Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hintz ezredes

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre világosabb: a kormány propagandistái nem számoltak azzal, hogy gyűlöletük tárgya, Soros György is részt megszólal majd az ellene folyó hadjáratban. A milliárdos legújabb írását sem teszik ki az ablakba...
Baloldali értelmiségiek nyilatkozatot tettek közzé a menekültekért. A szöveget teljes terjedelmében közöljük.   Nyugat-Ázsia és Észak-Afrika válsága egyre mélyül. A másfél évtizede zajló fegyveres konfliktussorozat amerikai, európai kulcsszereplői és térségbeli…..
Arra való a netes anomitiás, hogy az ember többet engedhessen meg meg magának. Akár az állat is kitörhessen belőle. Erre igen szép példákat találhatunk a tetszőleges posztunk alatt kommentelő Fidesz-trolloktól. Bár persze az anonimitásnak nem kell föltétlenül azt jelentenie,…..
Hintz ezredes 2015.08.27 10:34:42
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Mi ebben a furcsa? Zsolti fiú tőről metszett ballib. Volt ő már a Népszabóság, a Magyar Narancs meg a 168 Tóra, és ki tudja még milyen szennylapok firkásza is.
A liberalizmus önmagában nem azt jelenti, hogy a lovak közé kell vágni a gyeplőt, s főleg nem akkor, amikor nem tudjuk, van-e előttünk szakadék. Ez az, amit a Magyar Liberális Párt képtelen felfogni. A tavalyi…..
Hatalmas belpolitikai vihart kavart a magyar kormány döntése, miszerint kerítést épít a magyar-szerb határon az illegális bevándorlók feltartóztatására. Ismerve a fenyegetés mértékét, könnyen eldönthető, hogy ez a szándék nem csupán helyes, hanem egyenesen Magyarország…..
Pár napja a Facebook törölte a Tolvajkergetők nagyjából 180 ezer lájkkal bíró oldalát. Mivel több ismerősöm követőjük volt és lelkesen osztotta a posztjaikat és videóikat, így bennem már korábban kialakult egy vélemény erről az oldalról, és a hír kapcsán alkalmasnak…..
Hintz ezredes 2014.06.13 21:42:44
A zsűri egyöntetű döntésével továbbjutott a legnépszerűbb brit televíziós tehetségkutató műsorsorozat, a Britain's Got Talent következő fordulójába a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat. Az öttagú férficsapat az ITV kereskedelmi csatornán évente megrendezett,…..
Hintz ezredes 2012.04.15 20:34:20