Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tökibá3

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs könnyű dolga az embernek, ha tévét akar venni. A boltokban és az internetes oldalakon finoman szólva sem kap mindig hiteles információkat, de TechZilla most jön és segít GRRRR! Nézzük a legfontosabb szempontokat, hogy pontosan mire is kell vagy érdemes figyelni, ha valaki százezer (100 000)…..
Tökibá3 2016.10.06 13:11:59
A bűn éjszakája ugyan inkább negatív véleményeket szült, mint pozitív kritikákat (a blogon purga húzta le), de mivel profitot termelt értelemszerűen érkezik a folytatás. A megtisztulás éjszakája: Anarhciához már volt előzetes, itt az újabb.   ..
Az első két rész egész korrekt volt (kritikák: itt és itt), úgy hogy nagy a bizadalmam a folytatással kapcsolatban. A trailer kissé hakni, mivel az első fele az előzményekből van összevágva, míg a második nem más, mint töménytelen mennyiségű jump scare. Ízelítőnek azért…..
Tökibá3 2014.05.15 16:12:43
Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója személyesen sorolja a Bubi tarifarendszerét, és sorolja azt is, hogy milyen kedvezményekre lehet majd számítani. ..
Tökibá3 2014.04.01 22:07:44
Horror-Mirror Boldog Karácsonyt! 2013.12.24 09:44:48
A teljes szerkesztőség nevében kívánok minden kedves olvasónknak áldott, békés, boldog, csöcsös, haláltól és belezéstől mentes Karácsonyt! alt.end gbubu13 koimbra Varin és purga (Természetesen most is él a karácsonyi szünet, viszont 27-én rögtön egy…..
Tökibá3 2013.12.24 20:56:51
Az első részt imádtam, a második kissé csalódás volt. A harmadikról volt már kedvcsinálónk, teaser poszterünk és guszta forgatási képünk is. Nem is ragoznám tovább, inkább lássátok! A Cabin Fever: Patient Zero jövő februárban (valahol júniust írnak) érkezik, először…..
A German Angst alkotói a Kickstarteren próbáltak pénzt szerezni filmjükhöz, kevés sikerrel. Azonban máshonnan mégis sikerült összekaparni a költségvetést az antológiához. Három szegmenst tartalmaz a produkció. Az elsőt Jörg Buttgereit dirigálta, a történet egy fiatal lányról…..
Tökibá3 2013.11.23 11:25:42
Így az év vége felé lassan már megállapítható, mi volt az esztendő legnagyobb botránya. Sokáig úgy tűnt, a trafik-mutyi és a szocik bajai videóhamisítása viszi el a pálmát – aztán jött Horváth András adóellenőr és kipakolt. A NAV - most már csak volt – munkatársa nem…..
Tökibá3 2013.11.13 18:36:08
@Sátán meg a Jocó:
És a különadó? Az a pár milliárd smafu?
És a CBA-t miért nem említed?
Mert magyar? Hát, nem az..ellenben tolvajok ők is.
Hogy kicsit fényezzem blogunkat, erre a független, angol műre maga a film producere hívta fel a figyelmet. A Banjo története nagyjából annyi, hogy van egy nyomorult fickó, akit mindenki ott szívat, ahol tud. Aztán megidézi Ronald Reagan (!) szellemét, aki segít neki, hogy hősünk…..
Tökibá3 2013.11.04 13:50:07
Meghosszabbította a köztévé Fábry Sándor szerződését - tudta meg a Blikk. A showman jövőre 20 adást készít az m1-nek, 440 millió forint + Áfáért. A Fábry show-t gyártó Trisó Produkciós Kft. tulajdonosa, Fábry Sándor az alapszerződésben meghatározott, eddigi juttatást…..
Végre érkezett egy kedvcsináló kis előzetes a tavalyi év egyik legjobb kézi kamerás horrorjának folytatásához az S-VHS-hez, amelynek alapkoncepciója szinte ugyanaz lesz, mint korábban, annyi különbséggel, hogy ezúttal két magánnyomozó keres egy eltűnt diákot é a kutatások…..
Ha van valaki, aki az utóbbi években maradandót alkotott a horrorpiacra – szigorúan mindennemű morális és erkölcsi értéktől mentesen – és nem szerb nemzetiségű, akkor minden rutinosabb olvasó egy személyre gondol: Lucifer Valentine-ra. Egy ideig online is megtekinthető volt a…..
Mindenki erről beszél, boldog-boldogtalan látta, és mellvillantás nélkül is beékelte magát a köztudatba. Igen, az AXN legújabb sorozatáról van szó, ez pedig nem más, mint az NBC által gyártott Hannibal. Láttátok, olvastátok, ízleltétek, hiányoltátok, mi azonban kivártuk…..
Akaratlanul is tematikus hétvégét sikerült összehoznom, mivel most is egy poszt-Fűrész darabbal lesz dolgunk. Mondjuk elvégre HÚS-vét van, haha. Would You Rather (2012-2013) Rendezte: David Guy Levy A film a jó öreg "mit tennél egy kisebb vagyonért?" kérdéskört feszegeti.…..
Már március idusát éljük és még nem írtam idei horrorról, ejnye. Sokan nyilván most a Mamára gondolnak (mindíg meg-megállva), de él bennem a parányi remény, hogy valamilyen formában itthon is bemutatják (aztán persze előbb-utóbb úgyis feladom). Így viszont az első egy nagyon…..
Tökibá3 2013.03.25 17:57:35
Címszavakban, de legalábbis röviden, ahogy én láttam:

A is for Apocalypse:
Sokat ígérő cím, de maga a sztori nem hozza ezt a világvége-feelinget. Kellően groteszk, viszonylag jól fényképezett kisfilm, kezdetnek nem is rossz.
5/10
B is for Bigfoot
Vadul szexelős, bárányokat számolós, nekem nem bejövős.
3/10
C is for Cycle
Jó ötlet lehetett volna ez a magamat_látom_mi_a_fasz_ez_?-dolog, de abban a pár percben nem sikerült ezt jól megvalósítani, holott ez éppen tökéletes lett volna egy ilyen shortie-ban.
4/10
D is for Dogfight
Már ezért érdemes volt megnézni a filmet! A cím önmagáért beszél, szavak nélkül értjük, mit akar a rendező. Király karakterek és zseniális operatőri munka, hatásos lassításokkal, ütős befejezéssel. Marcel Sarmiento nevét örökre megjegyeztem!
9/10
E is for Exterminate
Pókos, bosszúállós, idióta pasasos. Értem én, hogy kell a groteszk cucc, de ez "élesben" - szerintem - sokkal jobb lehetett volna. Ettől függetlenül, talán női rendezőkből is több kellene..
4/10
F is for Fart
Áááá, kibaszott beteg japók! A cím önmagáért beszél, lefingós, bűzben és egymás karjaiban erotikusan feloldódós agymenés. A felnőtt filmgyártásban is tevékenykedő Noboru Iguchi most sem hazudtolja meg magát: aki látta a Robogeisha-t, vagy a Machine Girl-t, tudja, mire számíthat. Sokan nem értenek majd egyet velem, de ez a szegmens pont azért jó, mert egy pillanatig nem veszi magát és a nézőt sem komolyan. Amúgy Mrs. Yumi meg nyami :)
7/10
G is for Gravity
A jó operatőri munkát beárnyékolja a gyenge sztori. Az utolsó kép miatt plusz 1 pont.
5/10
H is for Hydro-Electric Diffusion
Mint később majd kiderül, jó ötlet volt animációs (jellegű) kisfilmeket tenni az antológiába, ez azonban nekem nem tetszett. Sztriptízbáros_árambaszós_szarság
3/10
I is for Ingrown
Művészfilm, hatásos monológgal, de igazán nem sok mindenről szól. Van egyfajta hangulata, ami miatt tetszett.
6/10
J is for Jidai-geki
Ez vicces volt! És nem csak az, hanem elgondolkodtató, sőt, a merészebbek belegondolhatnak egy kis társadalomkritikát is, látva a kardját szorongató, de gyáva f@szt.
7/10
K is for Klutz
Már megint a szar.. :) Nem tudtam eldönteni, hogy ez a rajzfilm tetszett-e, vagy sem. Inkább sem.
4/10
L is for Libido
Timo Tjahjanto. Ezt a nevet tessék jól megjegyezni! A srác egy elképesztő tehetség, a modern horror egyik hatalmas reménysége, akinek szegmensét hamarosan láthatjuk a V/H/S/2-ben is. Most is egy nagyon ütős pár percet dobott össze, feszegetve a határokat, vagy tán még át is lépve azokat..aki hamarabb kiveri, az túléli..a f@szt, megdöglik, csak később :) Nagyon merész, nagyon beteg, nagyon hatásos.
8/10
M is for Miscarriage
Ti West viszont menjen a picsába! Ilyen kib@szott pofátlanságot megcsinálni, díjazom, na! :D Minden rendező 5000 dollárt kapott a filmre, hát West 5 perc alatt leforgatta és eltett belőle 4990-et
Osztályozhatatlan, de így utólag, értem, mit akart mutatni benne..
N is for Nuptials
Ez is jópofa, de horrornak csak erős túlzással nevezhető. Ismerve a Shutter-es srác kvalitását, nem lett volna nagy ügy egy kicsit besz@ratni a nézőt a végén.
6/10
O is for Orgasm
Ehhez mifaszért kellett két rendező??
4/10
Q is for Quack
A V/H/S-es srácok úgy spóroltak, hogy a szerepeket is saját maguk játszották..na, itt van a hiba. A dialógusok erőltetettek, holott maga az ötlet teljesen jó. A megvalósításban nagy hiba nem volt, s a kacsa is életben maradt
5/10
R is for Removed
Srdjan Spasojevic neve a brutálisan provokatív Srpski Film kapcsán lett ismert. Tulajdonképpen most sem hazudtolja meg magát, gyönyörű képekkel és jó sok gore-ral operál, szerintem sikeresen. Ez az ember tud valamit.
7/10
S is for Speed
Ez is jó rész! Fasza zene, jó csaj, dinamizmus, mind az autó, mint pedig a történetvezetés okán, aztán a végén pedig kettős értelmet nyer a cím is. Az egész nagyon rendben van, itt végre összeáll az egész, Jake West jól dolgozott.
8/10
T is for Toilet
Ismét a klotyó.. :) Viszont, szerintem ez kellően jól kidolgozott animáció, engem a nagy sikerű Wallace és Gromit filmre emlékeztetett, főleg technikailag, tán valamiféle tisztelgés is ez előtte. Még a sztori sem rossz.
7/10
V is for Vagitus
Erre költhették a legtöbbet, nekem valahogy mégsem tetszett ez a sci-fi-be ágyazott, futurisztikus akármi.. talán meg kellene nézni még egyszer, mert ez így, elsőre kevés..
4/10
W is for WTF
Szó szerint! Teljes értelmetlen, erőszakos, felesleges katyvasz. Ülj le, egyes.
1/10
X is for XXL
Xavier Gens a Frontiers-szel örökre beírta magát az első osztályú horror történelemkönyvébe. Most is jóféle ujjgyakorlatot hoz, teljesen jól tart tükröt a divatlapokból tájékozódó, s a saját külsejük jobbá tételéért minden a létező összes ostobaságot elkövető nők és az őket elítélő emberek elé. A másik kedvencem, így kell megoldani egy 5 perces feladatot!
8/10
Y is for Youngbuck
A pedofília, a gyermekek zaklatásának világába kalauzol Jason Eisener kisfilmje. A Hobo with a Shotgun és a V/H/S/2 állítólag legütősebb részét jegyző (az érdeklődők kedvéért: "Alien Abduction Slumber Party" - Yeeeaaah!! :) ) szakember most is hozza az elvárhatót, habár a végén látható szimbolika totál felesleges volt (és kap is érte -1 pontot), igazán felkavaró kis részt pakolt össze.
7/10
Z is for Zetsumetsu
Talán a legszürreálisabb mind közül. És igen, mintha a Tokyo Gore Police elevenedne meg előttünk, de telipakolva politikai, társadalmi fintorokkal, néha kritikus, máskor önkritikus, a csöcs-faktor rendben van és hát azért az látszik, hogy a csákó ZS-kategórát tud A-s szinten.. :) Hiába, ez japán!
5/10

Összességében, én jól szórakoztam, tetszett a film - érthetően - sokszínű volta, a középtájon megjelenő gyengébb alkotások után a vége szinte már-már parádés. Kell ehhez egyfajta nyitottság, de még inkább az alkotók és előéletük, munkásságuk ismerete. Sajnos, ez ilyen. Nekem legtöbb esetben totál lejött, hogy mennyire az Ő stílusuk egy ilyen 5 perces is.
Ilyen rövid szegmenseknél nagyon effektívnek és kreatívnak kell lenni, hogy a nézőnél leessen a tantusz. Ez persze nem mindenkinek sikerült.
Én nem bánnám, ha jönne egy folytatás Pascal Laugier-rel, Cronenberg visszatérésével, s persze Takashi Miike zsenialitásával megspékelve.
Rég volt matiné, ennek oka prózai: mivel a legtöbbet -joggal- leszedegeti a Youtube, így nem láttam értelmét. Ez viszont egy khm, különleges darab, amit ugyan biztos le fognak szedetni, de sokan még biztos nem látták Minden Idők Második Legbetegebb Filmjét. FIGYELEM! Csak saját…..
Horror-Mirror Poszterek, poszterek 2013.03.07 21:31:34
Kezdjük is a legütősebbel. Ez már az ötödik karakter posztere a Machete folytatásának, de még egyiket se tartottam elég érdekesnek a bemutatásához. Na de ez! Beszarás, remélem az egész film ilyen hangulatú lesz. Várom, mint a Messiást. A következő alany a Cheap Thrills. A…..
Újabb hét telt el és sikerült pontot tennünk a következő horrorfilmes listánk végére is. Legutóbb 2007-nél hagytuk abba, így egyet lépünk vissza és újabb 19 film következik, amit erősen ajánlunk megnézésre. Aki már hosszabb ideje nyomon követi a listáinkat tudja, hogy nem a…..
Tökibá3 2013.02.25 09:14:15
@judisz: Huhh, az Imprint, tényleg..
Valószínűleg már megszoktátok, hogy ha szombat akkor egy újabb év következik és ismét néhány olyan film, amire érdemes rászánni az adott játékidőt. Az Úr 2007. esztendeje következik most és az eddigi legbővebb lista következik, hiszen ha jól számolom 23 film is helyet…..
Ezen a héten is haladunk tovább, vagyis egészen pontosan vissza az időben és végig vesszük az éppen aktuális év szerintünk említésre méltó horrorjait. A mostani listán 15 film szerepel és természetesen most sem állítjuk, hogy mindenki itt van, aki számít, de azért megint csak…..
Tökibá3 2013.02.09 14:38:17
Horror-Mirror S-VHS előzetes 2013.01.16 21:18:58
Ahogy korábban is írtuk, nem tököltek sokat, a V/H/S horrorantológia még októberben került bemutatásra, de máris itt a folytatás. ..
Tökibá3 2013.01.17 18:56:50
Tökibá3 2013.02.07 19:50:01
Tökibá3 2013.02.07 19:50:34
Szeptemberben már mutattunk egy előzetest a Come Out and Play című horrorhoz, amely tulajdonképpen az 1976-os Ki képes megölni egy gyereket? című produkció remake-je lesz. A történet igazából nem sokat változik, talán mindösszesen annyi lesz a különbség, hogy modernebb, mai…..
Wes Craven egy korábbi filmjének feldolgozása igazán jól sikerült. A rendező ráadásul az új stábot is segítette. Producerként működött közre a 2009-es Az utolsó ház balra munkálatainál. A végeredmény egy kifejezetten jól sikerült film, amely állíthatjuk, hogy bemászik az ember bőre alá és oda…..