Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sushi

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így a lanyha választási kampány kellős közepén érdemes odafigyelni mindenre, ami politika, még akkor is, ha a bulvárba kell lebukni érte. Hajdú Péter a Frizbiben először Fásy Ádámot látta vendégül, aki valószínűleg először és utoljára ott mondhatta el magáról, hogy…..
Sushi 2010.03.24 13:30:53
@ladislaus: én is énis é n i s :) de kétszer, nehogy asszimetrikus legyen :D amúgy nem kell pofán rúgni, ha megkéred azt a hülyét, 10 forintért magát is fejberúgja :P
Sushi 2010.03.24 13:32:12
@mojszipupi: ott a pont.

bytheway, nem tiltja a médiatörvény, hogy valaki egy időben több csatornán képernyős legyen?
Subba Bojkott!! 2010.03.03 13:00:00
Hát én tuti nem fogom használni ezt a köcsög Binget (nem mintha eddig akartam volna), nem elég, hogy Bill Gates maga az ördög, még a szaros fordítóprogramjukból is kiradíroztak minket!..
Sushi 2010.03.03 23:33:58
@Csak halkan jegyzem meg: Utazz el Erdélybe, a Csíkbe, nézz körül, keress kinai cigány eszkimó vagy akármilyen népséget, aztán majd rájössz, mennyire tiszta genetikailag a magyarság ott fenn a hegyekben... Czeizel egy idióta, ha egy amcsi mondaná ezt, másnap meglincselnék, hazaárulásért menne Guantanamóba. De mint tudjuk, kishazánkban mindenkinek joga van hülyének lenni.
Amúgy pedig mehetünk vissza bőven, Atilláig, Nimródig..
Sushi 2010.03.03 23:34:27
Sushi 2010.03.03 23:35:22
Vona GáborJobbik Magyarországért MozgalomTisztelt Elnök Úr!Megdöbbenve tapasztaltam, hogy (stílszerűen)  (szar)házy online hír- és véleményközlő portálukon feltüntették a Bombagyár közösségi blogon (is) egykor regisztrált felhasználói nevemet, azaz jelezték, hogy…..
Sushi 2010.03.03 21:09:47
@zuttyi: blogolni nem= kommentelni
Sushi 2010.03.03 21:38:12
@zuttyi: :D
Az idei választási kampány a Jobbik szenzációs erősödéséről szól. Úgy tűnik, a radikális pártnak sikerül magához csalogatnia az elmúlt években kiábrándult, magukat a jelenlegi politikai-gazdasági rendszer veszteseinek érző szavazókat. Működik a rendteremtés ígérete,…..
Sushi 2010.03.03 20:26:03
@CsárliFirpó: 2/3-ad? A jelenlegi törvényekkel? Illetve ezek hiányában? Ha ezt tudta feles többséggel csinálni a kommunista párt az elmúlt 8 évben, mit tehet BÁRKI, 2/3-dal? Azt mondhatja, holnaptól az ország neve Orbánia, királya OV mindenki fizet 50% szja-t és kussol. 4 évig. Megteszi? NEm. Megteheti? Igen!!! A 2/3 lényege nem az, hogy vki többségben legyen, hanem az, hogy a politikai erők konszezusra jussanak közös, nagy horderejű ügyekben. Úgyhogy akárki akármit mond, senkinek ne legyen 2/3-a, egyéni: fidesz (irányíás), lista jobbik(kontroll)!
comment:com Feltámadt a Tv2 2008.11.17 18:06:00
Hiába ért véget a Celeb vagyok, ments ki innen, a Tv2 hétköznapi műsorstruktúráján ez nem nagyon segített. Csütörtökön a New York-i helyszínelők 35 százalékos közönségarányt ért el az RTL-en, ugyan Gjoni ennél még Szőke András nélkül is többet tud, de a konkurencia…..
Demonstráció az underground kultúráért – Bakács Tiborral, Nagy Feróval, Novák Péterrel   Március 6. csütörtök, 16:00, Kultiplex melletti park   Az önkormányzatok a kormány hathatós közreműködésével az elmúlt másfél évben egymás után záratták be az…..
Sushi 2008.03.07 14:00:24

Igenis meg lehet bocsájtani, nem is szabad haragudni, de egy keresztény politikus lelkileg, tiszta szívvel nem tudja támogatni a karácsonybaszós, a keresztényholokausztot vízionáló rádiótól nem elhatárolódó kultit.

Hogy ez így van az tény, hogy ez jó vagy sem, az is egyértelmű, hogy a kiirtás részletei, bocsánatkérés, elhatárolódás mi miatt nem kerültek nyilvánosságra azon se kell gondolkodni, azon viszont igen, mért nem volt pl. Feel the x-mass, a tilos mért nem hívta meg Erdő PéterT bíboros-érseket, hogy jelenlétében kövesse meg a rádió a élő adásban a híveket - summa summarum : hogy emiatt a vallásos keresztények sem sorakoznak fel a kulti mögé, megérthető.


Megoldás persze van. Jobb később, mint soha. :) A kulti mögött, mellett álló, saját, valódi hatalmát nem is ismerő társadalmi szcéna (ebbe a kendermagtól a keresztényeken át az izraelitákig, a külföldi és hazai fellépőkig, kultisok, MÉDIA, az ő barátaik, szal' mindenki beletartozik), s mivel mára közös az ellenség, bedobja a köztudatba, hogy
1. bár követett el hibákat, most már tudja, saját bőrén is érzi, hogy rossz lóra tett,
2. de most, hogy tisztán lát végre, nem szolgálja ki többé a regnáló bűnszövetkezetet, s támogatja, hogy ezek (Feri és a többiek) húzzanak végre a viharba,
3. és soha többé nem szavaznak az mszpre és az szdszre, erre kérik a fiatalokat, kultisokat...

Szóval a kulti kapcsán összefoghat minden oldal, suttogva, informatíve vagy nyíltan, a fiatalok egyesítve erőiket (apu anyu iskolatársak barátok haverok mozgósításával, kurucinfóval, gárdával, mindenkivel EGYÜTT) s ha hajlandóak testileg is kiállni a szabad Magyarország mellett, a dózerolás ellen, megmaradhat a kulti. Tuti.

Első és fullingyenes lépés: médiás barátaink kezdjék el bojkottálni a kedves vezetést, magyarán nem kiszolgálni őket, nem tudósítani, vágóképezni ezt-azt, sadaba....
2. Ki kell lépni azonnal a politikai szintérre és arra bíztatni mindenkit, de főleg a fiatalokat, hogy vasárnap menjenek el szavazni. Ez nem kampány, tehát a sajtájt meg lehet tartani, hiszen csak azt mondjuk: mindenki menjen el szavazni. Erre az összes tv ugrani fog, hisz nem lesz szo-vas anyag, tehát bazi nagy lesz a médiafigyelem. Ha Bakáts bevállalja, akkor kezdje a mondatait igennel, s mondja el, mért kell mindenkinek szavazni mennie stb... Jöjjenek a sajtájra a kultisok, a critical mass stb... Legyen holnap, kora du... Több részletet nem írok, olvassa ezt mindenki ám... :)

Tehát MOST VAGY SOHA...
Persze lehet tovább nyafogni is.
A percről percéből óráról órára lett. A fejlemény, hogy a hírhedt Bohus Bt. verőemberei, úgyis mint biztonsági emberek, akik az önkormányzat megbízásából foglalják az utcát, bementek - gondolom melegedni - a kultiba. A rendőrök kijöttek, szuggesztíve - olyan félig buzisan…..
A címből kiderül, mi a helyzet 14:55-kor. Na, éppen az. Hiába mondja a kerületi jegyző, hogy a Tilos rádió munkatársait beengedik az épületbe, ha a verőembereknek erről senki sem szólt. A helyzet a Kultiplex bejáratánál a következő: Bakács, aki a Tilos rádió munkatársa,…..
In Memoriam Kultiplex Közlemény 2008.02.28 13:47:59
Meghívjuk a Kultiplexben tartandó sajtótájékoztatóra, amelynek témája a Tilos rádiónak és a Kultiplexnek helyet adó épület, és a bennük működő intézmények sorsa. A sajtótájékoztatót a hely iránt elkötelezett és szimpatizáns civilek, Bakács Tibor Settenkedő és Vörös…..
In Memoriam Kultiplex HELYZET VAN! 2008.02.28 09:11:00
Nem indokolatlan az ordító nagybetű. Az önkormányzat ma reggel tucatnyi "munkatársával" (lásd még: verőemberek) egyszerűen megszállta a Kultiplexet. Azt is mondhatnám, hogy minden maradt a régiben, és akinek hatalma van, továbbra is maffiamódszerekkel dolgozik...
Sushi 2008.02.28 14:23:10
20 Szerda @ Mad Caddies (USA), Wil Ridge (USA), Honeyball utána dj-k 21 Csütörtök @ Heaven Street Seven, CH.I.P. ,utána dj-k 22 Péntek @ AMD, Social Free Face, Liberal Youth utána dj-k Kisterem: DeepUpstairs (DNB) 23 Szombat @ Bridge To Solace, Flowers For Whores (CZ), Fallenintoashes,…..
Sushi 2008.02.21 00:39:40
A Tv2 támadásba lendül márciustól, meglendítik a katódcsövet, és jó erősen odacsapnak: új műsorstruktúra, ú sorozatok, új saját gyártású napi valóságshow. Megtudtunk pár részletet a Tv2 tavaszi programkínálatáról. Az biztos, hogy a Favorit március 3-tól eltűnik a Tv2…..
Rövid, de velős megemlékezés a Kultiról, és rövid de velős felszólítás arra, hogy mindenki menjen a picsába. Kötelező olvasmány...
Csak idő kérdése volt, hogy a brutális nézettséggel nyitó poligráfos vetélkedőben mikor tűnik fel végre olyan versenyző, akitől tényleg lehet meredeket kérdezni: a "loptál-e csokit a szomszédasszonytól?" és a "akartál-e dugni a takarítónővel?" kérdések…..
Sushi 2008.01.30 15:45:33
Sushi 2008.01.30 18:11:26
Sushi 2008.01.30 18:13:44
.
A hónapok óta húzódó sztrájk (ma van a 80. nap) befejezésére reális lehetőség nyílt tegnap amikor is három dolgot is bejelentettek a WGA képviselői. Mint reggel is említettük, a Grammy-díjkiosztót nem fogják bojkottálni, ez volt az első. A második az, hogy megkezdődtek az…..
Sushi 2008.01.24 21:05:03
24
Érdekes hasonlóságra lettem figyelmes a mai mokkában. A kereskedelmi adó reggeli adásában Tornóczky Anita kedves bumburnyákságával olvassa be egy online magazin lídjét, mintha a műsor szerkesztői írták volna, ám nem így történt.A deluxe.hu magazin az egyetlen magyar…..
Sushi 2008.01.24 20:42:07
Majka kérdezi februártól a gyerekeket a tévéostromról, szeptember 11-ről és Gyurcsányról. A 2000-ben, a Tv2-n futó Gyerekszájra feltünően hasonlító Kölykök című műsort a Tv2-höz tartozó Interaktív gyártja a kábelcsatornának. Részletek az Indexen>>..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..
Sushi 2008.01.15 11:28:04
Előlegben: a cikk részben Ján Slota legújabb akciójának apropóján írodott, de még a kezdetekkor megfogadtam, hogy egy szót sem szólok egy bizonyos értelmi szint alatt álló politikusokról. Most sem fogok. Két nép akkor tud a legkönnyebben egymásnak esni, ha szent…..
Ha azt gondoltuk, hogy az Optimus Maximusnál nem lehet jobb billentyűzetet kitalálni, hát még nem láttuk az Optimus Tactust. Emellett már ódivatúnak tűnik, hogy a Maximus LED-billentyűi bármilyen karaktert megjelenítenek és ezzel bármilyen billentyűzetet beprogramozhatunk. A Tactus…..
Sushi 2007.12.30 20:38:03