Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tmotor

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nagy port vert fel Zách Dani legutóbbi riportja, melyben egy látszólag naiv és jóhiszemű ügyfél kanosszáját dolgozza fel, melynek végén rengeteg kidobott pénz és egy működésképtelen autó állt. A cikk után temérdek levelet kaptunk, nem csak a konkrét szerelővel…..
Nem tudom, mi a fene van, lehet, ez a hülye - telet még távolról sem idéző - időjárás tehet mindenről, de olyan letargia és fejbevertség uralkodik az egész szerkesztőségen, hogy ihajj. Mint egy kimerevített filmkocka egy random Tarr Béla filmből. Aki nem meredten nézi a monitort,…..
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
tmotor 2013.08.12 22:17:45
@novothauto: Rosszul írtam. Nem öt éves autó, hanem öt éves BMW. 7 évvel ezelőtt kipróbáltam egy e46 330d-t. Életemben nem autóztam még akkorát. De persze az asszony nem engedte a használt BMW-t csak a friss Jazz-t. Azt hittem elégedett leszek vele, mint te a Fiestával, mert teszi a dolgát meg praktikus. Előtte egy 93-as GTI Galantom volt. Ha volt egy szabad órám esténként, már mentem is kanyarogni. Na, hát a Hondába csak akkor ülök, ha muszáj. Na ezért fáj, hogy nem tudom úgy "NYUGATIASAN" cserélgetni az autókat.
Biztos nem véletlen, hogy az autók mellé nem fiúkat állítanak az autószalonokon. Mármint ha azt akarják, hogy megnézzék. Mert ez a világ rendje, nem lehet minden autó új, viszont rájuk kell irányítani valahogy a figyelmet, elvégre attól még, hogy egy típus öt éve jelent meg,…..
A legutóbbi szezont úgy fejeztük be, hogy hazudtunk. Önöknek és ami még rosszabb: magunknak is, hiszen egyáltalán nem voltunk biztosak abban, hogy lesz-e következő, meg lehet-e még csinálni anélkül, hogy bele ne fulladnánk a műsor fenntartási költségeibe, az ezekkel járó…..
Az egyik legkívánatosabb torzszülöttnek tolhattuk ki a szemét. Budapesten, bámészkodók sorfala közt, kettőötvennel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Kicsit magunkba szálltunk és őszintén bevallottuk minden hibánkat. Ablakon kidobott forinthegyekkel kompenzált tapasztalatok, hogyanok és mikéntek Karotta, Winkler, Zách Dani és Pista könnyei mögött.Mai Égéstér-műsorunk kommentposztja...
Belsőség Porcosodás Genfben 2012.03.14 14:30:00
Egy ilyen autószalon - azon felül, hogy fárasztó és melós hely az újságírónak - azért sok szempontból iszonyún hasznos. Először is temérdek - máshol nem hallott - információt szedhet össze, érdekes és fontos emberekkel beszélgethet egy-egy márka jövőjéről, az új…..
  Megcsappant létszámmal bár, de lelkesen vetettük bele magunkat a pályanapok világába. Temérdek jó tanács, intelem és egy jó buli ígérete, valamint egy sértett szerelő, akit mindannyian szeretünk. És megtudhatja, milyen autókat láthat, ha eljön. (Hű, a két Nissan…..
Könnyed kis műsorunk Winkler és Pista mellett ezúttal Nínó Karottával, Dr.Göbölyössel és a Büszke Roncsautósok szellemi vezetőjével, Csikós Zsolttal jelentkezik.Mai műsorunk kommentposztja...
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
Robogó Egy Simson is lehet gyilkos 2011.11.28 09:56:00
Jön az új Schwalbe, de az bizony picsafüst az alábbihoz képest, és nem csak azért, mert elektromos. Két dolog jut eszembe. Az egyik, hogy mennyire hülyék voltunk gyerekkorunkban, amikor az S51 volt a menő, a Schwalbe meg egy ciki, régi bádogszarnak számított. Akkor még minden a…..
Reklámarchívum VW öreg motorral 2011.11.25 11:42:00
"Akinek ezt a reklámot el tudják adni, az meg is érdemli a Jettát." - Csikós Zsolt. ..
Robogó Vespával a világ körül! 2011.11.24 16:50:00
Sean Jordan az a típusú nemnormális ember, akit mindnyájan irigylünk. Ő is világkörüli útra ment, mint Kunio, és ebben is van magyar vonatkozás. Igaz, ez ma már nem olyan nagy ügy, csakhogy a 33 éves fiatalember egy Vespával indult neki, ami azért elég távol esik a túrázásra…..
A mindenkori olasz nagyautót évek óta ütközetben eltűntként tartják nyilván, de most visszatért, mint John Rambo Afganisztánba. És amerikai fegyvert használ...
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
Ártatlan levélnek indult. A tárgy – scooter – sem volt fenyegető, nem szokatlan szó a postafiókomban. Megnyitva az egy szem youtube link már gyanús volt, sejtettem, hogy valami kötelező néznivaló vár rám. Nem nagyon tudok mit hozzátenni, tényleg kötelező. Munkahelyen…..
tmotor 2011.07.14 17:11:54
Robogó Pitbullt a robogó mellé! 2011.07.11 18:00:00
Nem tudom pontosan, hány robogóm volt életemben, de kettő biztosan, mert annyit elloptak. Az egyiket már meséltem, de a másik sem kevésbé gusztustalan sztori: tízemeletes ház harmadik emeletéről, ráccsal lezárt folyosóról vitték el. Úgy, hogy négy lakás volt a szinten, de csak…..
Robogó Mini kultuszmotor 2011.06.27 13:14:00
Autentikus Chappy hidetés A Yamaha Chappy 50 már ránézésre is rajongást kiváltó jószág. Ha lenne ilyenem, tutira Csöpinek hívnám - de nem Ötvös Csöpinek, mert az nagydarab rendőr volt. Esetleg Ubulnak, mert a bulvársajtóban egyedül a Garfield-ot érdemes olvasni a hátsó…..