Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PIPA

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nap összefutsz, ezzel a címben szereplő nevekkel vásárlásaid során. Néha felmerülhet miben más és melyik a jobb választás számodra. A legtöbb esetben bankszámlanyitáskor merül fel először a két társaság neve. Ilyenkor elgondolkozol, melyik lehet a befutó. Akár a következő kérdések is…..
Mészáros Antónia a ma esti Egyenes beszédben jelentette be, hogy egyelőre nem folytatja tévés pályafutását, és az ATV-től a UNICEF-hez megy, ahol ő lesz a szervezet magyarországi ügyvezető igazgatója. Az Indexnek adott interjúban pár hónapja többek között azt mondta, hogy ő…..
Fotó: Bődey János / Index Mi november elején írtuk meg, hogy Krizsó Szilvia, a közmédia egykori riportere az ATV-hez igazol, és a hírt nem is cáfolta senki. De az ATV mégis csak most, január 17-én tette hivatalossá, hogy tényleg érkezik Krizsó új műsora, viszont nem azon a címen, amit eddig…..
PIPA 2017.01.17 21:01:07
Gáspár Laci azt mondta, úgy érezte magát a tegnapi napon, mint egy lagzi vagy disznóvágás napján, mármint az izgalmat értve, legalábbis remélem, mert hogy jövök én ahhoz, hogy a nagy nap tiszteletére a halántékára cikkcakkot, a szakállába stratégiai fontosságú szüneteket nyíratott mesterember…..
PIPA 2016.11.06 14:24:28
@skylaner88:
Megint lemaradtam róla, pedig kedvelem Simont, Nicole-t és a többieket. Igen ez az angol X-faktor, de majd ma este megnézem ki jut tovább. Kár hogy a magyarok nem látják az ITV1-et. Pedig nagyobb a külöbség az angolok javára mint az NB1-PL összehasonlítás a fociban.
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
TComment A japán autó legendája 2012.08.23 06:23:11
Általános szemlélet volt, hogy ezek nem is igazi autók, csak lélektelen háztartási gépek. A régi, klasszikus japán autókat sehol nem említették, már a szókapcsolat is nevetségesnek tűnt: „japán klasszikus”. Mai cikkünk kommentposztja...