Regisztráció Blogot indítok
Adatok
isucu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com, mint oly sokszor a múltban, most is segítségére siet a tévéknek, ha kell nekik az ingyenkontent, ha nem, hiszen az a dolgunk, hogy igyekezzünk jobbá tenni a magyar tévézést, már amennyire ez szerény eszközeinkkel elképzelhető. Eddig nem jártunk túl sok sikerrel, bár…..
A Diószeghy Sámuel utcai rajtaütés során került elő többek között Gyurcsány Ferenc szakdolgozata, és egy olyan fénykép is, amin Áder János mosolyog. A százhúsz kommandóssal levezényelt péntek hajnali rajtaütés során a rendőrség nemcsak százötven adag kábítószert…..
isucu 2012.04.17 10:22:38
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
isucu 2011.11.23 14:46:26
@Geeronimo: KÖSZI ÉN IS ÍGY ÉRZEK, és nem is értem ezeket a goromba kommenteket
Szoktak kérem röpködni itt az Urbanistán tíz számjegyű hirdetések. Lakásból nem is egy van Budapesten milliárd felett, családi házból pedig nem csak a Gellérthegyen, de akár a XVII. kerületben is vehetünk ilyet (bónusz kétes háttérrel). Aki több milliárdért szeretett volna…..
 A hét tematikáját folytatva ismét társadalmunk egyik kasztja kerül terítékre: miután mujure kolléga bemutatta a csöveseket és Csendesebben elmagyarázta, hogy miért hülyébbek a mai fiatalok, én is mesélek egy komoly problémáról, ami áthatja egész életünket (és nem…..
Matolcsy György jelenleg regnáló nemzetgazdasági miniszter, a Fidesz kormányra kerülésekor nagy ívű víziókkal álmodta meg a magyar gazdaság fellendítését. Az ezek alapján megvalósult gazdaságpolitikát a kezdetektől számos kritika érte, mostanra azonban odáig jutottunk, hogy…..
Lamperth-Lendvai-Gyurcsány szerelmi háromszög állhat az MSZP belviszályai hátterében, az eldurvult kongresszusról újabb hangfelvétel szivárgott ki.Miután Mesterházy Attila ledarálta a Gyurcsány Ferenc által átadott, az őszödi beszéd gyanúsítottjait tartalmazó listát, újabb…..
isucu 2011.06.24 10:19:50
hogyvolt Alekosz - 1x02 2011.05.12 15:17:00
Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom.…..
Tisztelt Mester! Íme, egy újabb, emlékezetem szerint még nem volt téma. Amennyiben közlésre méltó lenne, őszinte reményeim szerint legalább annyi sértett, gyalázkodó, anyázó kommentet szül, mint annak idején a "Modoros hívő"... with love: Brother Love   A…..
Két nap múlva véget ér a VV4, hétfőtől az este hétórás sávban nem Tóth Gabi slágernek szánt dalától kapunk idegbajt, hanem az Alekosznak rittyentett másiktól, még az a szerencse, hogy az önjelölt szexterminátornak gründolt műsor nem hat hónapon át tart majd, mert azt sem…..
isucu 2011.05.06 14:46:25
@Schumacher Gewinn!: teljesen egyetértek, Alekosz az aki első perctől kezdve szórakoztató volt, aztán Éva az akivel kapcsolatban voltak események, a többi az csak langyosvíz volt. Jerzy meg ne azért nyerjen, mert rossz volt a gyerekkora, hanem azért, hogy milyen volt 6 hónapig, 5 hónapig meg senki, csondbe elnyalogatta Gigit. Nem azért nyert Béci ellen mert olyan erős, vagy, szimpi volt, hanem az Alek szavazói tettek Jerzyre, hogy megszabaduljanak Bécitől. Vasárnap minden kiderűl remélem Alek nyer, második Éva, és utána nincs más mint Jerzy. Talán sokan nem láttak az interneten amikor Jerzy hogy veri ki.....a micsodáját, meg egyáltalán testével vonaglik az öregebb nőknek, ezzel keresi a kenyerét, hát mitől olyan jó fiu Ő? Olivért, meg felkérte az RTL,hogy szervezze Alek műsorát, amire Ő még nem adott választ, hiszen még nem jött ki, és ne azért veszítsen, mert lessz a műsora. Hajrá Alek.
Gyönyörű dolgokat tud produkálni az elcseszett magyar igazságszolgáltatás! Amikor 2009 októberében Schiffer András feljelentette Gyurcsány Ferencet, a legtöbben a tarkójukat vakargatták: Ki a szar ez a Schiffer meg az elempé vagy mi...? Igen, annak a feljelentésnek akkor nagyjából…..
hogyvolt VV4 - 4X115 2011.04.11 14:45:00
Ha az új átok az, dicsérjen téged Alekosz, akkor az elismerés új fokmérője tegnaptól az, említsen meg téged a felkonfban Balázs. Laci azóta jól van, bulizik és mindenkinek mutogatja a zárójelentését, hogy semmi baja, ezt mindenki tegye el oda, ahova akarja. Egyébként meg…..
Néha olyan jó látni, hogy a Sors sokadjára már nem pörget három szilvát egy sorba azoknak, akiket igazából eddig se kellett volna segíteni. A feszített arcbőrű albán trubadúr egészen izmosan rábaszott, és ez jó.A sztori annyi, hogy az "ez már olyan szar, hogy attól…..
isucu 2011.03.22 12:35:40
@zoli vagyok:

Oks. biztos van rá magyarázata, hogy mit miért vállal el, vagy mit miért csinált, mi nem tudhatjuk, de én azért nem lúzerezném, de valószínű Ő ebből a pénzekből olyen helyekre jár, ahová mi nem biztos, hogy eljutunk valaha, persze én sem értek azzal egyet, amilyen műsórt készítetett vele az RTL, de úgy néz ki, úgysem lessz leadva.
A várakozásoknak megfelelően egy hírnevet hajhászó, arcra nagy jóindulattal közepesnek, megnyilatkozásai alapján nem túl eszesnek tűnő nagyseggű, szilikoncsöcsös nőszemély jelentette be először, hogy ő bizony az utolsó cseppet  is kifacsarja Alekoszból, és ezt tessen…..