Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gu-la

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ezt szeretjük ma 2011.04.09 15:22:00
Végre, végre, végre egy olyan hivatalos kis rövidfilm, amely mentes mindenféle hülye marketing- és reklámnyomástól, ami az új autók felé tolna minket. És külön szimpatikus az, hogy mindezt az az autómárka követi el, amelyikhez szinte mindenkinek kapcsolódik legalább egy kellemes…..
  Tibike, te ott nem mondasz semmit. Érted? Nem szólalsz meg, bármi is történik. Ez a három mondat múlt október 28-án röviddel este hét előtt hangzott el, az M7-es autópályán, valahol a harmincadik kilométerkő környékén. Közvetlenül az után, hogy Tibby fél órás,…..
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
gu-la 2010.12.04 13:41:43
@Ender Gábor: gazzal lehet takarekoskodni,de telen sokat no a fogyasztas,ha egyaltalan beindul...
Megneszhetted volna, hasznaltan
Dacia Logan 1.5D ,olcso fentartani, kicsi a
fogyasztas, mindenki belefer,nem lopjak el...(csak CIKI vele jarni)
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
gu-la 2010.11.28 11:59:34
@Exploiter: Huuuu...ha sokaig olvasom az itt leirtakat,soha tobbe nem kozlekedek,vagy csak tankkal...T32 -az mar jo.