Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huba Májkül

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint 20 kilométer hosszú a Bukarest alatti bunkervilág. Építését 1784-ben kezdték el és valószínűleg 1989-ben fejezték be.  Ceausescu és föld alatti világa Bukarest alatt (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
Az Egy nap a városban blog küldetése, hogy felhívja a figyelmet a körülöttünk található szerethető dolgokra, ezért is örültem a legutóbbi idegenforgalmi világnapnak: egy rakás ingyenes turistajáratot szerveztek városszerte (akik nem is hallottak róla, azoknak itt egy…..
Dzsordzsika bá úgy döntött, egészségesebben táplálkozik, ennek első lépéseként pedig fehér helyett rozskenyeret vett le a polcról. Csak otthon vette észre, hogy a kenyér és a kakaós kalács szerelemgyereke került a kosarába. A válság elérte a pékségeket is – biztos…..
Szekuriti blog 184. West Balkán 2011.01.16 10:10:00
Sajnálatos, hogy ezzel a bejegyzéssel kell kezdenem az új évet, de nem tudok elmenni szó nélkül az éjjeli, West Balkánban történt eset mellett. Ahogy az Index megírta, 3 lány halt meg a West Balkán nevű szórakozóhelyen szombat éjjel.Nem célom, hogy a West Balkánt, a…..
Huba Májkül 2011.01.16 13:30:33
@SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK:
A Dopeman saját maga is cigány, ezt több dalában is közli!
Amúgy a 20. kerület súlyosan cigányfertőzött, pl. a 8. és 9. kerületből tucatjával telepítették oda a dzsipókat, a Corvin-negyed helyéről, meg a volt "Dzsumbujból"
Tisztelt MHT!   Kérem segítsenek, mit tehetnék az adott szituációban: 2006. februárjától egy kft.-ben ügyvezető igazgatói posztot töltöttem be. Két hónapja lemondtam a pozíciómról, egy ügyvédi iroda el is intézte a szükséges formalitásokat (lemondó nyilatkozat, cég…..
Bizonyára senkinek sem kell bemutatnom azt az érzést, amikor a karácsonyi bevásárlás, nyüzsgés kezd egyre fojtóbbá és idegesítőbbé válni, amikor már fel sem vesszük, hogy valaki ismét rálépett sarkunkra, nekicsapta a csomagolt, műanyag teherautót a könyökünknek, hogy…..
Huba Májkül 2010.12.30 17:20:12
@LMicu:
A Piccoló tényleg menő hely volt,én is randiztam ott..
Tisztelt Blog!! A következők miatt kérem a segítséget: 2010. aug.2-án munkaviszonyt létesítettem egy építőipari Kft-vel. Aláírt szerződésem van. miszerint alkalmazott vagyok, nettó X bérrel, juttatásokkal. (pl. szgk.) A kocsit 2 hónap késéssel kaptam meg,( állítólag a…..
Ezt a szép karácsonyi történetet találtam nektek (nem.) (Szerintetek ez igaz lehet?) SZENTESTE NEM LESZ ORGIA @ 400 Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam…..
Huba Májkül 2010.12.23 19:27:10
Egy októberi posztunk érintettje, a Bioprofil Bt. az alant olvasható közleményében hazugságot és koholmányt kiált. Num levelében annak idején azt írta, a Bioprofil olyan maillel kereste meg őt, amiben azt állítják, hogy "opciós szerződésünk van a Google-al, hogy az Önök…..
Kocsmablog Tarajos Gőte ARTklub 2010.12.07 20:40:00
Cím: 1077 Budapest, Hársfa utca 61. (Király utca sarok)Látogatás: 2010. november 3. 18:00-21:25 Nem egy punk fészek, ahogy esetleg neve adná magát, csak a hamutartó tarajos...
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
comment:com Winter is coming 2010.11.29 14:30:00
Egyperces előzetesünk van a Game of Thrones-hoz, arra pont elég, hogy felkeltse az érdeklődésünket. Nem szarral gurigázik az HBO, jön ugye a Boardwalk Empire, és a Treme második évada, folytatódik az Eastbound and Down, a True Blood és a Törtetők, újoncként pedig érkezik a Luck…..
Huba Májkül 2010.11.30 08:36:21
A nyáron futott végig a magyar neten egy élelmes makói cég terméke, az extra olcsó, Válság szelet nevű csoki. A tréfás kedvű édesipariak számítása a jelek szerint bejött, olvasónk, BJudit a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház menüjében találkozott a cuccal.  ..