Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkos Tsapó Gyurka

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte nincs nap, amikor ne kapna egy gyomrost Orbán Viktor és kormánya. Vasárnap Simicska Lajos nyilvánosan elmerengett azon, vajon a miniszterelnök igazat mondott-e neki 30 éve, amikor tagadta, hogy beszervezték az állambiztonságiak, aztán kedden menetrendszerűen bedőlt egy…..
Az elmúlt hetekben gyakran találkozhattunk Simicska Lajos ingerült hangvételű kijelentéseivel a nyomtatott és az online sajtóban. Ennek hátterében az állami adóbevétel szétterítése és a lelkiismereti okokra hivatkozó vezetők felmondása állt. A médiabirodalom esetleges…..
Farkos Tsapó Gyurka 2015.02.26 11:11:53
@jet set: "2002-ben, a Fidesz bukása után kezdte tökéletesen mozgatni a szálakat. Útjára indította a Hír TV-t, átvette a közterületpiacot (Mahir, Publimont), megszerzett egy rádiócsatornát (Class FM) és megvásárolt néhány lapot (Magyar Nemzet, Metropol)"
Ez szerinted az mszp éra után, vagy a hosszú bájtok éjszakája után volt? Pont előtte tolta meg a kasszát a fütyiss.
Tegnapi rádióinterjújában Orbán Viktor arra kért mindenkit, most tiltakozzunk az elkerülő utak fizetőssé tétele ellen, most szóljunk. Akkor most szóltam: az útdíjakban január elsejével bevezetett változtatások hazugságokkal, anomáliákkal és rendszerhibákkal terheltek. Ma…..
Farkos Tsapó Gyurka 2015.01.11 12:15:18
@gizmo266: Remélem csak ironizáltál!
Van az a hölgy Pécset, akinek van hazája, és akit még soha nem ítéltek el jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre, és aki egy kétlábon járó állathatározó is egyben. Szerintem ő szép. Örülök, hogy ez a kedves hölgy majomnak nevezte az RTL Klub riporterét, így a fenti…..
(Fotó: Orbán Viktor FB) Idén 2010, 2011, 2012 és 2013 után immár ötödik alkalommal értékelnek évet a Mandiner bloggerei. Lakner Dávid (VS) írása. * Október végén, a netadó visszavonása előtt számolt be arról az atv.hu: az „Orbán-paradoxon” miatt rossz a hangulat a…..
Varánusz Bazmeg, te juhászpéter! 2014.12.15 08:20:21
- Ne fütyülj! - De én nem fütyülök. - De fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj! - Jó, én nem fütyülök. - Fütyülsz bazmeg és hazudsz! - Mér? - Mer' egy szar szemét szaralak vagy, egy kegyetlen, aljas szarcsimbók-terrorista! Kivakarlak a geciből, ugye, ide hozlak,…..
Jobbegyenes Menjetek a francba! 2014.12.15 19:11:20
Diszklémer: ez egy nagyon dühös, néhol trágár poszt lesz. Aki nem szereti az ilyesmit, ne olvassa tovább. Nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam ilyet írni. Most írok. Mert kurvára elegem van. A mai nap döbbenetesen tömény esszenciája volt a hazai politika rothadtságának,…..
Farkos Tsapó Gyurka 2014.12.15 21:10:05
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Pályakezdő, egyben álláskereső nőként szeretném megírni önöknek a személyes történetemet. A BGF-en végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon, nemrég tettem le a nyelvvizsgát mellé, így végre kézhez kaptam a diplomámat. Azóta a…..
Hiába a 41 különféle jelenleg hatályos adónem (Társasági adó, Személyi jövedelemadó, Általános forgalmi adó, Egyszerűsített vállalkozói adó, Rehabilitációs hozzájárulás, Egészségbiztosítási Alap járulékai, Nyugdíjbiztosítási Alap járulékai, Játékadó,…..
Farkos Tsapó Gyurka 2014.06.02 10:21:37
Réka 21 hónapos gyermeke bár nem sóderen szörfözött, mint utólag kiderült rendeltetésszerűtlenül játszott frissen vásárolt Fila-cipőiben, mivel azok estére már így néztek ki. A Deichmann szakértője szerint külső mechanikai sérülés érte a cipőt, amit az nem köteles…..
7. Itt egy újabb lak bujdosó elf hercegeknek De ez még teljesen az élhető fantasy kategória. (Itt van még több ajánlat bujdosó elf hercegek részére.)   6. Elfüggönyözött üvegfal De hogy jön létre ilyen? (Kösz f!)   5. Elképesztően néz ki ez a vécé valahol…..
Farkos Tsapó Gyurka 2014.05.12 14:46:49
A Bikás parkról sok szépet és jót terveztem írni - ígérem ezt még pótlom -, de most egy bosszantó apróság kapcsán kaptam róla levelet Zoltántól. Nem nagy ügy, vagyis hát sok ilyen adódik felénk - épp ezért idézem a levelét. Annyira általános eset, talán ti is…..
Farkos Tsapó Gyurka 2014.04.26 22:21:52
Addig lötyköltük a fejemet, amíg odébb nem mozdult az a kristálydarab. És mindezt abból vette észre a doki mint kiderült, hogy ugrált a szemem. Pozitív történetet szeretnék megosztani veletek. 2012 Dunaújváros. Szédelgek. Állva, ülve, fekve pedig egyenesen forgott velem a…..
A politikai demonstráció kiverte a biztosítékot a Budavári Képviselő-testületben. A február 13-i közgyűlésen polgármesterünk a kerület hírei között beszámolt egy "garázda esetről": az Együtt-PM aktivistái felmásztak a Sándor palota erkélyére és elvettek két zászlót.…..
Farkos Tsapó Gyurka 2014.04.25 11:01:16
@♔bаtyu♔: Mit mondott az ilyenre mint te a "porondmester"?
Ez a gyerek meg nem normális.
"Ha bármely, az államhoz köthető gazdasági ügyben jogsértésről van tudomása, tegyen feljelentést, hiszen ez kötelessége is" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2012. május 7-én a Parlamentben Karácsony Gergelynek. Nem először és nem utoljára: ez rendszeresen visszatérő érv,…..
TComment Hol trafizzunk? 2013.12.11 06:01:05
Ön is fog fizetni gyorshajtásért, hiába szabálykövető. Elmondjuk miért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Farkos Tsapó Gyurka 2013.12.12 08:11:22
@gaabre: Érdekes! 2 hete még ott volt az 50-es tábla. Igaz azóta nem jártam arra. Ja és 20 éve is ott volt amikor napi szinten kódorogtunk arrafelé.
Lenyűgözően jól néz ki a 4-es metró Rákóczi téri megállója. A nemrég elkészült állomás fotóját én is megosztottam, de a helyesírási hibát nem vettem észre, pedig öles betűkkel öntötték betonba. Kiszúrta viszont a Szerencsi Válasz! FRISSÍTVE: Mint kiderült, valóban…..
Farkos Tsapó Gyurka 2013.12.09 12:47:05
@HgGina: Nem. Az ugyanis punpa :)
Annyira ott lettem volna, mikor megszületett ez a nagyszerű gondolat az új házszabályról: Kezdésként az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor az ülés résztvevői felállva köszöntik a választópolgárok közösségét. Nem tudni, hogy ezt maga a házelnök…..
Farkos Tsapó Gyurka 2013.12.04 21:35:57
Farkos Tsapó Gyurka 2013.12.04 21:46:13
@Hátrányos helyzetű kaviár: Szerintem, ha megteszi azonnal visszahozzák az akasztás jellegű itéletet.
Farkos Tsapó Gyurka 2013.12.04 21:46:56
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Sajnos ahoz mindet ki kellene iktatni.
Oknyomozó újságírók rántották le a leplet a kiugrott adóhivatali munkatársról. Valóban ezermilliárdos nagyságrendben csaltak el áfát éveken keresztül, derítették ki a hétvégén a Magyar Nemzet és a Heti Válasz újságírói, akik az ügy érdekében társadalmi munkát…..
Naiv szülőknek azt mondta a T-Home, hogy nem mondhatják le a tévé-telefon-internet csomagjukból az internetet. Csak az egészet tudják lemondani egyben, aztán darabonként újra megrendelni, merthogy szerintük vissza kell kötni az analóg telefont. Új megrendelésnél viszont gond…..
Az USA-ban szinte államonként eltér a Rezesováéhoz hasonló törvénysértések büntetőjogi értelmezése. Az alábbi ítélet november 12-én, az arkansasi Hope városában született. John David Coe részegen hajtott bele a Nevil család autójába, ami az ütközés következtében…..
Farkos Tsapó Gyurka 2013.11.24 18:18:56
@Sátán meg a Jocó: "Az a hülye aki mondja"

F Gump
Egy kínai webáruház miatt lett hangos az internet, ugyanis hátborzongató amit eladásra kínáltak. Egy élethű gyermek méretű guminőt vagyis inkább gumilányt kínáltak beteg vevőiknek, amit így is hirdettek meg: "gyönyörű fiatal lány, szexjáték férfiaknak". A weboldal, a…..
Mai cikkünk kapcsán bizony elgondolkodtunk egy kicsit – nyilván leginkább poénból – hogy vajon mi történne, ha az ország úgy döntene, hogy katasztrófahelyzet állt elő és éppen szükség lenne a mi járműveinkre. Sőt, továbbmentünk az elborult dolgok felé: vajon mi lenne, ha…..
Novemberben kerül a könyvesboltok polcaira dr. Schwanz Tamás képviselő, playboy, többszörös családapa és twitterhős „dr. schwanztomi – akkor és most" című önéletrajzi könyve. Blogunk ebből az érzékeny, humoros, szókimondó és egyedi hangvételű műből szemezget. A…..
Farkos Tsapó Gyurka 2013.10.27 10:06:21
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem jóóó az sem, mert a piktor 45-ben öngyilok áldozata lett, így ha ahhoz hasonlíttatik akkor ürgebőrbe varrják,vagy mi?
Az amszterdami fiaskó után átalakítják a magyar labdarúgó akadémiák tananyagait. "Maga a foci eddig sem volt hangsúlyos az oktatásban, szóval olyan jelentősen nem változik a tananyag, csak még bekerül egy-két új tantárgy" - nyilatkozta Szoblánczy Ágoston Ildikó, az Magyar…..
Farkos Tsapó Gyurka 2013.10.15 11:20:49
@szbszig: Azokból még úgy-ahogy észhez tértünk.