Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zonda

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most aztán tényleg megkaptuk. Hogy attól koldulunk. Meg a fal adja a másikat, és taknyod, nyálad. Pedig csak megírtuk azt, amit amúgy is mindenki tud, aki már egyszer is végignézte a Heti Hetest. Hogy Farkasházy Tivadarné férje nem vicces. Erre jön a válasz a Hócipő című…..
"Bazmeg..." - mondta Ferenc a kiesett Tamásnak szombat este 11 óra tájékán. Én is pontosan ezt gondoltam a Megasztár legutóbbi döntőjét követően, meg még sok minden mást is. Itt van ugye ez a műsor, amiről bárhányszor is hangsúlyozák szélesen artikulálva, hogy saját…..
zonda 2006.04.19 02:15:46
Bocsi, kedves sixx, szar itt minden, ne tedd le a tollat! Még, még az énekesekről! Szóval szerinted mennyire szarok? Értem én, hogy vitriolos tollad főleg a zsüribe szántad mártani, meg a díszlet, meg a minden, ami szarabb, mint az általad eredetinek vélt, de basszus, magvas fejtegetésed félkarú órás marad, hogy nem mutatsz utat azügyben, hogy a sok gagyi amatőr énekes között melyik mennyire alkalmatlan (szar) a színpadon? Sixx, én vidéki vagyok de szemem inná soraid, ha megtudhatnám, amerikában hogy is van ez? Ott milyenek? Szarok? Rövidek? Hosszúak? Nagyon izgulok, hogy mi a véleményed.
De! annak is örülnék, ha nekünk vidékieknek - akik pl még nem láttunk igazi dollárt, csak a moziban - valami kézzelfoghatóbb támpontot adnál, mert itt a kultúrban a tévénkkel nem fogjuk amerikát. Vagy ez csak a véleményed volt és nem kritika? Akkor csókoljál kezet a főszerkesztőnek, hogy nyilvánosságra engedte. Bizonyára a médiamunkási fejlődés korai szakaszában vagy és a főszerk. bátorítani akart azügyben, hogy a stílusod kezd indexesnek tűnni. Különösen izgatottak lettünk attól, hogy milyen bámulatos érzékkel ötvözted (olvasztottad eggyé) a hamisítatlan indexes ("proverbiális eb, über-ego") fordulatokat az autentikus sasjózsefessel ("hogyaszongya, dalos pacsirta"), egyértelművé téve mintegy, hogy Sixx a fősodor melyik oldalán is áll. Már csak a tartalommal kéne megbírkózni. Megjegyzem, páratlanul eredeti ötletnek tartom, hogy stopperrel nézel zenés műsort a tévében, és így paraméterezve teszed cáfolhatatlanná a meglátásaidat. (Én például már 15 perce írok. Ez most jó vagy nem jó érték?) Megjegyzem, pl. a Novák zsüritag és közted – vagyis a kétféle igazság között – van egy lehelletnyi differencia, hogy míg az a nevét adja a gagyi produkciójához, addig téged majd csak akkor ismerhetünk meg egyszer, ha elcsípünk egy fotót arról, ahogy átveszed a pulicer díjat. Bocs, ez csak ízetlen tréfa volt. Nem is akarnám, hogy tudjam, ki vagy. Jó ez az internet úgy, ahogy van.
zonda 2006.04.19 19:57:09
itt néhányan pedzegetik, hogy a pozitívat is meg kellene írni. Ugyan már! Lássuk már, hogy ez az egész médiabiznisz a valóságos életünknek csak egy "kulisszát" ad, de nem ez maga az élet. Itt tart az ország, ilyen a közeg.Vagy szar, vagy érdekltelen. Ritkán terem virágot. Passz. Én bajosabbnak érzem, hogy az utóbbi idôben az Index és benne sixx kisasszony is ennél az országos gagyinál úgy próbálja magasabbra pozícionálni magát, hogy kifejezi, milyen éles szemmel veszi észre a gagyiságot. Mintegy görbe tükröt tart elénk, gyarló közönségesek elé. Sztem ez valami keleteurópai pszükhés probléma, valami identitászavar. Vagy az elmúlástól való félelem. Megszólalt a tudatalatti, hogy már réges rég sokkal jobban kellene érezni magukat. Vagy beszólt a tulajdonos és csöndes szavakkal jelezte, hogy nyitni kéne a tömegek felé...
Pedig igazából ívesen szarni kéne a szar dolgokra, nem markolászni, ízekre szedni, hirdetni, hogy mi tudjuk ám, hogy milyen szar is valójában... Mondanék két példát, mire gondolok: Szerintem például a Lakatos Megasztájliszt Márk - következetes "stílusából" itélve – a korábbi életében párttitkár lehetett egy disznóhízlaldában, és onnan ez a stüszikalap mánia. Biztos eljut fejlődésének egy olyan fokára is, hogy beemeli kifejezőeszközei közé a gumipertlis nyakkendőt. És tudjátok, mit gondolok? Azt, hogy na és? Elfér. Legföllebb öklendünk, ha ránézünk, de gyorsan elmúlik. Aztán legközelebb nem nézünk oda. Másik oldalon Winkler és Bazsó, akiket imádok, de csinálták ezeket a választási filmeket. Ha láttátok, tudjátok. Most őszintén, filmként, műsorként mozgóképes izéként elég karcsúra sikerültek. Ugyanezzel a szakmai felkészültséggel például a kereskedelmi szakközépiskolások országos pénztáros versenyéről készítendő filmjük tuti bukás lenne. DE! És itt mutatnék a lényegre! Lakatos Mega Márk is OTT VAN meg a választási filmezős Winklerék is OTT VANNAK. Mink meg emitten. Ezért fanyalgunk. mert az igazságtalanság, hogy így van. Kettes számú DE: ők odaviszik a bőrüket, nevüket, arcukat is a közönség elé, mink meg itt álnevek mögül vagdalózunk és finnyáskodunk. És ezt mink outsiderek megtehetjük, Mrs Sixx viszont nem. Asszem összeugrana a gyomra, ha felhívná mondjuk csényi katalin Megafőszerkesztő, hogy te, olvastuk a kritikád, gyere már aztán segíts, mit hova tegyünk, ki legyen a zsűri, hogy világítsunk, hogy jó legyen, mit tegyünk az amatőrökkel, hogy jól intonáljanak, tudod, hozott anyagból dolgozunk, de tudod, ez a Megasztár ez egy helyettesítő termék, vigyázni kell, hogy ne nagyon hasonlítson az amerikai meg német meg burundi eredetikre, mert jogdíj, meg minden...stb, stb. Asszem, az lenne a beszarás. Sőt, asszem továbbá, hogy Sixx rövid gondolkodás után azt mondaná, hogy csak csinálják, ahogy jónak látják, ő meg majd elmondja, hogy sikerült-e vagy se. Asszem. A lélek tükre.