Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holding

0 bejegyzést írt és 643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már írtam a többes szex örömeiről, de ezt az aspektust még nem fejtettem ki. S úgy érzem ez a hiánypótló téma pont testhezálló lesz. :)..
Holding 2018.08.30 22:45:26
@Duplaxiii: Hát aki kibogozza hogy mit akartál mondani azt meghívom egy sörre/kávéra/koktélra...
Bár lehet csak egy random szöveg generátort küldtél rá ami minden szexxel kapcsolatos témára összerak egy szöveget a "bezzeg az én időmben", "gender", én ezt jobban tudom..."(és ennek változati) "... de amúgy ilyennel nem is foglalkozom mert fúúúj...", "...de ha foglalkoznék akkor sokkal jobban tudnám mert mi jobb nevelést kaptunk", és persze a "én nem nézek pornót" :D
Holding 2018.08.30 22:46:13
@Imre Goór: A cikket is olvasd azért el :)
Mega fail :)
A postai meghatalmazás nem egyszerű eset, ezzel valószínűleg már mindenki szembesült, aki egyszer az életben utazás vagy mondjuk egy idősebb rokon megsegítése kapcsán próbált más nevében eljárni náluk. A legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy egy akármilyen meghatalmazás bizony pont a sajtpapír…..
Kiskacsa007 kollégája mókás részt talált egy telefonos webshop vásárlási feltételei között. Igazából még a nevén található ingatlanokat is át kell írnia a boltra kárpótlásul, ha nem veszi át a csomagt, de azt csak szóban mondják, és senki nem hallja: A minap kollégám…..
Majd felrobbant a közösségi portál az után, hogy Geréb Ágnes perújítási kérelmét elutasította a Fővárosi Ítélőtábla. A vita „természetesen” most sem arról szólt, amiről a büntető eljárás. Mert – minden ellenkező híreszteléssel szemben - a Geréb Ágnes elleni büntető ügyeknek (több is volt) nem az…..
Holding 2018.01.16 10:34:37
Újabb  Euronics sztori? Ráadásul szerviztematikájú? Uncsi!- kiált fel a Homár összes törzsolvasója. Háhá! Nagyobbat nem is tévedhetnek! Az alábbi levél ugyanis bár valóban az Euronics ügyfélszolgálatát és szervizét érinti, és egy ideig cselesen egy teljesen átlagos, hagyományosan építkező…..
Azt hinnénk, előzékeny és udvarias dolog átadni az ülőhelyünket a tömegközlekedésben az idősebbeknek, de a szakértők szerint ez éppen rosszat tesz nekik, mert könnyebben romolhat az egészségi állapotuk...
Holding 2017.10.28 19:11:16
@élhetetlen: Igazad van, aki egész életében nem mozgott, egészségtelenül élt és lerobban 50 éves korra az végül is jobb ha leül.... Űljön továbbra is a TV előtt aztán vigye el valami tipikus betegség.
Ha fele ennyi energia menne abba hogy az idősek is mozogjanak akkor tuti jobb közérzettel élnének és egészségesebbek lennének. De ugye jobb hőbörögni azon hogy leülhessenek mint hogy sportoljanak.
Gratula...
Holding 2017.10.28 21:54:25
@élhetetlen: Én 16 éves voltam mikor egy balesetben meghalt az apám és én elvesztettem a bal lábamat és a jobb lábfejemet, a combcsont pedig szilánkosra törött. Valamint csípőprotézist is kaptam. Az állás iszonyatosan fáj most is. Erre jön maga hogy rohadjak meg és le van szarva mert a kis izületes öregnek nagyobb szüksége van a helyre mint nekem és én vagyok a szemét ha nem fájdalmak mellett inkább állok.
Kije halt meg a balesetben? Senki! Életben van? Igen!! A fiatalságát egészségesen élte le? Igen!!!
Értem hogy magát érzi a legszerencsétlenebb embernek és mindenki más szemét de talán ne legyen önző és ne csak magára gondoljon.
Holding 2017.10.29 08:20:12
@élhetetlen: A "nyaktól felfelé sérülni" téma felhozása undorító, gyomorforgató és mutatja az intelligenciát... Ha valaha is volt a rehabilitációs intézetben(az írása alapján kezdek kételkedni!!!) akkor ott szörnyű sérülteket is láthatott és nem tartom valószínűnek hogy a sérült emberekkel gúnyolódjon még akkor sem ha a butaság szinonimájaként használná...
Másfelől ön is tudja hogy az ön és az én esetem szélsőség ebben a vitában hisz a cikk sem azt írta hogy komolyan sérült, iszonyatosan beteg embereknek ne adják át a helyet. Ezt ön magyarázza bele.
Csak arról van szó hogy az átlag fiatal átadja-e a helyét egy átlag idős embernek. És az időseknek jó vagy rossz ha állniuk kell.
Ja és Japánban kb úgy gondolkoznak mint a cikk(csak más miatt). Azért elég durva lenne egy teljes nemzetet "nyaktól felfelé sérültnek" nyilvánítani csak azért mert nem ért egyet önnel...
A Ninja Warrior az iszonyú gyerekes címe (Ninjaharcos, baszki) ellenére egy cseppet sem gyerekes vagy éppen lófaszjóskákra szabott akadályverseny, hanem egy igazán embert próbáló, állóképességet, erőt, koncentrációt és ügyességet egyformán igénylő feladatsor, amit egy gigantikus pályán kell…..
Holding 2017.04.22 19:49:19
A svéd/dán krimisorozat utolsó évadának bemutatójáig már alig 277-et kell aludni. ..
Csuja Imre jelentette be egy videóban, hogy jövő tavasszal újabb évad érkezik az RTL idei nagy sikertörténetéből, a szlovák eredetire felhúzott A mis kis falunk című sorozatból. A nézettség láttán persze nem volt senki, aki ezt kétségbe vonta volna, az RTL sem sokat szarakodott a bejelentéssel (múlt…..
Nem hiszem, hogy ennél lenne lejjebb, mert ha igen, az már _tényleg_ a teljes megsemmisülés lenne, kérem szépen: a hétfő este 18-49-ben elért 5,2 után nagy küzdelemben ugyan, de sikerült a második számú kereskedelmi tévének az a hihetetlen bravúr, hogy 4, azaz négy százalékos közönségaránya volt…..
Holding 2017.03.29 19:35:18
@fovarosi.blog.hu: Nem véletlen hogy nem lehet kommentelni az Origo cikkét. Kb azért mert amit írnak az egy hozzáértő számára oltári nagy baromság.
Sváby András azt nyilatkozta, ön nem akarta, hogy ő vezesse a Naplót a TV2-n. Miért nem? Andrással jó barátságban vagyok, de én általában nem keverem a barátságot az üzlettel. Annak idején, amikor még az RTL-nél voltam, nem sokan támogatták azt az ötletemet, hogy kapjon egy műsort a tévében. Amikor…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Pedig papíron milyen jól hangzott az egész: fogunk egy táblát, ráírjuk, hogy 7.16, befagyasztjuk egy jégtömbbe (érted, a Tűz és jég dalából az egyik), leteszünk elé egy lángszórószerű izét (tűz, a másik) és a Facebooon élőben közvetítjük, ahogy a tűz elolvasztja a jeget, és kigyön belőle a dátum.…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Vajon meddig gondolják még jó poénnak a médiában, hogy Pataky Attilát kérdezzék az űrkutatás legújabb eredményeiről? A jelek szerint még jó sokáig: az Edda-énekesnek nyilvánvalóan odaát maradt az agya, és a bornírt összeesküvés-elméletei mindig szórakoztatóak ahhoz, hogy megszólaltassák, amikor a…..
Nem elég a bosszúság, hogy nem működik valami, amit neten rendelt az ember, ilyenkor bónusz macera az egészet újracsomagolni, és visszaküldeni a motyót a feladónak. Aztán van az, amikor ezen bukik is az egész projekt. Tisztelt Szerkesztőség! Interneten vásároltam egy egyengető gyalut (Güde GADH…..
El sem hiszem, hogy ezt itt most le kell írnom, hiszen kétszer is volt szerencsém találkozni a sorozatban Aaron Hotchner ügynököt alakító színésszel, és egy nagyon kellemes modorú, higgadt, értelmes faszinak tűnt, akit elképesztően idióta újságírói kérdések sem tudtak kizökkenteni sztoikus…..
Holding 2016.08.11 19:39:11
Mindössze két és fél percbe belefért az összes pucérkodás, ami egyébként rekord, mármint rekordkevés, hiszen a harmadik évadban majdnem tíz percnyi dugás volt, szóval megszelídült a "csöcsös-sárkányos" sorozat.  ..
Holding 2016.07.02 09:37:23
@Dave555: Megértünk téged de nem tudunk mit csinálni hogy te is kapj egy neked tetsző sorozatot. A Szomszédoknak már vége... :D
Rupert Murdoch német médiacége, a Sky Deutschland és a szintén német Bavaria Film nevű gyártó cég 25 millió eurós költségvetésből forgatja le minden idők egyik legklausztrofóbiásabb háborús filmjének a folytatását. Az 1981-es Das Boot a tévében nyolc órában folytatódik majd, alapjául Lothar-Günther…..
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..