Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OpenDog

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
         " Kérdés ezután, hogy a német alaptörvény sérül-e. Annak (Grundgesetz Artikel 6.) interpretációja szerint ugyanis a házasság konkrétan definiálva van: életre szóló kapcsolat férfi és nő között. (Georg Spöttle rezsimideológus, UFO-áldozat, Magyar Idők)"          Grundgesetz für die…..
OpenDog 2017.07.02 16:39:32
         Simicska Lajos a FIDESZ gazdasági igazgatója volt, aki úgy építette ki Orbánék hátországát, hogy közben az adóhatóságot vezette. Vida Ildikó strómanként lett az utódja. Simicska és Schlecht Csaba (tegnaptól a Lánchíd Rádió főszerkesztője) állt a Kaya…..
"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)         A szegény ember Bayer Zsoltja azon dühödött fel, hogy Szily Laci somolygott egyet, amikor a…..
A szél befújt a Vincent szerkesztőségébe egy másik Kubatov-listát. Képtelenek vagyunk megfejteni, hogy ki készítette, kikről és miért, de talán majd az olvasók. ..
OpenDog 2013.02.19 20:19:40
Örülünk, Vincent? Hitlerszag 2012.11.27 00:33:47
      Nagyanyám a nyolcéves fiával állt a szolnoki főpályaudvaron, várva, hogy a magyar állam, az ezeréves magyar királyság szorgos hivatalnokai, csendőrei és vasúti alkalmazottai bevagonírozzák.  Nem tudta, hogy mi történik, nem tudta, hogy erről az…..
OpenDog 2012.11.27 04:54:05
@Mystes: Semmi, csak röhögök.
OpenDog 2012.11.27 05:07:37
@Mystes: Az ország zacca. Azok vagytok.
A Századvég Politikai Iskola Alapítvány keddi, Oldalanként 470 ezerért dolgozik a Századvég című cikkünk miatt az alábbiak közlését kérte: Nem felel meg a valóságnak, hogy a Századvég oldalanként 470 ezerért dolgozik. A valóságban az írásbeli tanulmányok és…..
Az általam javasolt megoldások nagyon vázlatosak, bennük a gondolat, és nem a kidolgozottság a lényeg.  (Gerő András) Lázár János fontos érvnek nevezte a választási regisztráció mellett, hogy azt maga Gerő András ún. liberális értelmiségi is javasolta. A választás…..
PromontorBlog Rájöttem... 2012.08.29 18:08:35
... miért csak most csökkentette az egyébként már év eleje óta vágáspártinak tartott monetáris tanács a forint alapkamatot. Hát azért, hogy a jegybankárok (és politikusok) még viszonylag olcsón juthassanak a külföldi nyaraláshoz szükséges valutához... ;-) (Egyébként ez…..
Felsorolni is nehéz, mennyi hátránya van a SUV (Sport Utility Vehicle) kategóriába tartozó járműveknek. Drágák, üzemanyag-pazarlóak, rossz a légellenállásuk, irreálisan nehezek, miközben eltúlzott méretükhöz képest kicsi az utas- és csomagterük. Kifejezetten rossz a…..
PromontorBlog Kitaláltam... 2012.07.26 19:50:54
... hogyan segíthetünk a görögökön! Együnk görög narancslekvárt! 55% gyümölcstartalom! Nagyon finom! Ezzel egyébként egy újabb sorozatot is útnak indítok, amelyben Promontor kedvenc finomságait veszem számba. Élelmesebb olvasók a sorozat egy további leendő szereplőjét…..
OpenDog 2012.07.26 19:58:11
Orbán Viktor méltó módon válaszolt az amerikai Kongresszus 50 képviselője által június végén írott levélre.  Mármint hozzá méltó módon. A képviselők alapvetően a Jobbik mindennapi antiszemita és cigányellenes kirohanásait sérelmezték, illetve hiányolták, hogy a magyar…..
OpenDog 2012.07.05 02:15:34
@arisztokrata 40+: Ne feledkezz meg arról a milliókról akik olvasták a dolgot szerte a világon .. Ezért van értelme antiszemita kormányokat fülön csípni és beleverni az orrukat a "témába".

Mellesleg a fenyegetésed szerintem bók a Vincenteseknek. Gondolom nehéz lehet felfogni, hogy valakik nem seggnyalással akarnak boldogulni, de hidd el, van ilyen is.
OpenDog 2012.07.05 02:21:49
@McKinney: Hmmm .... Mit is írhattak volna még? Lássuk, csak. Például Kövér lemond, a nácikat kiveszik a NAT-ból, Orbán elnézést kér és megköszöni a segítséget. Tetszik?

(és meg akarok egy pónit is ...)
Ki antiszemita? Gerő András a Galamuson leantiszemitázta Romsics Ignácot.  A címet és a konklúziót jotunder vincenttárs világosan jellemezte. Aljas. Magam a tartalmi érvekkel foglalkoznék. A vád alapja az, hogy Romsics Magyarország huszadik századáról írott cikkeiben…..
OpenDog 2012.07.01 18:51:38
@jotunder: "Egy szavad sem értem. Mi a baj Romsiccsal ?"

Romsiccsal? Minden. Gerő felháborodása érthető - szerintem igaza van.

Amit szerény intellektusomból megpróbáltam itt kipréselni (Pásztörperc, happy?) az az, hogy számomra a probléma a polémia utóélete, például itt ezen a blogon (lásd a fenti szakállas viccet).

Az én szerény, egysíkú gondolkodásomból az következik, hogy nem adok pénzt annak a könyvére, aki szerint fontos kiemelni, hogy ki zsidó. Inkább eliszom - az jobban megmarad bennem, ahogy Hofi mondta. Ha valaki ezért antiszemitának hívja Romsicsot, akkor bólintok és rendelek meg egy sört.
OpenDog 2012.07.01 19:45:19
@jotunder: "akkor a nagymamám is antiszemita. Rólam nem is szólva"

Igen. Mindnyájan. Én is. Ha tetszik, ha nem.

Ez a széleslátókörűségnek nevezett gyávaság (ok, szégyenlősség) ez tipikusan magyar találmány. Ennek úgy kellene lenni, hogy ha valaki ír egy könyvet és megszórja kétértelmű zsidózással, hogy jobban fogyjon a jobboldali diktatúra alatt, de azért mentegetőzik is, hogy a következő rezsimben is fogyjon a könyv, akkor aki éppen ráér elküldi a parasztot a kurva anyjába és rendelünk meg egy sört.

Nem beszelni róla vagy túlreagálni - ugyanaz a probléma.
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
Vastagbőr L. Simon válaszolt 2012.06.25 15:45:00
L. Simon válaszolt a Heti Válasznak, mivel a "rabokkal dolgoztató fideszes gazdáról szóló hír a nyilvánosság több szegmensében is kiverte a biztosítékot". Például nálunk.A válasz:"A BV-sek több környékbeli mezőgazdasági vállalkozónál végeznek kihelyezett munkát. A mi…..
A Kereszténydemokrata Néppárt már megint nem fért el Orbán Viktor nadrágjában. Addig fickándozott a kis huncut, addig nyomakodott és furakodott, amíg be nem terjesztett egy törvénymódosítást, ami betiltaná az önkényuralmi rendszerekkel összefüggő személyek, szervezetek,…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
OpenDog 2012.06.20 15:11:12
@Réka ‎: Nem. Borzasztoan rosszul gondolod. Ertelmetlen, buta dontes.

Mas varosok es orszagok szokasait erdemes atvenni - hatha egyszer mi is sikeresek leszunk. Nekem ugy tunik, egy dolgot nem sikerul atvennunk: a MUNKA-t. A lepcso tisztitasat ebben az esetben.
Új költővel ismertetlek meg Titeket: eddig még nem volt. Remélem, sok örömötök telik művészetében. Aranyosi Ervin: Van egy lovam…   Van egy lovam. gyönyörű kanca Ő, Lónyelven lány, vagy jobban mondva nő. Fekete szőrén fénylőn ragyog a nap, Az orra keskeny, két…..
  Az egyik kedves partnerünk továbbította felénk Vadai Ágnes levelét, amiben a Demokratikus Koalíció parlamenti képviselője országgyűlési fejléces papíron figyelmezteti nagyon előzékenyen hirdetőinket, hogy a hirdetéseiket megjelenítő Mandineren nem megfelelő a moderálás. A…..
OpenDog 2012.06.14 19:14:03
@TTomi1: Úgy van. A Mandiner tulajdonosai (befektetői) miattad veszítenek a bevételéből ...

Moderálás vagy kevesebb hirdetési bevétel. Mandinerék döntenek (illetve nem ők, hanem a befektetők).
Kár tagadni, az Orbán-kormány két éves ténykedésének nem csak a mindenhol megénekelt nómenklatúra a közvetlen haszonélvezője. Megalapozott szakértői becslésem szerint, melyet az ujjamból szoptam, tehát megbízhatóbb, mint bármelyik Századvég-prognózis, körülbelül…..
A jó hír, hogy az LGT 2013. február 15-én koncertet ad. A még jobb hír, hogy Pici úgy gondolja, hogy nehéz lesz megegyezniük a repertoárban szereplő dalokról.Ehhez a gondhoz szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy közönségszavazással összeállítjuk a TOP 25-os listát,…..
Nyúlcipő Munkát keresek! 2012.04.18 16:42:00
Kedves Barátok, Ismerősök és Ismeretlenek!   Szeptembertől munkát keresek otthon, Magyarországon. Tudom, hogy sokan azt gondolják, hülyeség pont most visszamenni, mert a gazdaság helyett ugye a válság dübörög, és egyre többen épp most hagyják ott az országot. Én mégis úgy…..
PromontorBlog Csodatechnológia 2012.03.07 07:43:00
Azt mindig tudtuk, hogy a japánok kütyü- és technológiaőrültek, hiszen a kütyüik és technológiájuk elönti a világot. A helyszínen azonban néhány vadhajtást is fel lehet fedezni.Itt van pl. ez a két gyöngyszem. Baloldalt egy wc ülőkébe integrált bidévezérlő egység,…..
OpenDog 2012.03.07 14:14:52
PromontorBlog Éberség! 2012.02.13 07:18:00
Állandóan figyelni kell! Mindig résen kell lenni!Mert akinek egy pillanatra ellankad a figyelme, az úgy jár, mint én tegnap a Sárgakútnál.Az történt, hogy a Sárgakút akciózott. 12 fabatkás kedvezményt adtak a naftára: a fabatka helyett Sárgapontokat vontak le a Sárgakártyáról.…..
OpenDog 2012.02.13 13:56:28
OpenDog 2012.02.13 13:56:30
(Ez eredetileg hozzászólás lett volna, csak túl hosszúra sikeredett.)Szorgos hozzászólók itten különböző rovatainkban egyre gyakrabban fogalmazzák meg igényüket arra, hogy mi, vincentek ("a Vincent") most már aztán tényleg rukkoljunk ki azzal a programmal, ami mentén kis…..
OpenDog 2012.01.15 21:36:35
@Kettes: Life of Brian