Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Choossie

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Belsőség Ég veled, Jules! 2015.07.18 09:31:40
Jules Bianchi mintegy kilenc hónappal ezelőtt, a 2014-es Japán Nagydíjon szenvedett súlyos balesetet. A kómából már nem ébredt fel, 2015. július 17-én elhunyt. Az autósport hatalmas tehetséget és egy szimpatikus srácot veszített el, akinek szinte mindegy volt, milyen autóba ül, a…..
Choossie 2015.07.18 11:18:44
Most rengeteg "oltást" fogok kapni:
De a biztonság is "csak egy érem" aminek két oldala van!
Az egyik a nézők és versenyzők biztonsága
A másik pedig a szinvonal adrenalin kaland

Legjobb példa erre a B csoportos Rally!
Nagyon veszélyes volt, de szerte a pályán mindenhol 100 méter szélesen emberek voltak, imádták nézték, rajongtak érte! Mai napig mindenki AZ IGAZI RALI-nak nevezi, annak dacára is h már 30 éves!A mai autók sokkal fejlettebbek stb blabla!De ott gép és ember hajtotta a kocsikat, azokat a kocsikat amiket a mérnőkök fejlesztettek a másik istálló mérnőkei ellen!

Rengetegen meghaltak sok lett a halálos baleset.
"biztonságossá tették" egy csomo agyonkorlátozással, és szabályal.
Lehet megtizedelődtek a balesetek.De nézzétek meg mi lett ma a raliból.Kimonhatjuk h a kutyát sem érdekli!
Láttam egy képet a fosbúkon felső kép: "rallye montecarlo 1984" tömve még a hegyoldal is emberekkel transzparensekkel! alatta második kép: "rallye montecarlo 2014" egy szem pályabíró áll zöld láthatósági mellényben ugyan abban a kanyarban!

Az F1 nézettsége is folyamatosan csökken!
A veszély viszi a sportot előre! Persze ez sovány vígasz annak aki megsérül v meghal!
De nem hiába jönnek az egyre agyamentebb extrem sportok is!
Ki akarna sziklát mászni ha nem mászhatna 5 méternél magasabbra a biztonság jegyében?
Ki akarna DH bringázni, ha nem száguldhatna le a hegyoldalon, hanem meghatároznák h hányfokos lejtőn gurulhat le?
Ki akarna sielni, ha sebességkorlátozáshoz lenne kötve?
Vagy ki menne egy motoros showra ha mondjuk meghatároznák h 2 méternél magasabbra nem ugrathat vele, mert nem biztonságos?
Senkit nem érdekelne.

Írhatnék egy rakat példát, de már így is hosszú a kommentem. Ha valami túl biztonságos akkor az nem csak a nézőnek érdektelen, de a versenyzőnek is.

R.I.P. Jules
A Füred Hotel egy legendás szálloda volt az előző rendszer idején. Habár SZOT üdülőként sok társával együtt túlélte a rendszerváltást, - köszönhetően a tökéletes környezeti adottságinak, hiszen saját balatoni partszakasszal is büszkélkedhetett -, 2008-ban mégis bezárt...
Belsőség Heti merítés 2015.04.19 08:56:30
Aranyoskám ...kiakadt a gázbovden. megáll, kiszáll, megnéz. hát... kiderült, hogy nem bírta a drótozott-ragtapasszal előző tulajok valamelyike által készített, innovatívnak innovatív, de szépnek nem mondható rögzítés. fúrás, faragás, menetfúrás és megvan az új…..
Meg kell-e mindent menteni vagy szebbé teszik a világot, ha kreatív művészet alapjaiként élnek tovább? Döntsék el önök a szezon utolsó epizódjában!..
Belsőség Ennyiből is látszik 2015.03.20 10:39:07
Érdemes lesz kimenni az AMTS-re, magyarul a tuningsóra. Csütörtök délután-este megnéztem, mi készül. Van mit nézni. Már az Albertirsai úti parkolóban is álltak az érdekes autók Sok ismerőssel összefutottam, így csak három pavilonba tudtam belesni, de tiszta lelkiismerettel…..
A 2013-as Rush (Hajsza a győzelemért) után újabb versenyautós film érkezik, melynek témája ezúttal a hírhedt B-csoport lesz. A film első trailere ma látott napvilágot, ugyan kevesebb, mint egy perc csupán, de pont elég ahhoz, hogy felkeltse érdeklődésünket.  Group B - Official…..
Choossie 2015.03.08 10:37:33
Choossie 2015.03.15 18:30:15
@edeleny beres: Köszönöm! :)
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
Choossie 2015.03.12 10:26:38
@Tökösmákos: Tökéletesen igazad van.De a sok Retekklubon, Telavívkettőn stb agymosott barom ezt nem érti meg, csak bárgyú vigyorral nevet h ez hülyeség...
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
Choossie 2015.02.25 14:06:36
Belsőség Heti merítés 2015.02.22 08:49:13
A megbízhatóság mintapéldánya Átültem az Accordba és megmozgattam a váltót. OTT ELDŐLT MINDEN, de nem szóltam senkinek. Munkatársam is beült és hasonlóan kezdte. Rám nézett... tudtam mi játszódik le benne, hiszen 1 perccel előtte én is átéltem. Jó volt, szép volt,…..
Choossie 2015.02.22 18:07:18
@novothauto: Csukd be a mesekönyvet :D
  Mi a jobb? Homokba dugni a fejünket és eljátszani, hogy a jelenség nem létezik, vagy ellenkezőleg: ha már valaki csinálja, vagy ki akarja próbálni, akkor amennyire lehet, segíteni és tanácsot adni neki saját (és más) testi épségének minél jobb megóvása érdekében? Na…..
Mit tudnak ezek az életről a sok lógó kormány mögül, dobfékeken ülve és ócska V8-motorokat etetve? Elismerték, hogy semmit és sírva mentek haza. Ez itt a csoda!..
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Choossie 2014.12.14 13:38:29
@Webalkatresz.hu: Tökéletesen igazad van! Én sem értem, hogy a szerkesztőség miért ezt a tájszólásos csávót küldte oda... Rendesen idegesítő...
Oké, biztos jól végzi a munkályát stb, de amikor videó van vele sokszor végig sem nézem mert lefáraszt.
Egy olyan jelentéktelen videónál, mint mondjuk a samara odébbemelése volt ott elfér. De egy Cigivel folytatott riportra nem volt más? Bár lehet ez egy szivatás a szerkesztőségből a cigi felé, hogy bosszúból komolytalanná tegyék a vele készült interjút a sok zsidózásáért, amiről ügye szintén nem szabad beszélni...
Persze ez egy dogma, de leszarom. Nekem ez a véleményem még ha itt sokaknak nem tetszik akkor is.
Belsőség Heti merítés 2014.11.23 09:29:32
Irtózatos Gumimaci Mindenféle G-t nyúztam már az elmúlt röpke 16 évben, tudom az összes erényét és bambaságát, de egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből, hogy nekem a végére kell járnom ennek az irtózatdús sztorinak, beleülök ebbe a híres modellbe csak azért…..
Choossie 2014.11.23 11:04:55
Tavaly hatalmas siker volt a Faluvégi Farolás nevű low-cost rendezvényünk. Sosem gondoltuk volna, hogy a picike Kakucsringen ilyen remek bulit tudunk csinálni, aránylag problémamentesen, remek hangulatban. Ilyen ni: Szerintem simán csak az ország legjobb hangulatú rendezvénye volt…..
Sziasztok!Az út során készített kb. 2500 fényképet végre sikerült szelektálnunk, hogy azért minél több részletet meg tudjunk Nektek is mutatni belőle, de azért ne legyen olyan hatalmas nagy mennyiség se, ami végignézhetetlen. Így sikerült 460 képet kiválogatni, melyek nagy…..
Choossie 2014.04.29 12:38:26
A Parkoló Parádé, amit március 29-én rendeztünk a Hungexpo területén mindannyiunk képzeletét felülmúlóan jól sikerült. Ennél jobb szezonkezdést el sem tudnék képzelni.  Kattintásra Koncz Jani galériája nyílik meg Sajnos csak valamivel fél négy után értem ki, de aki…..
Choossie 2014.03.31 21:56:13
@nokiaa: Pontosan!
LOTUS OMEGA BEST
Kevés dolog osztotta meg annyira a szerkesztőséget, mint a Paul Walker emlékére szervezett gurulás. Kellett egy kis idő, míg lecsillapodtak a kedélyek, és megfelelő távolságból tudjuk nézni a dolgokat. Most a látott matricák, meg a kiszivárgott előzetes miatt került ismét…..
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
Az internet tele van autós fedélzeti kamerák videóival. Ebben a műfajban évek óta az oroszok jeleskednek leginkább, de ma már a világ szinte minden részéről találni sokkoló, dühítő vagy mókás dashcam-felvételeket. Magyarországról persze nem, mert ahhoz, hogy a hazai autósok…..
Choossie 2013.12.26 13:00:43
@Flak: YES!!!