Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OMG! Mobile

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden tartottam előadást a Media Hungary-n. Célom az volt, hogy bemutassam, hogy női célcsoportokat is nagyon hatékonyan el lehet érni mobilos csatornákon keresztül.A magas hazai mobil penetráció mellett az Okostelefonok szélesebb körű elterjedését követően a mobil, mint…..
OMG! Mobile "Helyszínelés" 2011.02.09 13:25:00
Bár hazánkban még nem túl elterjedt, világszinten már óriási népszerűségnek örvendenek a különféle helyzetmeghatározó alkalmazásokhoz kötött közösségi játékok.          A játékban való részvétel valóban…..
Sokáig nem igazán tartották fontosnak a hazai site-ok, hogy mobilra optimalizált oldalakat készítsenek, de az utóbbi pár hónapban - valószínűleg az okostelefonok számának robbanásszerű növekedésének köszönhetően -  több nagy médiatulajdonos megtette az első…..
Egyre több előrejelzés szól arról, hogy a mobilok hódítása még csak most kezdődik és hamarosan elfoglalják jól megérdemelt helyüket akár a marketing és média mixekben is.A legújabb Morgan Stanley előrejelzés szerint az igazi áttörést az okostelefonok hozzák/hozták el;…..