Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aviátor

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
aviátor 2019.03.13 15:13:34
@citrix: Ez mind igaz, így van, és még a szeme sem áll jól!
aviátor 2019.03.13 15:26:56
@Blogolo Blogi: Így igaz! Ennek a Bunkó Matolcsynak nem csak a szeme áll ketté, de az agyával is valami probléma van!
Mostanában meglehetősen divatos lett buddhista kolostorokba vagy indiai ashramokba elvonulni, a Dániában élő Noémi azonban teljesen más helyszínt választott arra, hogy kicsit elvonuljon a világtól. (A képeket is ő küldte, köszönöm szépen!)..
Szinte a kormányzópárt védjegyévé vált: senkit sem méltat arra, hogy egyenlő feltételek mellett, nyílt vitában védhesse meg álláspontját. Ezért kell számára a médiatúlsúly, ezért csökevényesedett a parlamenti munka törvénygyárrá, ezért vörös posztó a Fidesz számára a fékek és ellensúlyok rendszerére…..
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
Itt aztán tényleg nincs fölösleges kacat, viszont vannak érdekes formák, színek és különleges megoldások. Látogassunk ma el Eglantine Charrier dizájner és Jeppe otthonába, akik 175 négyzetméteren tengetik életüket a dán fővárosban 3 fiukkal. Forrás:…..
Nem kérdés, hogy ha az Excelre gondolunk, akkor a táblázatkezelő legnagyobb ismerői között mindenképpen meg kell említenünk a Microsoft által adományozott Excel MVP címmel is büszkélkedő Bob Umlas nevét, aki a nyolcvanas években (!!) ismerkedett meg először a programmal és annyira a rabjává vált,…..
comment:com A nap képe 2015.11.04 12:59:17
Csobot Adél múlt vasárnapi előadását így reagálta le a zsűri három férfitagja. ..
aviátor 2015.11.10 23:10:56
@Guadalupei Szűz: Lehet hogy Te alig láttad....
Öt százalékos "luxusadót" vetne ki a brit parlament az általános egészségügyi termékekre, köztük a tamponra és betétre is. Két csaj kiment nyilvánosan vérezni, hogy megmutassa, milyen lesz az, amikor az embereknek nem lesz pénze ilyesmire.     Hát, röviden: nem lenne…..
És felment egy streaming szolgáltatóra. A német zenekar A Spotifyt választotta, aminek maga a cég is nagyon örül, illetve a csapat kiadója is. Össze is állítottak egy playlistet, szóval aki akarja, alább meghallgathatja a Rammstein legjobb dalait. Akik pótolni akarják a lemaradást,…..