Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, zsűri lett a Comment:com-ból, felnőttünk. Mi fogjuk ugyanis eldönteni, hogy a Discovery Ultimate Cops című sorozatának mi lesz a magyar címe, de nem mi dolgozunk meg érte, hanem a kedves olvasók. A csatorna Facebook-oldalán elindult egy címadó játék, amiben mindenki…..
2012.02.08 20:46:06
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
2011.01.31 14:48:29
Lassan már tényleg azokat a szériákat lehet csak felsorolni, amiket még nem vettek át a magyar tévék, az amerikai nézettségi listák első ötven helyezettje közül csak a reality-k vannak nagyon alulreprezentálva a kertévéken. Az újabb adag érkezőről tegnap a sorozatjunkie…..
A Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. The World) is a jobb később, mint soha elvet követi. Amerikában már augusztusban bemutatták, nálunk csütörtökön kerül a mozikba. Hivatalos tartalom: Íme, a bájos és állástalan Scott Pilgrim. Egy totál átlag garázsbandában, a…..
A magyar humor szerelmeseinek kedvez a Comedy Central az idei ünnepek alkalmával. Ráadásul Szilveszter napján délutántól hajnali 3-ig a reklámok zavaró megszakítása nélkül búcsúztathatja mindenki az óévet a legnagyobb magyar nevettetőkkel. A karácsonyi sikerfilmek után…..
A Hupikék törpikék (The Smurfs) remek rajzfilmsorozat volt (és lesz is), ám Hollywoodban erősen azon vannak, hogy meggyalázzák őket. Raja Gosnellre bízták a rendezést, akitől legutóbb a Gazdátlanul Mexikóbant  (Beverly Hills Chihuahua) szenvedhettük végig. Az amerikaiak…..
LinkSzöveg:Eladó egy federációs csillaghajó teljes legénységgel, (spock kapitány meg ilyenek) bilsteinekkel, hosszú 1-es tolósváltóval, weberekkel, kevés kilóméterrel(kb.9463789277819000000) nagyszerviz után, plazmahajtóművel(fénysebességnél kicsit bedadog) írható…..
A Warner hét karakter poszterrel örvendeztette meg a Harry Potter filmek rajongóit. Harry, Ron, Hermione, Snape, Voldemort, Bellatrix és Greyback keményen, szigorúan vagy éppen mérgesen néznek le ránk. A hetedik részben Harry és két barátja, Ron és Hermione a horcruxok után vetik…..
Az MR1 készített vele tegnap egy interjút, elvileg ma délután lesz a második része. Összevágtam nektek az eddigit. Nem vicces vagy ilyesmi, de erről az emberről minden új dolog érték. Itt beszél sportkarrierjéről, filmes karrierje előtti életéről, majd Bujtor Istvánról. …..
    *Az alábbi részek feliratosak, így online nem is nézhetőek meg. Amint lesz szinkron ehhez az évadhoz is, természetesen le lesz cserélve az összes...
Dávid fotózta. Szerintem nagon Kétfarkú Kutya Párt szagú ;)    ..
Nem hiszem el!Találtam három speciális részt:Family Guy: a 100. rész (Family Guy DVD Season 7 Special 100th Episode)Family Guy Creating the ChaosFamily Guy The Story So FarMivel magyar feliratot nem találtam, elhatároztam, hogy leszedem az angol feliratokat és lefordítom, hogy feltehessem…..
Nos. Letölthető a Family Guy 7. évadának első 11 része feliratosan. A részek *.zip-be vannak csomagolva a felirattal együtt. Próba szinten egy új (legalábbis nekem) megosztó oldalra lettek feltöltve, a HotFile-ra. Online ezek az új részek nem nézhetőek meg, viszont amint lesz…..
 Hazafelé jövet vettem észre ezt a plakátot a Murphy's Pubnál, és vagy fent maradt április elsejéről vagy tényleg lesz idén ilyen. Azt nem merném mondani rá, hogy egy olyan igazi sörmajális, mert eleve mi a fasz, hogy belépő??? Nah mindegy, ha valakit érdekel az ingyen…..
Kíváncsi vagyok már nagyon, hogy milyen lesz a Cleveland show, addig is itt van egy kis videó Mike Henry-vel, aki Cleveland angol hangja, s egyben ő énekli ennek az új sorozatnak a főcímdalát, amiről annyit tudunk, hogy 'coming fall 2009'.  ..
Előre szólunk, nyissátok ki az ablakokat, kristálypoharakat és csillárokat fedezékbe. Következik az Ultimátum zenekar zseniális klippje, a Harcos. A szövegérthetőség nem 100-as, vagy kurva jó szövegíró az egyébként karosszérialakatos tuningfreak-nek kinéző énekes, mert…..
ROFL-net Refi ifjúsági műsor 2009.02.14 06:12:00
Igen, sajnos nem R. I. MAGAZIN, hanem Református Ifjúsági Műsor. Sajnos nem a régi, néztem én is, hátha hátha... De nem. De nagy volt egy csoda, unalmas dumálgatás helyett végre leforgattak egy új blockbuster remekművet, ahol szerepel a Refis korszak kedvenc pszichopatája! :) Itt…..
Subba Fire 2009.01.22 15:00:00
Jó hogy van a PANKKK meg lehet mindenféle zenekaroknak támogatást kérniük cserekoncertekre, azonban hogy Paksi Endréék a Scooterrel való együttműködést mindenféle állami pénzek kunyerálása nélkül hozták össze, eléggé tiszteletreméltó dolog, és ha jobban belegondolunk,…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..