Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. TQ

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
golbtrops Háború a Hollótanyán 2010.12.06 17:14:00
 Törések, zenélő csontok, csattanások, big hitek egész sorozata, vér, verejték, óriási fizikális küzdelem, hatalmas feszültség, folyamatos duma, a presztízs, és két elképesztő védelem. Ezek jellemzik általában a Baltimore Ravens és a Pittsburgh Steelers összecsapásait,…..
golbtrops NFL vasárnap 2010.12.06 04:09:00
   A hétvége szerencsére két napból áll, egy szombatból és egy vasárnapból, és hála az égnek, mindkét nap szerepel foci a programban, így újabb alkalom nyílik virtuális tollam használatára. Bár vasárnap is szokás egyetemi meccseket rendezni, azonban ez a nap…..
golbtrops NCAA Szombat 2010.12.05 01:43:00
The Swamp, a Florida Gators otthona  Ha szombat, akkor általában NCAA football, még akkor is, ha erősen tanulni kéne inkább a focinézés helyett. Mivel azonban ezek a szokásos szombatok az utóbbi időben elmaradtak idő hiányában, ezért úgy gondoltam mostmár semmi sem…..
  Sok fajta rivalizálás létezik az NFL világában, vannak meccsek melyeket a szurkolók már hetekkel, hónapokkal a kezdőrúgás előtt nagy várnak, és ezek a mérkőzések általában a gárdák pillanatnyi helyzetétől, állásától független óriási presztízzsel bírnak.…..
golbtrops The Poker Brat 2010.12.03 14:52:03
 Ki ne gondolt volna már bele milyen lehetne az igazi pókersztárok bőrébe bújni, Las Vegas kivilágított, színes utcáit járni, és különböző szupermenő kaszinókban tölteni az egész napot, koktélokat iszogatva. Nem hiszem, hogy be kéne mutatnom mi is az a póker,…..
golbtrops The Return of the King 2010.12.03 13:26:57
  Ma hajnalban rendezték meg a szezon – sokak számára – egyik legérdekesebb, legjobban várt meccsét, ami nem volt más, mint a „Király” LeBron James visszatérése Cleveland-be,  ahol hét évet töltött el, és ezalatt valóságos bálvánnyá nőtte…..
 Előző postomban már említettem a kosárlabdát, mint gyermek(ebb) korom kedvenc sportját. Természetesen, mint nagyon sok kissrác én is Michael Jordan akartam lenni ha felnövök, ennek érdekében éjjel-nappal dobálgattam a labdát a kosárba, és egészséges kilenc éves…..
 Ma már egyre divatosabb és elterjedtebb a fiatalok körében hogy rendszeresen követik a nagy amerikai profi ligákat, olyanokat, mint a NBA,(kosárlabda) NFL,(amcsifoci) NHL,(hoki) MLB,(baseball).  Emellett megemlíthetném az itteni fiatalok számára talán kevésbé ismert ligákat…..