Regisztráció Blogot indítok
Adatok
White_Wolf

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Rossz PC játékok sorozat Update 2011.01.23 19:56:35
A szemfülesek és a blogot régóta figyelők talán észrevehették, hogy van egy játék, amellyel még adós vagyok...Egészen a legközelebbi epizódig, amely két szempontból lesz különleges. Az egyiket a videó elején mondom el, a másikat majd a végén.A játék egy őrület,…..
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
Tudtuk, hogy ezek nem az emberszeretetükről híresek, de ez már túllő a célon :( Küldte: Patrik  ..
Kézhez kaptam a szponzorált nyereményeket (plusz én is kaptam egy példányt ) és kipróbáltam ezt a Crazy Chicken Kart 2-őt. Nagy meglepetés nem ért, hogy egy Mario Kart/Lego Racer klónról van szó, de egyáltalán nem baj, amíg szórakoztató. Márpedig ez az volt. Nem kért meg…..
Nem, nem a ház van megdőlve, ilyen San Francisco :)..
Az eddig beérkezett pályázatokat igyekszem megtekinteni, listázni. Míg nyertest hirdetek, eltarthat pár napig.Holnap kezdődik azonban egy új nyereményjáték, amire azonban még nem találtam ki feladatot. Az 1 hétig fog tartani, részletek holnap...
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
White_Wolf 2011.01.01 16:03:27
@White_Wolf: meg a pályák nekem marhára emlékeztet a killing floor-ra meg a half life (amit már mondták)
White_Wolf 2011.01.01 16:08:17
Sokan e-mailen küldik el a videójukat, holott a felhívásban mondtam, hogy Youtube-os válaszvideóként kell pályázni. Gyanús volt ez nekem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nem találják és rákeresve nem is csodálkozom ezen.A video response kifejezés megszűnt, hanem lett…..
White_Wolf 2010.12.30 07:36:24
@SilentArtemis: én is erre gondoltam (mindegyikből van 10-15)meg fejenként 10.000.000.000 életük XD
Tegnap egy hipemarketben viszontláttam azokat a kellékeket, amelyek a sorozat számára már nélkülözhetetlenek. 2 éve vettem ugyebár a bohócos maszkomat, egy éve azt újra (mert a másik már tropa) és ezt a gorillásat, koponyásat vagy nem tudom mi ez. Én 2 éve ha jól emlékszem 69…..
Érdekes módon a Ringriker kihívás váltotta ki a legnagyobb visszhangot, de megértem, én is veletek izgulok, hogy tényleg végig lehet-e vinni egyáltalán... Múltkor előkerestem az én kiegészítőmet, hogy meddig jutottam el. Ez volt az a rész, ahol én feladtam.  Az első…..
White_Wolf 2010.12.27 06:46:50
@Gdansk: most letetettem a Ringrikerert. Sniper ghost warrior (city de most az egyszer kitették magukért) olyan mint ha sniper art of victory csak feljavítva. de a hülye katonák maradtak;)
White_Wolf 2010.12.27 13:51:37
@dottris: Hajrá...
White_Wolf 2010.12.27 16:00:57
@verzo busz: mindegyik pályának (ha annak lehet nevezni) mindegyiknek meg van a taktikája (azonkívül hogy shiftett kell nyomni ezerel)
 EDIT: A szavazás 19:00-kor lezárva! Hamarosan eredmény hirdetés!A hamis profilok kommentjeit, még a héten törölni fogjuk, így az ő szavazatuk nem lesz érvényes! Murphy úr úgy látszik nem alszik, még karácsonykor sem, ráadásul a mi kárunkra jelen esetben. Történt…..
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..
A mai kép is Li Wei műve. Nyilvánvalóan nem fog leesni az áldozat, de akkor hogy készülhetett a kép?..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..