Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enginev3.0

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző cikkeinkben áttekintettük az ADSL váltás lehetőségeket a legnagyobb vezetékes inkumbens szolgáltatók területén. A mai cikkünkben a harmadik vezetékes inkumbens szolgáltató, a korábbi Monortel, mai UPC 29-es szolgáltatási területén vizsgáljuk meg az ADSL váltás…..
enginev3.0 2011.02.01 17:01:42
www.speedtest.net/result/1137695662.png

Sebesség általában megvan, viszont a ping folytonos, és a legrosszabb hogy az 1mbites csomaggal sem volt jobb a helyzet, szó szerint, 2utcával mellettünk egy másik embernek 5megabites nete van, és a pingje ugyan ez. Játékszervereken folyton 60-70ping, ezért sűrűn ki is dobnak... ami azért elég zavaró mert a DUNAWEB-nél wlan nettnél volt 20-30pingem, már ha volt netem, amúgy ha jól tudom van dunaweb adsl is legalább is Nagykátán szinte egészen biztosan.

Már nagyon megérdemelnénk valami fejlesztést.

Beszéltem kb 2-3hónapja egy alkalmazottal, aki a tv-ket csinálja a megrendelőknek, és azt mondta hogy nem tud semmilyen változásról a közeljövőben.
Együtt sikerülhet! Köszöntő 2010.11.02 10:20:00
Együtt sikerülhet!Mi, a Fidesz által jelölt és támogatott képviselők ezúton köszönjük bizalmukat, az önkormányzati választáson ránk leadott szavazataikat. Célunk, hogy összefogással lendületes fejlődést indítsunk el Szentmártonkátán, hogy feltegyünk olyan kérdéseket,…..
enginev3.0 2010.11.29 20:59:29
@Kalmár Violetta: Remélem azzal ön tisztában van, hogy az email cím személyes adat, és az oldalra való regisztráláskor elfogadjuk a felhasználási feltételeket is, amelyben benne van a személyes adatokról szóló részben, hogy: A blog.hu rendszerébe történő regisztráláskor legalább az emailcímedet, valamint egy választott becenevet meg kell adnod. Emailcímedet nem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem adjuk át előzetes hozzájárulásod nélkül.