Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hammerhead

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bejegyzés címéért a kormánnyal kötött stratégiai megállapodás keretein belül félmillió forintot kaptam. A spekulánsok múlt heti támadását sikeresen vertük vissza, az S&P leminősítése még annyira sem volt képes megbillenteni a forintot mint annak idején Kósa Lajos…..
A Mr. Skin nevű szaklap minden évben kiválasztja az év legjobb filmes-tévés pucérkodásait, mi meg idén nem választjuk szét őket, hanem egy nagyon pucér posztban betolunk belőlük kilencet videón, egyet meg képen. Helen Hunt új filmes meztelenkedéséről az istennek nem…..
hammerhead 2012.11.28 19:03:28
@Leadfoot: annak a bukszának a fenotipusa, akiról lemaradtál a gimiben. nekem kellene, takaritócsajszinak, nagy a kupi itthon.
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
hammerhead 2012.11.19 08:33:07
hammerhead 2012.11.19 08:33:49
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Paranoid Android Színváltók 2012.09.21 11:53:14
Voltak olyan kétnemzetiségű magyarországi falvak a hetvenes évek elején, amelyekben az idő tájt kötötték az első olyan házasságokat, ahol a felek etnikai hovatartozása nem volt azonos. Természetesen az ilyenkor elengedhetetlen tömegbunyók és bicskázások kíséretében. Az ilyen…..
hammerhead 2012.09.21 13:10:38
Azt hittem lesül a bőr a képemről! Most mi van? Kevés volt a pénz? Vagy mi? Lehet, hogy anyósom oda sem adta? Mikor kijöttünk letámadtam. Anyuka odaadta azt a kurva pénzt? Állítja, hogy igen.Nem tudom, most mi van, úgy néztek ránk mint a véres rongyra, várakoztattak feleslegesen,…..
Sindzsi Kagawa a Manchester United idei legnagyobb fogása, a Borussia Dortmundtól igazolt japán középpályás új színt vihet az MU előző szezonban kissé akadozó támadógépezetébe. Azt még nem tudjuk, hogy fog muzsikálni a fürgeléptű japán Manchesterben, szaftos sztorikban azonban…..
sorok között Te mit lopsz? 2012.07.03 18:25:00
Ha a sarki boltból ellopsz egy csokit, megúszhatot néhány kényelmetlen pillanattal, a szemtanúk megvető tekintetével, és a biztonsági őr karhatalmista megnyilvánulásaival. Az egész procedúra még mindig kellemesebb mint egy nyelves puszi a nagyinak. Viszont minél nagyobb értéket…..
hammerhead 2012.07.04 10:18:06
@L.K.R.: és mekkora összeget loptak ez alapján? csak a megfelelő A értéket nem adtad meg. amit szorozni kell... a különbség számításához elegendő A 0.01%-a. ez az, ami lopás. a betétestől.
hammerhead 2012.07.04 11:01:15
@Bratwurst: és ez normális szerinted? :)
A brit konzervatívok sohasem voltak a londoni pénzvilág esküdt ellenségei. Sőt, inkább talán azt lehet mondani, hogy szinte mindig kiváló viszonyban voltak egymással. A helyi Munkáspárt, a csatorna túloldalán a franciák, en bloc, és még sorolhatnánk ki mindenki más ellenben…..
Mandiner blog Mi a neved, zsidó? 2012.06.27 11:01:00
  Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. Úgy tűnik, a jövőről való mondanivaló híján 2012-ben tényleg a múltban való vájkálásról szól a magyar közélet, bár a származás taglalása tényleg egy új…..
hammerhead 2012.06.27 14:21:24
@Max val Birca: hm hiányos memóriám szerint a bolgárok elszlávosodott bessenyők. is.
A címhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni, a Huffington Post szedte össze az év legkínosabb, legmeglepőbb, legerotikusabb dugásait. Szigorúan korhatáros tartalom persze.…..
hammerhead 2012.06.25 18:05:51
Tisztelt Blogszerkesztő! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak. A posztokkal nem minden esetben értek egyet - de ez nem is szükséges -, a hozzászólásokon jókat derülök vagy morgok. Tisztelet a kivételnek egyesek olyan lelki sivárságot árulnak el magukról, hogy nincs kedvem ebbe…..
hammerhead 2012.06.23 11:49:35
Lássuk be, kedves Hölgyeim és Uraim, mocskos blogposztot írni az olasz válogatottról nem egy nagy truváj, hiszen a penne al gatto-rajongók sárba tiprásának maximum terjedelmi korlátok szabhatnának határt – ha lennének. De hála a kibertér és a blogoszféra kimeríthetetlen…..
Na most elmesélem, miért picsázzuk el az angolokat vasárnap, ráadásul olyan pofátlan és megalázó módon, hogy az idegbeteg törpehörcsög liblingkéjük ott helyben szétrobban a pályán és minden rúnis lesz tőle. Hajas, ugye, nem lehet, höhöhö. Rögtön kezdésnek ejtsük ki…..
ADrenalin A vállamat egy sörért 2012.06.20 12:43:00
Mára is van egy masinánk: az úgynevezett Rugbeer-t a brazil Ogilvy álmodta meg Argentínában a Cerveza Salta sörnek. Itt a rögbi még a focinál is népszerűbb - még szerencse, különben labdával kéne oldalba rúgni a gépet, hogy sört adjon. Az érme bedobása után nem történik…..
hammerhead 2012.06.20 21:41:16
Két dolog van, amiben a Trónok harca mindenképpen többet nyújt, mint a többi kardozós sorozat, az erőszak és a szex - már ha a Spartacust nem számítjuk, mert az szoftcore horrorpornónak is simán beillene. Az első két évad szexjeleneteit egy 16 perces videóban szedte össze a…..
Megígértük, betartottuk. De uralkodó Európa-bajnokhoz méltatlanul hoztuk a szerepet. Meccs közben azért többször eszembe jutottak azok, akik a horvátokra fogadtak, carramba! Végül egy késői góllal legyőztük a sakktáblásokat, kiestek. A paranoiás olaszokat vittük tovább, akik…..
Méghozzá az első félidő 28. percében, amikor Mario Mandžukićot szerelte szabálytalanul Sergio Ramos. Mindezt nem az elfogult horvátok, hanem a spanyol sportsajtó csúcsa, a Marca játékvezető-szakértője állítja, nem kis vitát kiváltva a spanyol szurkolók körében.Ha az első…..
Bár Balotelli saját szerény szavai szerint egy zseni, akit Isten rendkívüli tehetséggel áldott meg, emiatt csak kevés ember ítélkezhet felette, azért veszem a bátorságot és ejtek róla néhány szót, hátha nem jut a fülébe, mire vetemedett egy magyar bloggerina. Azt sejtettük,…..
Mindig reménykedünk és mindig csalódnunk kell. Pedig általában nagyon jó és olykor egészen különleges dalt küldünk hazánk képviseletében az Eurovíziós Dalfesztiválra. Azt sem lehet mondani, hogy nem próbálunk változtatni: volt egészen profi blues, nyálas diszkósláger, igazi…..
  Szomorú eseménnyel végződött az idei magyar nyolcezres expedíció, az emlékére készült videóval a Mandiner is megemlékezett Horváth Tiborról. A kommenteket olvasgatva határoztam el, hogy írok erről az összetett történetről pár sort – a poszt azért csak…..
hammerhead 2012.05.16 18:22:33
@hoplita: jár busz oda, nem?
Kettős Mérce Gyáva nyulak 2012.05.13 13:25:00
Az úgy volt, hogy a Magyar Tudományos Akadémia hosszú évek óta vizsgálta az almásfüzitői vörösiszap-tározókat meg az azokon felhalmozott veszélyes hulladékokat, és most kiadtak egy kötetet, amiben – láss csodát – messzemenőleg egyetértettek a pánikkeltő hippik…..
Ma van a nagy nap, ami megkönnyebbülést hozott egy országnak, beleértve magát Schmitt Pált is. Nincs értelme a 'mi lett volna ha' kérdéssel sokat spekulálni, de azért egyben biztosak lehetünk. Ha Schmitt Pál a doktorija körül alig két hónappal ezelőtt kirobbant botrány első…..
hammerhead 2012.04.03 08:29:32
Meghalt a király, éljen a király! Most, hogy Schmitt Pál lemondott, egykettőre vége lett az elmúlt napok hisztijének, a szappanopera ott folytatódik, hogy ki legyen az új elnök? Sokan azt rebesgetik, hogy a Fidesz Kövér László mellett teszi le a garast, de én ezt nagyon nem…..
Ahogy a múltkor írtam, nem az volt a kérdés, hogy lemond-e Schmitt, hanem hogy mikor. Hát ez gyorsan ment. Bármily fura, a jobboldal felszabadultan örülhet, a baloldal foghatja a fejét. Na de miért most, ily korán ment? Az első ötletem, hogy a hétvégére készültek el a…..