Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iolaus1980

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ebben a cikkben szedtem össze az elmúlt 10 év 15 elfeledett vígjátékát, melynek az volt a célja, hogy visszaemlékezzünk olyan filmekre, amikre nem szokás visszaemlékezni. Ezúttal pont az ellentétéről van szó. A Vulture igyekezett összeszedni a filmtörténet legviccesebb pillanatait, ahogy ők…..
79 éves korában elhunyt Fülöp Zsigmond érdemes színész, a Nemzeti Színház örökös tagja, és az egyik legkevesebb szinkronhangunk. Több száz színházi szereppel és olyan filmekkel, mint az Édes Anna vagy A tizedes meg a többiek már önmagában legendának számít, de korábban…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..