Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigony

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztázzuk rögtön itt az elején, hogy a „kis Lomnici” ifj. Lomnici Zoltánt, a Századvég jogi szakértőjét jelöli, de a hivatalos „ifj.” megjelölés rontotta volna a ritmust. Bár gondolom, a „kis” megjelölés is elegendő arra, hogy senki ne a kedves papára gondoljon, aki ugyan maga sem volt a…..
szigony 2020.07.18 09:00:10
@apro_marosan_petergabor: Mondjuk beteszek egy darab sz..t a befőttes üvegbe és a polcra teszem. Akkor szerinted kaviár is lehet belőle, szerintem meg az marad ami volt. Én így látom a kis védencedet.
Különös pletyka látott napvilágot a Cat Radioban...
szigony 2020.03.07 10:12:19
@Robi71: Arthurral biztos nagy gondok vannak mert amit most mutat az kb. 50% - a annak mint amikor ide került. Nézd meg mennyi labdát veszít mennyi rossz átadása van. De szinte mindenki a tudása alatt játszik. Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy ki is most az edző ? Lehet, hogy sokkal többet edzenek de ez az erőnléten nem látszik. Régebben a második félidő mindig a miénk volt. Most nézd meg szinte minden második játékrészben csak szenved a csapat. Ha valaki összehasonlítaná az első és második félidő adatait biztosan borzasztó számokat mutatna.
Kihirdette hivatalos meccskeretét a Barcelona...
szigony 2020.02.16 11:31:09
@Csafoo Csafoo: Teljesen igazad van nincs különösebb fejlődés. Sőt egyenlőre mintha vissza lépés lenne. Ez lehet az új taktika kidolgozása vagy a tanácstalanság következménye. Nem egyszer előfordul, hogy az ellenfél térfelének közepéről a kapusig kerül vissza a labda. Úgy látom az új edző se egy izgága ember. Mintha a lelátóról figyelné mi történik a pályán. Van itt baj bőven.
A Barcelona a válogatott szünet után 3-0 arányban győzött idegenben az Eibar ellen, ezzel a forduló nyertese lett. Nézzük mi történt szombaton...
szigony 2019.10.20 10:27:36
@GYLS: Kezeld a helyén ezt a nyilatkozatot. Ibra egy jó focista de emberileg egy nulla. Számtalan mocskos dolgot művelt a pályafutása során mert Ő mindent meg tehetett. Ezeket a vissza emlékezéseket a helyén kell kezelni.
A folyamatos megosztás és agygyilkolás annyira eredményes, hogy jól működő, emberi kapcsolatok mérgesednek el, és mennek tönkre. Valakiknek biztosan jó így, de a többség alaposan meg fogja szenvedi, minden értelemben.  Hol volt, hol nem volt... Bár így kezdődhetne ez a poszt, és akkor egyértelmű…..
szigony 2019.06.02 08:13:41
@Cycmen: Óhhhhhhh a teljesség igénye nélkül felsoroltál pár nevet. Most jöjjenek azok akik alakítják ezt a szép új világot. Két nevet csak találsz ott is ?
A Catalunya Radio tegnap esti Club de la Mitjanit nevezetű műsorában Oriol Domenech osztott meg új híreket De Ligttel és Aleñával kapcsolatban. Ezen felül beszélgettek Filipe Luis esetleges szerződtetéséről. ..
A független képviselő a Bozótharc rendelkezésére bocsátotta a Budapesten, a Szabad sajtó úton március 15-én elmondott teljes beszédét. Köszönet érte! Kitartó munkáját, a magyar közéletben oly ritka integritását továbbra is elismerjük, ezért közöljük a szöveget. Egyúttal közzétesszük az alkalomból…..
szigony 2019.03.17 19:56:42
@enrikokaruszo: Ez nem elképzelt szavazó a tökfilkót meg a családodba keresd.
szigony 2019.03.17 20:03:15
@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: No még egy megmondó ember a jó oldalról. Hú de utálom amikor valaki kinyilatkoztatja, hogy Ő magyar a másik meg nem is tudom micsoda. Nagy magyarok egyesüljetek. Egyébként a fasz kétszeri használata egy mondaton belül a bőséges szókincs bizonyítéka. Te fasz.
szigony 2019.03.17 20:18:56
@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd: Attól te még nem vagy " bélyeggyűjtő", hogy nyalod a bélyeg hátát. Az meg, hogy te mit állítasz az egy dolog,mert lehet a párttagkönyved a kert végébe van elásva.
Ernesto Valverde kijelölte keretét a Betis elleni idegenbeli spanyol bajnokira. Sérülés okán Vermaelen, Rafinha és Dembélé, technikai döntés miatt Todibo és Murillo a kimaradók névsora. ..
Az FC Barcelona a hivatalos honlapján tette közzé, hogy Ousmane Dembélé a bal lábában enyhe combhajlító izom húzódást szenvedett. ..
szigony 2019.03.10 14:05:46
@DISTANTxTHUNDER: Rakitic a barca szerves része. Tiszta hülyeség az alibizés. Minden játékosnak vannak gyengébb meccsei. Igazad van sokan támadják most Coutinhot de ezt csinálták Dembelével is. Erre Te is beállsz a sorba.
Régi trükkjét alkalmazza Orbán Viktor az Európai Néppárttal folytatott vitájában. Ennek lényege, hogy tudatosan összezavar mindent kívül és belül, ő figyel, nem nyilatkozik egyértelműen, de nyugalmat és elszántságot sugároz. A végén pedig - bármi is történjen – azt a látszatot kelti, hogy a dolgok…..
szigony 2019.03.09 14:07:23
@tireless treehugger: Ne erőlködj nem kapsz Tőle választ a kérdéseidre. Nyomja a saját "értelmiségi" felsőbbrendűnek gondolt szövegét de gondolom csak unatkozik.
A Fidesz magává tette a kirúgott Varga István értékelését. ..
szigony 2019.02.08 09:29:05
@Minden ballib bérretteg: Akkor miért olvasod ? Ne gyere azzal, hogy Te majd kijózanítod a sok hülye ballib kommentelőt. Két lehetőség van. Vagy pénzt kapsz érte vagy hülye vagy. Melyiket választod?
Szállóigévé vált a Trónok harcának ezen mondata – de nem gondoltam volna, hogy egyszer Magyarországnak is ez lesz a jelmondata! Pedig ez történt! És nem csak azért, mert ismét az éj leple alatt vittek véghez olyan döntéseket, amelyek sötétek, gonoszak, és főként: szembe mennek a közakarattal (no…..
szigony 2018.12.30 11:42:07
@antiinternáci: a tőke érdekeit képviselték, a jobbos pártokhoz képest
Végig olvastam amit ide öntöttél a nyakunkba. Sok olyan mondatot láttam amit még egyszer végig gondolva biztosan nem írnál le. Az idézett mondat és az, hogy Nagy Imre belátta a brüsszeliták elleni harc szükségességét mindent visz. Majd írod, hogy amiért mégis tiszteljük az, hogy ma is szembe szállna Moszkvával. De most ez nem divat, nem időszerű.
szigony 2018.12.30 15:25:04
@antiinternáci: Nagy szar lehet a Te fejedben, bár ezt a hülye párhuzamot nem Te találtad ki hanem apuci. Mi tudjuk miről fröcsögsz és a mérhetetlen nagy arc csak azt mutatja tényleg nem érdemes veled szóba állni.
Amikor az autóm fényszóróját cserélő pasas a jól látható kínlódás közepette elmondta, hogy eddig nem nagyon látott még ilyen típusú autót, mert csak most kezdett itt, levert a víz... Basszus, még jó, hogy nem a féket javítja... Autószerelőből avanzsált banki pénzügyi tanácsadó. Cukrászból lett…..
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
szigony 2018.08.20 09:19:28
@Ken Adams79: Nyilván kell fröcsögni egy kicsit. Akkor most Te bizonyítsd már be, hogy ez hazugság és fröcsögés. Hány ember tudta megnézni a spanyol bajnoki meccseket ? Nézzem az interneten ? Miért néznék focit ? Miért nem költözök Tolna megyébe ? Igazi balfasz és felesleges kommentet sikerült össze hoznod.
Még valamikor márciusban, a Rangado.hu-n keresztül szellőztették meg, hogy a négy nagy európai labdarúgó bajnokság közvetítési jogai közül három is a Spíler TV-nél köthet ki a kellemes összegért beszerzett, másodlagos BL-jogok mellé, azaz a Premier League-t követi a La Liga (spanyol) és a Serie A…..
A médiákokban dolgozni nem könnyű dolog. Mi, indexes újságírók például írni nem tudunk (ez köztudott, és az olvasóink szívesen az orrunk alá is dörgölik), a hírolvasóknak meg sokszor bizony akkor is kamerák elé kell állniuk, amikor épp nem igazán klappolnak a dolgok. Gondoljunk csak például…..
Igen, valóban úgy tűnik, mintha egy Hírcsárda cikk lenne, pedig nem az: a kimutathatatlan támogatottságú Párbeszéd, aki az MSZP hátán jutott be ismét az országgyűlésbe saját frakciót alakít, méghozzá úgy hogy a Parlamentbe került 3 P-sen kívül oda ül be Bősz Anett, aki Fodor Gábor dublőreként a…..