Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csezmiczei Vitéz János

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
Gondolkodtam, hogy írjak-e az ELTE-BTK HÖK állítólagos szörnyű listája ügyében. Mert, hát, ugye az egy érintettől nem etikus. De ebben az ügyben már úgyis az egész hazai média egységesen és magasról szarik az etikára. Úgyhogy, akkor igenis írok. Nem a magam védelmében.…..
Megkaptuk az egyértelmű kimutatást, a XVI. kerületi adófizetőknek 1 millió 252 forintjába került az időközi választás, melyet Kovács Balázs korábbi fideszes képviselő (a XVI. kerületi Fidesz elnöke) lemondása miatt kellett kiírni. Kovács Balázs lemondására azért…..
A Magyar Televízió a közszolgálat fellegvára, az utolsó erőd, ami a magyar kultúra érdekeit védi a kereskedelmi média sötét erőivel szemben. Nehéz küzdelem ez, hiszen a magyarság lelkéért indított gonosz seregben ott ordít vérszomjasan Berényi András, kifent műkörömmel…..
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
  A Dohány utcai Zara Hotel éttermének (ARAZ) belső tűzfalára került a napokban ez a századfordulós Nagykörutat ábrázoló, 25x13 méteres óriási festmény. Alkotói a NeopaintWorks, akik tettestársak voltak a Király és Kazinczy utca sarkán lévő játszótér…..
Meghökkenve olvastuk Matolcsy György következő kijelentését egy, a miniszter hódmezővásárhelyi lakossági fórumáról beszámoló cikkben: “Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek.…..
Csezmiczei Vitéz János 2012.11.16 20:01:58
A köztársasági elnök egyre biztosabban használja a levelező rendszerét, bár hibák még mostanában is előfordulnak. "Néha még most is visszaküldök véletlenül dolgokat, de összességében már biztosan használom az e-mail különböző funkcióit" - osztotta meg lapunkkal Áder…..
Csezmiczei Vitéz János 2012.10.27 19:10:35
Áder "angoltudása":
www.youtube.com/watch?v=1qRpLY14lkU

Kérdezhetek valamit angolul? Majd Eszter segít! (Fordítsa, mert nem biztos, hogy az újságírók értik...)
www.youtube.com/watch?v=JgyRKGg7l6M
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Új polgármestere van Hódmezővásárhelynek: Almási István eddigi alpolgármestert választották Lázár János utódjául az alföldi városban. A fideszes jelölt simán győzött, a részvétel 9 százalékponttal maradt el a 2010-eshez képest. Az időközi választásokat érdemes mindig…..
A KARD Lezártnak tekinti? 2012.09.01 15:38:31
"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. A kormány meg "sajnálatosnak tartja", hogy az örmények így felkapták a vizet. Ám ezt azért ilyen könnyen nem lehet…..
Mint az egyszeri (Moldova) viccben a paraszt bácsi a műrepülés után, most már mi is elmondhatjuk azért ezt………..Nem gondoltam volna.   Kevés ember lehet az országban, aki elhitte 1989-1990-ben, hogy 22 évvel a változások után Magyarország bármilyen autóbuszügyben 24…..
Csezmiczei Vitéz János 2012.08.31 01:34:41
@Kristoof, @_zahnrad:

Honnan vannak ezek az adatok? Kösz szépen.
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
Az elmúlt hónapokban eléggé megpezsdültek a hírek az állami földek bérlete ügyében. Ángyán professzor úr lemondása az FVM-államtitkárságról, az ezt követő oligarchás nyilatkozatai végre rést ütöttek az ügyet körbevevő némaságon. Mégsem erről írok most, hanem egy…..
Volner János Jobbikos képviselő leplezte le, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szolgálati kocsija a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt. Bár már az is alapvetően probléma, hogy ez megtörtént, de Pintér cinikus válasz jól mutatja, hogy a belügyminiszternek milyenek…..
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
  A Duna egy utazás könyve; vagy mindenesetre egy utazásé is. Az 1992-es magyar kiadáshoz írt utószavamban felidéztem, hogy miként keletkezett ez a könyv, honnan támadt az ötlet egy szeptemberi délutánon, miközben Marisával és néhány barátunkkal a határt készültünk…..
Március 19-én este nyolckor indul a Duna TV új napi kulturális műsora, a Kultikon. A műsorról már megírtuk, hogy egyik napi szerkesztője Siklósi Beatrix (Éjjeli menedék), másik pedig Halász Zsuzsa (a KDNP volt szóvivője) lesz, de azt még nem, hogy öt műsorvezető is tartozik…..
Csezmiczei Vitéz János 2012.03.16 02:46:18
@Csezmiczei Vitéz János: Pontosabban: nem átvette Halász Zsuzsa Baló György nem is rosszul teljesítő Kassza című műsorát, mert azt hazug indokkal megszüntették.
A Kassza helyére került a KDNP-szóvivő asszony Jelfogó című műsora, ami annyira sikeres volt, hogy szűk egy év után megszüntette az MTV.
Nos, lezajlottak a 2012. március 15-i ünnepségek, nagygyűlések és tüntetések. Elhangzottak a vezérszónokok beszédei. Beszédet mondott ma Orbán Viktor, és tulajdonképpen valamennyi ellenzéki csoportosulás, amely alternatívát kínálhat ma Magyarországnak. Persze gondolom…..
Csezmiczei Vitéz János 2012.03.16 02:01:16
@bogancs: Kedves Bogáncs!
A második szavazólapra nem került fel Bokros, holott a szöveg szerint csak Bajnait hagytad le róla. Ez így picit torzítja az eredményt vagy annak felületesebb megfigyelését.
Szóval vagy írd bele a szövegbe, hogy ő sem szerepel a másodikban, Vagy csinálj egy harmadik szavazást csak Bajnai nélkül, és akkor utólag az is kiderül, hogy a Bokros szavazók hova szóródtak Bokros híján.:)
Sok fanyalgással, lekicsinyléssel, lesajnálással kísérve indult el az LMP népszavazási kezdeményezése. A szkepszis jelentős részben jogos: a kérdések önmagukban nem tűnnek sem átütőnek, sem igazán lényeginek, ráadásul a tavaly módosított – 1997 előtti állapotokhoz…..
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..