Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psyhostar

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Horror-Mirror Sanitarium előzetes 2013.12.02 20:54:15
Először nézzük a színészeket: Malcolm McDowell, Lou Diamond Phillips, Lacey Chabert, Robert Englund. Ők játszanak az Image Entertainment horrorantológiájában, amely december 31-án lát napvilágot DVD-n. Bryan Ortiz, Bryan Ramirez és Kerry Valderrama rendezők dirigálhattak le egy-egy…..
Az Universal stúdió örülhet. Az Insidious, a Parajelenségek és a Dark Skies producere, Jason Blum ezúttal náluk munkálkodott, méghozzá Michael Bay-jel karöltve, aki szintén producerként vette ki a részét a munkálatokból. Bay több horrorfilm útját egyengette, az általa vezetett…..
Forrás: "Cicás napvédők, Uv fény..." index fórum topik, hasznaltauto.huÁr:    300.000 FtÉvjárat:    1990 / 9Futott km:    130000 kmÁllapot:    KitünőÜzemanyag:   …..
Psyhostar 2013.02.22 18:05:55
A fesztiválból avanzsált stúdiónak talán ez lesz a legjobb filmje, még ha a Dark Circles története baromi sablonosnak is tűnik. Vagyis igen, friss szülőkké vált házaspár új házba költözik, hogy megszabaduljanak a városi zsivajtól. Aztán ahogy az sejthető, rejtélyes,…..
A cím nem túlzás, mert ha van horror, amire az utóbbi időben mindenki felkapta a fejét, akkor az a The Cabin in The Woods. Őszintén szólva korrekt akartam lenne a forgalmazóval, hogy megvárom a hazai DVD megjelenést (szeptember 26. - 1990 Ft lesz!), de mivel már minden létező…..
Egy vérbeli kerékpáros számára valódi horror-összeállítás következik, ugyanis törött vázak, elrettentő fotói következnek. Azt azonban mindenképpen szeretnénk leszögezni, hogy itt szó sincs arról, hogy ezek valamilyen silány bringák lennének, hiszen a világ vezető…..
Egy szovjet űrállomás hova máshova zuhanna, mint New Yorkra. Nem is ez a legnagyobb baj, hanem a bazi nagy pókok, amelyek 3D-ben támadnak. Tuti, hogy nem a mozikban, hanem DVD-n, 3D-s tévével rendelkezők előnyben. Korábban volt már egy poszter. ..
Pontypool Changes néven fut a projekt. Az első részt még mindig nem láttam, de van róla egy vendégkritikánk. A poszter mindenesetre borzasztó: minden madár egy emberi bal fület cipel?! LOL.…..
Na, csak helyre áll a rend. Tajvan felől érkezik a Zombie 108 horror, ahogy a címből sejthető itt bizony élőholtakkal gyűlik meg az emberek baja. Nos, odaát sem agyaltak túl sokat a történeten, egy kutatólaborból elszabadul egy vírus, ami teszi a dolgát és megfertőzi a…..
A mai napig a top-listát posztjaim a legnépszerűbbek, íme még egy. Az elmúlt 100 évnyi filmművészet már rengeteg olyan legendás színészt termelt, akik nem egy filmben bizonyították, hogy megállják a helyüket a horror világában. Lássuk ezek közül a legjobbakat, félig-meddig…..
Végre! Egy emberként lélegzenek fel azok, akik már a listát várják lassan egy éve. No igen, jó munkához idő kell. Azonban végig nézve a címeket, sajnos meg kell állapítanom, hogy teljesen felesleges volt ennyit várnom, kutakodnom és megnéznem mindenféle jött-ment hulladékot.…..
Psyhostar 2011.08.21 18:20:18
@Insane18: Hali!
Már írtam ahhoz a listához is véleményt, ha akarod olvasd el. Szerintem a Grave Encounters kenterbe ver innen mindent. Innen én is szintén csak egyet nem láttam,de kétlem hogy ezt lemosná. Meleg szívvel tudom ajánlani :D Már van hozzá magyar felirat is, amit most lektoráltam megfelelőre. Akit érdekel szóljon.
Tisztázzuk le még egyszer, nem vagyok parás fajta, sosem tojtam be eddig egy filmen se annyira, hogy rémálmom legyen tőle. Kölyökkoromban fordult elő csak ilyen. Ettől viszont szabályosan kivert a víz is.
Természetesen mindenki emlékszik a már azóta is sokszor emlegetett TOP 10-es listámra. Írtam akkor, hogy minden bizonnyal fogok még elég durva filmeket találni, amik átrendezhetnék a sorrendet, de ezzel nem szeretnék bíbelődni. Persze attól még beszámolok ezekről. Nos, nem sokat…..
Horror-Mirror Amivel még tartoztam 2010.11.08 08:05:00
Slaughtered Vomit Dolls (2006) Rendezte: Lucifer ValentineUgye mindenki emlékszik a trilógia második részére, ami talán minden idők legbetegebb és leggusztustalanabb filmje. No, az előd se semmi.Itt végre van kerettörténet, csak éppen ez sincs túlbonyolítva: egy férfi…..