Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabi megmondja a tutit...

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmény: Bevezetés, Phenjan 1. rész, DMZ és Keszon Negyedik napunkon újra vidékre mentünk. Ezúttal egy farmot (termelőszövetkezetet) és egy gátat tekintettük meg. A programban az eredetihez képest változások voltak, mert ezt előző nap kellett volna megnéznünk, de…..
Ma olvastam  a HVG oldalán egy cikket Nóráról, aki óceánjáró hajókon keresi a kenyerét. Ami leginkább megragadta a figyelmemet, az az volt, hogy az óceánjárói karrier előtt a médiában próbált elhelyezkedni. Ez azért is volt számomra olyan érdekes, mert egész jó…..
Gabi megmondja a tutit... 2013.07.23 10:50:53
Gabi megmondja a tutit... 2013.07.23 11:01:23
@Rambo: Nem, én a fasz jobbik felén állok. :)
Balog miniszter úr újabb jogalkotási gyöngyszemmel örvendeztette meg a hazai jogtudósokat (meg úgy általában minden adófizetőt), amikor nevét adta a köznevelési intézmények random átnevezéséhez. Szokás szerint visszaható hatállyal. Az intézmények átnevezését a Klebelsberg…..
Az új single egy új Depeche Mode korszak kezdetét jelenti. Végre ismét dús hangzás, de a lassú, balladisztikus dal fájdalmasan tépi fel a kétes értékű, Dave Gahan szóló próbálkozások okozta, még be sem gyógyult sebeinket. Szép dal, de érthetetlen, hogy ezt szánták nyitó…..
Magyarországon évente közel 2 millió karácsonyfát állítanak. Ezek nagy része természetesen otthonokba kerül, de közterületen, cégeknél, iskoláknál és egyéb intézményeknél is találkozhatunk velük. De honnan jön ez a rengeteg fenyőfa - merül fel joggal a kérdés.A ma…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.12.20 16:38:51
B-oldal TOP20 zenészbajusz EVÖR 2012.11.05 07:11:00
Folytassuk a novembert egy könnyed poszttal, melyben a zenei élet legérdekesebb, legfurább, leghetykébb, vagy legvastagabb bajuszait tekintjük át. Ahogy készítettem a listát, csak repkedtek a nevek, rájöttem, lenne legalább 50 bajusz is a zenetörténelemből, ráadásul biztos vagyok…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.11.05 11:38:16
Publius Az olimpia vadhajtásai 2012.08.01 12:35:23
Ezekben a hetekben mindenki az olimpia lázában ég, én viszont úgy érzem, néha túlságosan is. Sokan hajlamosak ugyanis arra, hogy bármely magyar olimpiai eredményt - legyen az pozitív vagy negatív – túlreagáljanak. Szilágyi Áron aranyérmében a magyar nemzet felemelkedését,…..
Kettős Mérce Romkocsmák népe 2012.06.26 07:52:00
„Túl sok a filozófus” (Horn Gyula) Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”Nem is lenne ez jelentős dolog, ha nem a fideszes…..
Zsuzsa unokáját lábtöréssel fenyegette egy BKV-sofőr, amiért belerúgott a kabinjába: Szeretnék megosztani veletek egy BKV buszsofőrrel történt esetet, amely engem nagyon felzaklatott. 2012.04.25-én este a 19.56-kor az Örs vezér térről induló 67-es buszra (rendszáma: BPI012)…..
Egyszerű, de nagyszerű eladáshelyi promót eszelt ki a mexikói Puma, amit sokáig emlegetni fognak még a marketingesek. Mivel a sportmárka állítása szerint övé a világ leggyorsabb cipője, ezért egy ehhez méltó kampányt ötöltek ki a Circus reklámügynökséggel. A promóció…..
 http://www.youtube.com/watch?v=6SwAsc1w4-g..
Gabi megmondja a tutit... 2012.04.23 13:37:48
@Sokorai_Atala: A magyar kardcsapat az 1980-as olimpián 3. lett, szóval nem hallhattad a helyszínen a Himnuszt. Éppen olyan hazudós vagy, mint akit védeni próbálsz!
Vélhetően politikai okok miatt lemondta részvételét az idei azerbajdzsáni Eurovíziós Dalfesztiválon Örményország. Az Azerbajdzsánnal szomszédos Örményország köztelevíziója szerdán jelentette be, hogy távol marad a májusi nagyszabású megmérettetéstől. Az örmény…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.03.08 13:10:45
@Gukker: Fogadjunk, nem tudtad, hogy Örményország volt az első a világon, ahol államvallássá tették a kereszténységet (i. sz. 301-ben).
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.03.05 18:04:08
@ugatjukeztis: A "rendező" (O.Z.) egy közepesnél valamivel gyengébb operatőr. Viszont úgy látszik, politikailag oké. Hogy szakmailag nem, az meg kit érdekel.
A köztévé második évadra is berendelt sorozatát a teljes népesség körében már a Maradj talpon! ismétlése is megveri az m2-n - derült ki a közmédia hétfői statisztikáiból. A sorozat legutóbbi részét a 18-49-es korosztályban mindössze 59,6 ezren nézték (3,1 százalékos…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.03.05 17:59:57
@tass-tass: Lassan Márait is többen olvasnak, mint amennyien Hacktiont néznek. És ez így van jól.
A Maradj talpon! a köztévé béna főnixmadárhoz hasonló megújulásának egyetlen értékelhető húzása, egy kifejezetten élvezhető, nem túl bonyolult műveltségi vetélkedő, amit mi is nagyon szerettünk. A többi új műsort (pl. DTK, Hacktion, Fábry) egy kézlegyintéssel nyugodtan…..
A Fidesz gyakran tűnik 80 éves nagybácsik gyülekezetének, de a jelek szerint az az információ mégis elszivárgott hozzájuk, hogy a kortárs magyar ál- és valódi fiatalok társaságban is bátran dicsérik a vonzó férfiakat. A "jó segge van" minősítést például ugyanúgy…..
Hétfőn, amikor az 1 perc és nyersz indult az RTL Klubon, a Blikk azt a blamát írta meg, hogy összeomlott és bőgőrohamot kapott a vetélkedő első játékosa. Érdekes módon ma, amikor a Legyen Ön is milliomos! indul, hirtelen kiderül, hogy az egyik játékosnak nem engedték meg, hogy a…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.02.29 21:25:08
@ugatjukeztis: És a vájtfülű Rákay Philipnek (úgyis, mint egykori zenetévésnek, zenei műsor zsűritagjának és fidesznyiknek) ez nem tűnik fel? Vagy Marcsiéknak mindent lehet???
Gabi megmondja a tutit... 2012.02.29 23:09:38
@ugatjukeztis: Rákay Kálmán. Lehet, hogy azért nem használja, mert ezt a nevet a magyar történelem során művelt, olvasott, emberek viselték, Könyvestől Mikszáthig, ő meg bölcs önmérséklettel belátta, hogy nem ér fel hozzájuk. Ja, hogy nincs önmérséklete Rákay "Kétmillió" Philipnek?
Miután elég felháborító módon az első évad utolsó részére sem derült ki semmi a Coriolanus nevű világméretű összeesküvésről és még a black boxot is összetörték, a Hacktionről lemondott a jónép. Pedig addig sem szaggatta szét az AGB nézettségmérőit.Ahogy azt már…..
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
Mea culpa, egyszerűen nem volt időnk végignézni 50 perc Marcsát héten, ezért az egy nap csúszás a poszttal. S akkor: újabb modoros nyitány, szilveszteri muriban kifáradt, gumicsizmás jóembereket ébresztget Marcsi. Továbbra sem értjük, minek ezek a túljátszott jelenetek,…..
Ákos – Arénakoncert 2011 (FalconMedia / Szerzői kiadás) Bizonyos körökben ciki ezt bevallani, de én voltaképpen a kezdetektől fogva követem Kovács Ákos zenei karrierjét. Nem fanatikus módon, de azon kevés népszerű magyar előadók közé tartozik, akiknek ha kicsit…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.01.06 23:27:44
@kiwirágós kivirradtig: Azonos bizony. :)
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
Gabi megmondja a tutit... 2012.01.03 22:04:09
@Bluesrider: Nem csoda, hogy a Kádár-rendszer kommunikációját követik, kitűnik az összefonódás az MTVA élén álló Böröcz elvtárs beszervezési kartonjából is.
Imádok könyveket olvasni zenei témában, (ön)életrajzokat, gyakorlatilag csak ez érdekel. Sajnálom, hogy nem hamarabb születtem, vagy nem hamarabb kezdtem el tudatosan követni és kutatni a zenéket és ami mögöttük van. Zenei vonatkozású élmények, történések megélése…..