Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prospero

4 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori postban tárgyalt nyers felvetés reakcióra ingerelt néhány bloggert. Sőt, a téma kapcsán megszólalt a magyar print média színeiben Indy is. A fenti reakciók nagyjából egybehangzóan állítják, hogy a Google megdöntése lehetetlen azzal, ha a nagy tartalomszolgáltatók…..
Kisebbfajta meglepetésre idén nem egy ATL kampány, hanem egy egyedi internetes megoldás nyerte a pénteken zárult Effie reklámhatékonysági verseny fődíját, azaz aPlatina Effie-t. A Cetebének készült, sokak által kedvelt és sokak által szidott videószponzorációról van szó, amely…..
Összefoglaló: a közösségi szájtokban zajló információterjedés nehezen modellezhető. Intutívan kell ebben a térben kampányolni. Erre pedig a legjobb eszköz a mai napig a vírusmarketing. Az SMO nem több egyszerű parasztvakításnál. Ha egy cégnek fontos a közösségi…..
Onlinemarketing blog Esemózni 2009.10.21 21:21:42
A főnököm olyan öntevékeny autodidakta. Kiadja nekünk a melót, mi majd meggebedünk, közben ő meg a webet bújja egész nap. Aztán meg jön hozzám a mindenféle ötleteivel. Érted, hozzám, marketingeshez, és mondja az okosságokat! Napról napra feltalálja a spanyolviaszt.Tavaly…..
1. A Ringier Magyarország vezetője elképesztő netsemlegesség-ellenes kirohanása volt az IH legérthetetlenebb pillanata. A netezőket Blikk-adóval sújtani kívánó elképzelés a Google Magyarország vezetőjét például annyira meghökkentette, hogy angol nyelvű twitet írt. Mindez épp…..
Elindult az Origo Zrt. új projektjéhez tartozó két szájt. Az OzoneNetwork és a LifeNetwork tévécsatornák webszájtjai pont azt nyújták, amire számítani lehetett. Előbbi az időjárással és környezettel kapcsolatos híreket és infókat tolja. Utóbbi meg valamiféle…..
Aki folyamatosan figyeli az új szolgáltatásokról, új megoldásokról a híreket, az nagyon könnyen el tud szakadni a valóságtól. Ha valaki nyakig benne van az online világban, az már annyira ott van a fókuszban, hogy ki se lát belőle semerre. Az van, amit látunk - ez a mi világunk.…..
A múltkori Meetupon több előadás is foglalkozott a keresőkkel. Azoknak, akik esetleg lemaradtak, most levetítjük: Sajtos István: Szörcs, a magyar kereső from Budapest New Tech Meetup on Vimeo. Szűcs József: Bluu kereső from Budapest New Tech Meetup on Vimeo. Bártházi András:…..
Az idei Goldenblogot természetesen megint nagyon sok szakmai és érzelmi alapú vita övezte. Különösképpen igaz ez a mainstream és a fotóblog kategóriák végeredményére.  Zolivagyok ("komplex") Vastagbőr (mainstream) Malackaraj (gasztro) Szlengblog…..
Elképzelésem nincs, hogy hogyan jutnak el odáig értelmes fiatal programozók, hogy ők márpedig jobb keresőt fognak csinálni, mint a Google. Annyi szép és érdekes és sikerrel kecsegtető területe van a webes fejlesztéseknek, hogy az már szemet gyönyörködtető. Miért…..
Mint bizonyára sokan értesültek róla, pénteken (btw, a szülinapomon) elindult a Nagy Twitter Verseny (#ntv2009). A verseny célja nem más, mint hogy kilendítse a hazai twitterezést jelenlegi, álmos, picit belterjes állapotából. Szóval a cél a 2009 követő elérése. Rögtön az első…..
Az utóbbi hónapokban többször livestreameltünk különféle eseményeket. Április elején, a prezi.com-os élő közvetítés után kaptam egy hosszú, lamentálós levelet Bazsó "Karotta" Gábortól, aki az Index videós tartalmainak főnöke. Azt kérdezte, hogy miért a Ustreamet…..
prospero 2009.04.22 09:27:44
@sztahanov: tévedés Blumi! nem fikázni szerettem volna az Indát: mert a kiindulással és az alapötlettel semmi bajom. A fejlesztőkkel sem, akik mögötte vannak!

De azzal vazzeg, hogy magát a "videobomb.hu" nevet sem tudod elérni, azzal felszámnoltak vmit, ami közösségi. Ami hülyeség, mert rengeteg régi user ezt az url-t használta, ez még stat-ot is hozott nekik. Ez vazzeg nem fikázás, csak annak a szomorú tapasztalata, h nem klappol vmi a szellemiségben...

Persze megértem, ha véded a sajátportádat, ez abszolút respect! Nekem pedig simán meg lehet az a véleményem, h nem okés az ottani közösségi szellem. És ez nem "pipálás" kérdése... csak ennyi.
Onlinemarketing blog StartUp 2009 2009.03.09 23:51:08
Idén is megrendezzük a StartUp üzleti underground konferenciát, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel! Tavaly néhány (konkrétan kettő) hét alatt rántottuk össze, és nagyon jó lett. Így az idén sem sokat változtattunk a tavalyi felálláson: közösségi szervezés, ingyenes, de…..
Miskolczy Csaba írt egy nyílt levelet, ami szinte kiáltvány-szerűen felhívja a hazai internetes mamutok figyelmét arra, hogy változik a világ.Az alternatív médiatermékek, például Google bevételekből élő közepes site-ok erősödése a nézőközönség szórását, és a nézők…..
A Virgót elsősorban mint az iWiW fejlesztőcégét ismerjük. Az ő vezényletükkel alakul majd át az iWiW egy minialkalmazásokkal teli szolgáltatássá. A Virgo azonban ezúttal továbbgondolta önnön lehetőségeit és létrehozott egy olyan online ügynökséget, mely a potenciális…..
Egészen pontosan azok a tervek, amik az Onlinemarketing blogot érintik.Idén is tervezem, hogy végre kap egy (új) designt ez a blog. Nagyon ráférne, tudom én, de ennek elsősorban időkorlátai vannak.Aztán folytatni fogom az ETARGET-es megjelenéseket is, de az a korábbi változások miatt…..
Vagyis mi történt és mi várható a web 2.0 világában? Jó hosszan írhatnék erről, de Hírbehozó megelőzött, ezért inkább csak kiemelek egy-egy dolgot: szerintem mi a legfontosabb és szerintem mi lesz a legfontosabb.Tehát: szerintem 2008. a megosztás éve volt. Egészen pontosan a…..
Hogy kezdi egy átlag ember a napját? Forró kávéja mellé kinyitja kedvenc újságját és lapozgatja. Esetünkben az újságot Google Readernek hívják.  Ezért is fontos, hogy másik állandó virtuális lakóhelyünk (a Gmail) mellett ez az alkalmazás is minél otthonosabb legyen.…..
Ez az a téma, amivel érintőlegesen elég sokszor találkozhatunk a (külföldi) startupokkal kapcsolatos hírekben és interjúkban, viszont számomra eddig a legködösebb résznek számított a publikusan nem létező, vagy hiányos számszerű adatok miatt. Amikor először kezdett el…..
...akkor mindenképpen kövesd figyelemmel Rabbit blogját, ahol nagyon érdekes információkat ad arról, milyen feltételekkel lehet bekerülni például egy sales house-ba.A téma egyébként is örök klasszikus, folyamatosan indulnak úgy új oldalak, hogy nem igazán rendelkeznek működő…..