Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoranje

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joe Hill fantasy-horror bestsellere alapján készül az AMC új, saját gyártású sorozata, a NOS4A2. Tessen csak kiejteni, csináljuk együtt, angol számokban gondolkodva, nosz-fór-éj-tú, azaz Nosferatu, AZTANEMÁR. De már, mekkora menőség 2019-ben ilyennek kijönni, nem? (Hill 2013-ban írta a könyvet, de…..
zoranje 2019.01.26 07:26:06
A 2018-ban érkező hatodik évaddal véget ér a Netflix egyik legnagyobb sikere, a House Of Cards, magyarul Kártyavár, írja a Hollywood Reporter. A döntésnek elvileg nincsen köze Kevin Spacey-botrányához (a nyolcvanas években zaklatott egy 14 éves színészt), a bejelentést állítólag már nyár óta…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
A drótos UPC-nél és a Telekomnál nem, basszameg.  A Spíler TV augusztus 12-től elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjában...
Bezony, a hamarosan visszatérő második évadban lesz látható egy Karla Faye Gideon nevű karakter szerepében, aki nem kedveli különösebben Skye-t és a S.H.I.E.L.D.-bagázst, és összeáll Skye faterjával (Kyle MacLachlan), hogy rosszat tegyen nekik. Nahát. De Matteót leginkább a…..
zoranje 2015.02.16 19:19:46
@Sigismundus: Sixx azzal kezdi
Sons of Anarchy nem lesz többé, amit bizonyára nem mindenki él meg tragédiaként, de engem rettenetesen elszomorít. Úgyhogy összeraktam egy online válogatáskazettát, amire rátettem a - szerintem - legjobb betétdalait. Mondjuk ettől sajnos nem lett jobb, de most már késő. Tessék. ..
zoranje 2014.12.22 22:09:33
@szarvaspápa: ez teljesen szubjektiv, en pl. Raktam volna jane's addiction sympathy devilt is. De a no milk today se volt rossz. Adott jelenetek sokat adtak egy szamhoz, pl. A Lost Boy anelkul nem hiszem h megmaradt volna. Illetve sajnos bohemian rapsody nincs fenn tisztan jutubon, mint ahogy a finale sem
Mást nem is nagyon tudok erről elmondani. ..
zoranje 2014.12.17 06:07:52
@Zoltán Almási: elozmeny. Meg az oreg bergyilkos is jatszik benne, s nem kizart h feltunik ww is
Aki kardot ragad az kard által vész el. Véget ért a Sons of Anarchy, Jax Teller soha többé nem húzza fel a segge közepéig a buggyos farmert és imbolyog ki a klubházból a szájában egy cigivel (kiegészítők: egy pár fehér Nike, fehér póló, kockás ing, kútlánc, bicska,…..
zoranje 2014.12.12 19:43:00
@norby_az_igazi: bocsi, az előző ide jött :)
zoranje 2014.12.15 19:52:10
@Raoul_Duke: azt vágtam, hogy a kiscsaj anyja, és hogy szerepe volt JT halálában, csak azt hittem ennél többet. Aztán lehet mégis csak szimbólum
zoranje 2014.12.15 19:53:13
@doggfather: Jax ült a Safety Bike-on
Holnap este, magyar torrentidő szerint szerda reggel ér véget a Sons of Anarchy, az FX motoros jelmezbe öltöztetett klasszikus királydrámája, ami az egyik legjobb dolog volt a tévében nagyon sokáig, és még akkor is kurvajó, amikor csak közepesen izgalmas és az alkotók tökhülyének…..
zoranje 2014.12.09 10:15:20
@johnny77:
3 gyomorgörcs volt, SPOILER
6. évadzáró utolsó félórája
Bobby utolsó percei
Jax vs. Unser
Elkövette a Blikk, jár a faszkorbács.  ..
zoranje 2014.12.03 14:45:23
@E28 524TD: rossz megfejtés: 2-3-as oldal: Belefagyott az ország az ónos esőbe. Csak a 3-ast nem applikálták ide nekünk
zoranje 2014.12.03 14:52:41
Nem csitulnak a hullámok a Ferencváros kontra RTL Klub ügyben, amiről tegnap írtunk, és ami nagyjából arról szól, hogy amikor pénteken este az RTL Klub Híradója bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán a mai stadionavatóra, azt a választ kapták, hogy bocs, de már nincs hely,…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Annak ellenére, hogy a hetedik évad végén további három szezont berendeltek a Big Bang Theoryből, a sorozat színészeinek nagy része még nem rendelkezik szerződéssel, ami már tavaly decemberben is rizikósnak tűnt, hiszen a legnézettebb komédiáról van szó.Ebből kifolyólag a…..
Nem elég, hogy nem pártatlanok, közhelyeket pufogtatnak és néha a játékosok neveit sem sikerül megjegyezniük, a vb kommentátorai néha olyan dolgokat is elnéznek, amiket minimális felkészüléssel simán tudni lehetne: például azt, ki a Costa Rica-i elnök mostanában. Menczer Tamás…..
zoranje 2014.07.06 14:59:26
A Napi Gazdaság (a kormány csöcsein lógó Századvég alapítvány lapja) lehozott egy szenzációsnak szánt leleplezést, ami, abban a formában, ahogy ők megírták, kiválóan alkalmas volt arra, hogy a kedélyeket felborzolja és az emberek szája szélére habot képezzen (1,6 milliárd…..
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
Vendégbloggerünk folytatja a finálék értékelését, ezúttal a Person of Interestről mondja meg, amit meg kell. Ja, és dettó ő írja a hogyvótokat, szóval érti a sorozatot.  Kevés sorozatról lehet elmondani, hogy évadról évadra egyre jobb lesz, de a Person of Interest ilyen. Míg…..
Az ének iskolája azon kevés TV2-s produkciók egyike, amit tényleg csak a hazai viszonyokhoz képest is egetverő dilettantizmussal lehetne elcseszni. Vasárnap este indult a gyerkőcös énekverseny második évadja, ami továbbra is eszméletlen cuki, ebben vitának nincs helye. A zsűri és a…..
A TV2 újabb olyan nemzetközi formátumot vett meg, amitől sokat várnak: a Rising Star után a BOOM! című vetélkedőét, amit persze hogy BUMM! néven fognak forgalmazni. A licencjogokat a Keshet International adta el a TV2-nek és a VTM nevű belga tévének. Korábban a spanyolok, a…..
..
zoranje 2014.03.19 10:09:35
@joska61: Pedig épp akartam jelezni, hogy a véleményoldalon igazából az ENSZ, valamint a szabadkőmüvesek nevében írtam le közös gondolatainkat... pfff
zoranje 2014.03.19 15:10:03
@Thrasher: szerinted faszság, ezzel nincs gond. Én végignéztem, tetszett is, de nem annyiira mint a fentebb soroltak... talán nem kellett volna elolvasnom előtte a kritikákat.
Esküszöm, mostantól minden sajtóközleményt elolvasok, mert olyan pöpec dogokat lehet belőlük megtudni, mint például azt, hogy az Így jártam anyátokkal, azaz How I Met Your Mother zárójelenetét már 2006-ban leforgatták a készítők, mert attól tartottak (joggal), hogy ha a sitcom…..
A tegnap esti Tényekben volt egy riport egy romániai repülőgép-szerencsétlenségről, és hát így sikerült közölni azt az infót, hogy UGYAN A ZUHANÁST AZ UTASOK túlélték, KETTEN KÖZÜLÜK OLYAN SÚLYOS SÉRÜLÉSKET SZENVEDTEK, HOGY mégis meghaltak MIRE A BALESET HELYSZÍNÉRE…..
zoranje 2014.01.23 06:43:14
Eltelt egy hónap, hogy kijöttünk, ideje a számvetésnek. Nézzük a legfontosabbakat: - MUNKA? Van - LAKÁS? Van - KÖNNYEBB AZ ÉLET? Sokkal! DE! Vannak azonban olyan dolgok, amelyeket az ember nehezebben él meg, mint amennyire ezt az elutazáskor gondolta. Például, hogy hiába…..
zoranje 2013.10.22 13:54:09
A Társas játék című sorozat első évadára joggal volt büszke az HBO: a párkapcsolati szappanoperának is tekinthető sorozat az első olyan magyar produkció volt, amit nyugodtan oda lehetett állítani egy svéd, dán, német, brit vagy amerikai sorozat mellé, senki nem röhögte volna…..
Bár azt nem mondom, hogy óriási rajongója lennék a Notting Hill című filmnek, de hogy nagyon népszerű alkotás az biztos. És ha már itt élek, és ráadásul eléggé bírom az olyan helyeket, ahol filmeztek, pláne olyat, amit az egész világon láttak sok millióan, gondoltam,…..