Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ewing-sarcoma

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtörtént, ami a blog történetében eddig még nem. Megírtuk az első reklám-postunkat. Nem pénzért. Olvassátok. "Kalányos István Ákos 9-éves, Somogy-megyei fiú. Betegsége 2010. juniusban derült ki, azóta a Pécsi Gyermekonkológia kezelése alatt áll. A szülők elváltak,…..
Ewing-sarcoma 2010.11.28 09:12:52
A lanyom Ewing-sarcomaban halt meg, az Ö emlekere hoztuk letre az alapitvanyt, amely a sorstarsainkat segiti! www.gergelyalexandra.hu Ez egy ritka, sulyos betegseg, Mo.-on evente 6-8 eset fordul elo. A min.egy evig tarto borzalmas kezeles.....sulyos anyagi teherrel jar, mert a szulo nem tud dolgozni! Ebben az evben 6 Ewingos beteg gyermeknek, ill.csaladjanak kuldtunk tamogatast, koztuk Akosnak, es Zalannak is! Az Alapitvanyunknak nincs mukodesi koltsege, ezt a csaladunk fedezi! A meghirdetett jotekonysagi nap, civil kezdemenyezes, egy fantasztikus otlet, egy segiteni akaro szemelytol......Az osszegyult penzt a ket gyermek csaladja kapja kozvetlenul! / pontosan a ketelkedok miatt/ Zalannak sajat honlaot is keszitett az edesanyja:
zalankagyogyulasaert.mindenkilapja.hu , Akosrol az Alapitvanyunk honlapjan lehet informalodni! Gratulalok annak, aki meg a gyermekek betegseget is megkerdojelezte!