Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaszloZoltan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit várhatunk el a világ legjobb reklámjától? Jobban megnevettet bennünket mint a NMHH Ice-T dalszöveg-fordítása? Hevesebb érzelmeket vált ki belőlünk mint Schmitt Pál újévi beszéde? Ez sem rossz, de mi van ha valami hasznunk is származik belőle? Éppen erre jutottak a Carlsberg…..
Nem kell megijedni, mi biztonságban vagyunk, egyelőre csak Nagy-Britanniában próbálkozik ezzel a gyorsétteremlánc, és úgy látszik, ott sem különösebben nagy meggyőződéssel. Állítólag a kelbimbó része az ottani tradicionális ünnepi menünek, és innen jött az ötlet, hogy…..
addict Zenére jobb a szex? 2010.10.29 10:53:00
Egy csöpögős, leginkább a szoftpornó filmekben megszokott, túljátszott jelenettel indul, de aztán egy váratlan fordulatot vesz a Studio Bussels rádióállomás humoros reklámja, amiből kiderül, mi köze van a zenének az igazán jó szexhez. A világért sem akarom lelőni a poént,…..
addict Tapétázz papírpénzzel! 2009.03.31 14:00:00
A forint elmúlt félévi mélyrepülését sokan szörnyülködve nézték, de ez semmi a jelenkor legnagyobb inflációjához képest. A zimbabwét irányító Mugabénak sikerült elérnie azt a bravúrt, hogy a helyi fizetőeszköz, a zimbabwei dollár 231 millió százalékkal értékelődjön…..
Ezeket a képeket elnézve a válasz határozott igen. Az Antrepo csomagolástervező cég ötletes projektje legalábbis azt bizonyítja, hogy a kevesebb valóban több tud lenni. A cég tervezői próbaképpen megfogtak egy sereg ismert és jól bejáratott csomagolású terméket, majd a játék…..
Egy erénye mindenképpen van az új MOL imidzsfilmnek, mégpedig az, hogy beszélnek róla. Persze nem azért és nem úgy, ahogy azt a cég eredetileg szerette volna, hiszen többnyire arról folyik a vita, hogy melyik a reklámban elsütött szóvicc a kellemetlenebb. Sokan a "Jól látok?…..
LaszloZoltan 2011.01.01 22:15:11
www.mol.hu/hu/a_molrol/tarsasagunkrol/vezetoseg/

www.mol.hu/hu/a_molrol/tarsasagunkrol/partnerek_es_leanyvallalatok_2/

A sok kétkedőnek két link, mi van ha egy vállalat többségi tulajdonosa/i nem magyarok, a magyar gazdaságot elnézve nem ők lennének az egyedüliek ebben a témában, és a MOL-t legalább még magyarok vezetik és a fél világon ismert a név, név amit direkt asszociálnak az országgal na és ne mondja nekem senki, hogy ez egy rossz dolog.

Amúgy a reklám szerintem nem rossz sőt, ha a multinacionális jellegre, a vállalat nagyságára vagy a világszintű jelenlétre gondolok kell egy ilyen felvonulás.
Na és mi van ha sportolók vannak benne, örülni kellene, hogy van egy olyan cég aki legalább még támogatja a sportot, amúgy is elkel oda a pénz, gondoljatok bele hol állna egy egy sportág az ő támogatásuk nélkül.
Ennyiért szerintem "elviseli" az a néhány szereplő a filmben való megjelenést is ami mindkét fél számára előnyös, nem de ?