Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasfyd

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apám Kurva Gazdag JOKKMOKK 1 és 2 2010.11.30 23:34:00
Már egy ideje meg akartam írni: a közös téri szorongás nemrég véglegesen megszűnt. Megkérdezhetném, mi tellett ezen négy évbe, de nem teszem. Ez ugyanis tök jó. Egy igazi jócucmák. Sajnos ahhoz képest, hogy vannak olyan témák, amiket elhangzásuk délutánján már poszt…..
A közelmúltban rendkívül elgondolkodtatott az, ahogy a differenciálást az iskola felnőttei hol nonszensznek, hol egyéb okból elvetendőnek nevezik. Csodálkozom ezen. Szerény véleményem szerint ez a személyiségközpontúság szerves része kellene, hogy legyen. Különben is, hol is…..
Már írtam az egész éves projektmunkáról , s azzal zártam az írást, mennyivel jobban ki van találva, mint a családtörténeti dolgozat. Hadd részletezzem alant. A tizedik osztály történelemjegyének 1/8-ad része a családtörténeti dolgozat, egy húszoldalas szöveg, formai…..
sasfyd 2010.11.30 23:30:08
Van egy izgalmas kérdésem. Mint tudjátok, vannak vendégszerzőim, akik dolgozgatnak. Az egyik megírta nekem, hogy az eredetileg megbeszélt tanárról és az óráiról nem akar írni, mert kiderülne, hogy ő volt. A kérdés a következő: mi a francért kell félni a…..
sasfyd 2010.11.30 20:32:47
Nézd kedves benderbot. Nem állítom, hogy nincsen igazad, azzal kapcsolatban, hogy Luci, állítása így ebben a formában teljes mértkében nem fedi a valóságot. De azért az engem nagyon érdekelne, hogy neked miért ennyire szívügyed, hogy kiderísd az igazságot? Miért "kötelezed" Lucit arra, hogy leszedje, a cikket? Ne haragudj de ez az Ő blogja Ő dönti el, hogy milyen írást/írását teszi közkincsé (persze a tanárok (azaz a közvetlenül érintettek) beleszólásával) és persze azt is, hogy milyen címen teszi mind ezt. Ellenben ez a cikk enegem nem háborít fel, mert nyilván neki ez a saját véleménye/benyomása (hogy a gyerekek félnek), és ez neki teljesen jogában áll, hogy publikálja főleg a saját blogján. Nem hinném, hogy direkt/rosszat akarásból elferdített "valóságot" tár az olvasó szeme elé.
A stílussal valóban nem értek minden ponton egyet, de ez is a "sajátja", úgy ahogy az írásai/véleménye. És ebbe is csak az értintetteknek van "joguk" szót emelni. Éppen úgy mint nekünk is van egy stílusunk melyben megfogalmazzuk a gondolatainkat/véleményünket. Nem gondolom azt, hogy nekem azért kéne név nélkül publikálnom (azaz félnem, Te ezt a következő képpen fogalmaztad meg: "...talán ez lehet az oka annak is, hogy késlekednek a publikációk....") mert, nem tetszik Luci stílusa. Ehhez nekem sincsen közöm, és nem hinném, hogy emiatt az írásstílusa miatt rosszab színben tüntetnék fel, vagy más elbírálásban részesítenék írásaimat.

Üdv.: Dani