Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BigBeer96

91 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész Tereprally hétvégén nagy hőség volt, és porból sem szenvedtünk hiányt, a hétvége legmagasabb hőmérséklete 43 C° volt. További probléma volt a hétvégén a nézőknek, hogy a rally szakaszok nem voltak meghirdetve, a legtöbben nem is tudtak arról, hogy lesz futam. Akik…..
Volt itt német meg brit nagydíj, de a legfontosabb, még is csak a Hungaroring volt, hiszen itt kezdődik a F1-es nyári szünet. Az időmérő alapján talán, már túlságosan is biztosan tudtuk a futam végeredményét is. 220 ezren voltak kíváncsi a F1 egyik legizgalmasabb szezonjában a…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem csak megismerhettem, de egy iskolába is járok az egyetlen magyarországi F1 in Schools-ban induló csapat néhány tagjával! A szerencsémre a csapat menedzsere régi jó ismerősöm, így neki készülök néhány kérdést feltenni a csapattal és…..
Valenciai az eddigi futamokhoz képest is nagyon izgalmas volt. Alonso a szombati időmérőn szerzet 11. helye ellenére megnyerte a futamot, és így ő az első aki kétszer állt fel a dobogó legfelső fokára ebben a szezonban, a spanyol közönség nagy örömére. A futam két  győzelmi…..
Biztos észre vettétek már, hogy a blog akadozik, és már két nagydíjat is kihagytam! Ez részben köszönhető az én lustaságomnak, és a sulinak is. Nyáron igyekszem normálisan vezetni a blogot, és sikeresen tovább…..
Sok minden történt eddig májusban Norbi nyert a Hungaroringen, és végigizgulhattuk a barcelonai nagydíjat is, de a F1 java még csak most jön. Michelisz Norbi győzelméhez nincs nagyon mit hozzáfűzni, belehúzott, és elhúzott. A rajtja tökéletes volt, és onnan kezdve már csak…..
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
A pilóták interjúit olvasva, számomra csak a Muller-Michelisz ütközés (kilökés) felháborító! Norbi az első versenyén szinte saját hibáján kívül kétszer is olyan helyzetbe került, amelyből ő jött ki vesztesen. Tarquini-t szerintem nem érdemes nagyon bántani, mert ő…..
Norbi magyar autósport egyik gyöngyszeme, és minden egyes futamon egy ország izgul érte. Hatalmas dolog a WTCC-ben egy pole pozíciót megszerezni, a Chevrolet Cruze uralom alatt. Én nagyon remélem, hogy meg tudja majd tartani a vezetését, és nagy esélye is van rá, mert Cruze-ok messze…..
Nico Rosberg - a korábban már F1-es világbajnokságot nyert Keke Rosberg fia - a mai napon Kínában szerezte meg első futam győzelmét a Mercedesszel, ami azért nagydolog, mert 1955 óta nem nyert Mercedes gyári csapat a Forma 1-ben versenyt! De ha Rosberg tudott nyerni, akkor Schumacher…..
A Mercedes 2012-es eddigi szereplése alapján talán kimondhatom, hogy az időmérőn fantasztikusan működik. A tökélyére fejlesztett DRS nagyon szépen működik, viszont még így is vannak gondjai a Mercedesnek. A Merci nagyon eszi a gumikat, és ez egy gyors körön nem sok vizet zavar, de…..
Ez a bejegyzés a SENNA című film többedik megnézése után készült, saját elképzelésem megosztása céljából! Egészen pontosan a brazil legenda imolai balesetéről, és a hozzá kapcsolatos eseményekről szeretnék a további sorokban írni.Rengetek elmélet született Senna…..
Lelátóról nézve Perez dobogón! 2012.03.25 20:22:00
Esős versenyre számítottunk Malajziában, és meg is kaptuk amit akartunk. A verseny megszakítása után hatalmas kavarodás keletkezett a mezőnyben, amikor mindenki túl volt a boxkiállásokon. Ennek hála, na meg az esőnek köszönhetően Alonsonak sikerült győznie Malajziában, de nem…..
A mclarenes pilóta Jenson Button magabiztosan tudott nyerni Melbourne-ben. De a verseny lényege számomra nem ez volt, hanem a McLarenen kívül minden csapat teljesítménye. Azt, hogy a Ferrari eben az évben sem fog tudni beleszólni a futamokba, azt tudtuk, na jó: sejtettük. A Mercedes…..
SZIASZTOK!!Csupa nagybetűvel, hiszen már több mint két hónapja nem frissült a blog. Az első néhány sor a szabályváltoztatásokról, és az eseteleges következményeikről fog szólni, és utána meglessük az első szabadedzések eredményeit is. A gumikat a Pirelli két csoportra…..
BigBeer96 2012.03.19 09:47:41
@tanita: Hát, remélem, hogy Kiminek nem kell annyi idő, mint Schumachernek, hogy visszaszokjon a F1-be!
Lelátóról nézve SENNA MOVIE 2012.01.13 21:48:00
Mindenek előtt Boldog új évet kívánok minden kedves olvasónak!! A blog tavaly karácsony óta lett egy éves és remélem, hogy még nagyon sokáig tudom majd vezetni ezt a blogot. Én személy szerint nagyon vártam ezt a filmet, nemcsak a róla terjengő hírek, hanem a főszereplő…..
A DiRT 3 egy nagyon jó játék! A kötelezőket hozza, és nagy hibája sincsen! Szép a grafika, az irányítás egy Shift 2 után maga a mennyország, az időjárási tényezők, nemcsak a képen láthatóak, hanem a vezetni is máshogy kell esőben, hóban, murván, vagy betonon. Nagyon sok…..
Nyilván látta az, aki volt fent az elmúlt hónapokban a blogon, hogy sokáig nem történt itt semmi, ezért elnézést kérek, most mégsem az elmaradt futamok izgalmairól fogok beszélni, hanem arról, amiről jelenleg mindenki. ICEMAN visszatér!  Hogy Raikkönennek megéri-e…..
Ilyen váratlan fordulatot azt hiszem senki sem várt. Mindenki fogadni mert volna szerintem arra, hogy Vettel megnyeri az Abu Dhabi nagydíjat. Erre a fiatal kétszeres világbajnok rekorder elveszti már rögtön az első kör elején, nem is akárhogy. Az első kanyarban jobb hátsó defektet…..
Sziasztok!! Régen nem írtam már nektek, ennek többek között oka volt az iskola, és a Lengyelországi utam is. Ebben a bejegyzésben több dologra is ki szeretnék térni, azokra a nem rég történt dolgokra, melyek figyelmet érdemelnek, és érdemes róluk beszélni. Korea óta szinte…..
Vettel 2011 világbajnoka!! Ezzel ő minden idők legfiatalabb 2x-es világbajnoka is. Ha már nem lenne elég!Most nem arra célzok, hogy nem örülök Vettel címvédésének. Megérdemelte, és megdolgozott érte, de ilyenkor eszébe jut az embernek, hogy vannak olyan pilóták a mezőnyben, akik…..
..