Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StonerZsebi

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Stonerek! :)Megtisztelő, és nagy-nagy örömmel tölt el, hogy a StonerBlog első női szerkesztőjeként itt lehetek Veletek... :) Köszi! ;)Mivel nem igazán tudtam, hogy mivel indítsam itteni pályafutásomat, maradtam nagy kedvencemnél...a Queens Of The StoneAge-nél. Mondhatom, hogy…..
StonerZsebi 2010.11.28 20:47:17
@Nicodamien: Köszi szépen. :) Ezek még csak amolyan szárnypróbálgatások, de hamar belejövök, úgy igazán. :D Akkor aztán majd terítem én is a jobbnál jobb muzsikákat...

"Úgyhogy nemsokára egy "Istenhozott" és egy "Heppibörszdéj" posztot fogunk összemosni. " Ezt kifejtenéd bővebben? Haverock, buli, fanta? ;)
StonerZsebi 2010.11.30 14:23:07
@wovbagger: Mindent lehet, ez tény. Viszont! Egy átlag zenehallgató ember számára ez a lemez egy már megjelent album "újra-kiadott" változata, egy-két bónusz trackkel megfűszerezve. Ami persze mit sem von le az értékéből és az élvezhetőségéből, de valahogy mégsem az igazi. Főleg akkor, ha az ember nem egészen ezt várta. :)
Sivatag, forróság, száguldás, a zene lüktetése a véremben... Garantált relax 5 percen keresztül. Vagy mégsem... Egyszer felkavar, máskor megnyugtat. Egy biztos: aki egyszer már hallotta, nem fogja tudni elfelejteni. Aki pedig látta a klipet, és szereti a zsír verdákat, pláne nem...…..
StonerZsebi 2010.11.28 21:10:49
@joshibarat: Kössze. :) Akkor majd arra is rázúzok. Elkel mostanában az ütős muzsika errefelé.... :)