Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktória beken

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
Sting.blog.hu Vendégkönyv 2008.11.02 21:29:00
Ide szívesen fogadjuk ötleteiteket, kritikátokat, véleményeteket az oldallal kapcsolatban!Privát üzenetet az attis.sting kuk@c gmail.com címre várjuk!..
viktória beken 2011.06.24 11:51:55
@attis: Köszönöm a válaszodat, nem pénzt akartam vele keresni, csak egyszerűen személyesebbnek éreztem volna, mint a YouTube-ot!
"A Józsefvárosi (kínai) piacon vettem (volna) farmernadrágot. Pont az én méretemben nem volt, a feleségemében igen. Mint kiderült, a kereskedő egy magyar üzletmber volt, adott számlát a nadrágról, majd kaptam egy kézzel írt papírt, megkért, hogy menjek el ezzel a…..