott lófejes alapjelenetét alakították át. A dúsgazdag főszereplő az ágyában ébredve valami furcsát érez, majd a…..
addict Egyházi humor 2008.02.24 09:14:00
Ha az Activity-ben a vallás fogalmát kellene elmutogatnom, biztosan nem nevetéstől görnyedező alakot próbálnék pantomimezni a partneremnek. Vallás és humor, ha nem is ellenségek, de többnyire azért nem járnak kéz a kézben. Ezért volt igencsak meglepő ez a film, amelyet…..
addict Dove Evolution csirkékkel 2008.03.04 13:40:00
Ugye emlékszünk még a Dove elhíresült, a szépségipar képmutató hazugságait támadó reklámfilmjére, amelyben gyorsított felvételeken mutatták be, hogy lesz egy hétköznapi, átlagos külsejű lányból szupermodell, mire a plakátokra kerül. Azt, hogy mennyire újszerű volt a…..
A párizsi McCann (amely a korábban már bemutatott kotonnyulas szexfilmet is késztette),  ezúttal egy szokványosabb ötlettel rukkolt elő. A filmben egy a Forest Gumpból is ismert effekttel a városon keresztülszálló, üres Durex-csonagolást látunk, amelynek puszta látványától…..
addict A nők mind disznók! 2010.10.19 11:00:00
Ennél botrányszagúbb címet nem is adhatott volna a kampányának a Jack&Jones ruhamárka, amellyel a legújabb, szintén elég provokatív, Girl Toy fantázianevű férfi kollekciójukat szerették volna bevezetni. A kampány logikája szerint a cég ruháiba öltözött férfiakra teljesen…..